Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

όταν λες καλέσει φαντάζομαι να στείλουν τα χαρτιά τους απλά ? η τους έχει καλέσει σε διαγωνισμό ?
επειδή εγώ δεν άκουσα για να κάλεσαν σε διαγωνισμό. από την άλλη γιατί να πάρουν contractors από την στιγμή που υπάρχουν έλληνες και κύπριοι πιλότοι με τύπο και είναι άνεργοι... τελικά δεν σωζόμαστε σαν έθνος εδώ δεν έχουμε δουλειά εμείς που ζούμε σε αυτό το κράτος και θα δώσουνε σε ξένους που μας υποτιμούν μάλιστα!!! εάν γίνει κάτι τέτοιο τι να πω είμαστε άξιοι τις μοίρας μας. :wall:
 
λοιπόν παιδιά σας ενημερώνω πως την παρασκευή η olympic air θα κάνει διαγωνισμό για τα A 320 με μονο πιλότους που έχουν τον τύπο :3: θα είναι περίπου 40-50 άτομα το πολύ αλλα πηγαδάκια με βύσμα :1: λένε πως θέλουν μονο 8 άτομα με τύπο και πως το test δεν θα είναι το ίδιο όπως την προηγουμενη φορα για τα dash 8 εγώ σας ενημερώνω ότι μου λένε και εμενα από την άλλη ούτε φωνή ούτε ακρόαση σε αυτό το forum :hello?: από την παρασκευή και μετά θα έχουμε όλη λαλιά πάλι πιστεύω τελοσπάντων ας πάρουνε τους καλύτερους και ας ελπίσουμε πως θα πάρουνε παιδιά που έχουν ανάγκη την δουλειά σε αυτές τες δύσκολες μέρες
 
Ευχαριστουμε φιλε ''pilot athens'' για την ενημερωση σου.
Σε καλεσαν εσενα για διαγωνισμο την Παρασκευη ή την πληροφορια αυτη την εμαθες απο αλλους; Τι περιλαμβανει ο διαγωνισμος που λες;
Εννοεις την Παρασκευη 24 του μηνα; Εχουν καλεσει και για αλλες ημερoμηνιες πριν ή μετα την Παρασκευη;

Thank you
 
ναι είναι στις 24 του φερβαρη και ναι με κάλεσαν σήμερα και μου είπαν να πάω την παρασκευή για θεωρητικά και ψυχομετρικά test δεν γνωρίζω εάν κάλεσαν αλλα άτομα για άλλες μέρες σε καλέσανε και εσένα έχεις τον τύπο?
 
Δέν ξέρω τι στο καλό συμβαίνει στην Olympic, στην AEGEAN πάντως 11 παιδιά πήρανε υλικό σήμερα και ξεκινούν διάβασμα αφου αργά η γρήγορα θα τους φωνάξουνε για το rating! :great:
 
Οχι ''pilot athens'' δεν εχω τον τυπο.
Ξερει κανεις αν στην Olympic εχουν καλεσει ή θα καλεσουν χωρις τον τυπο;

''Arizona'' τα 11 παιδια που λες, τα προσελαβε η Aegean και ειναι χωρις τον τυπο; Το υλικο τους το εδωσε η Aegean;

Καλη τυχη και κρατηστε μας ενημερους.
 
φίλε αριζονα, η πληροφορία για τους 11 της aegean είναι έγκυρη, ή μήπως φήμες?

γιατί από τα παιδιά που ενημερώθηκαν ότι είναι επιτυχόντες (χωρίς τύπο), κανένας δεν έχει κληθεί. οπόταν αν αυτό είναι αλήθεια ποιοί είναι αυτοί οι 11? γιατί ούτε από τους επιλαχόντες είναι.
 
Κ όμως, κλήθηκαν και πήγαν σήμερα όπως είπε και ο Arizonas 11 άτομα χωρίς τύπο από τους επιτυχόντες.Δέν υπάρχει ακριβής ημερομηνία έναρξης εκπαίδευσης αλλά δώθηκε ύλη για διάβασμα :great: καλό διάβασμα λοιπόν :mrgreen:
 
Η πληροφορία που έγραψα φίλε Δημήτρη είναι 100% έγκυρη αλιώς είτε δέν θα έγραφα είτε θα τόνιζα πως είναι φήμες ...

Όσοι non-rated (καμιά 20?) πέρασαν και την τελευταία φάση τους χωρίσαν σε 2 group αφού κάποιους τους βάφτισαν "επιτυχόντες" και τους υπόλοιπους "επιλαχόντες".

Μπράβο στα παιδιά και εύχομαι να τους ξεκινήσουν σύντομα! ;)
 
Top