Καλησπέρα κι από μένα.
Η εμπειρία μου από γνωστή αεροπορική εταιρεία της Κρήτης (όχι δεν θα φωτογραφίσω
) είναι ότι κάποιον πρέπει να ξέρεις εκ των έσω αλλιώς δεν προχωράς! Εγώ έτυχε πριν από 2 χρόνια να βρω έναν γνωστό που είχε έναν γνωστό, καλό φίλο του κ. Τσαγκαράκη και μέσω αυτού του δίαυλου, μετά από αρκετή πίεση από μεριά μου, με κάλεσαν να ξεκινήσω το technical TR στο J41 έλα μου όμως που αυτό δεν ήταν αρκετό.. Με το που τελειώσαμε την εκπαίδευση νομίζοντας όλοι οι υποψήφιοι πως είχαμε προσληφθεί μας άφησαν να φύγουμε με την υπόσχεση πως όταν θα μας χρειάζονταν θα μας καλούσαν για την υπόλοιπη εκπαίδευση στον εξομοιωτή/αεροπλάνο και θα μπαίναμε για line.. Ένα φιλαράκι μου τον οποίο (και αυτός παρόμοια περίπτωση με εμένα) είχαν καλέσει να παρακολουθήσει το σχολείο για 2η φορά μου συνέστησε υπομονή και μου είπε ότι πρώτα θα πάρουν τα χοντρά βύσματα και μετά εμάς..
Εγώ λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να περιμένω πολύ αυτό το τηλεφώνημα, 8 μήνες μετά έφυγα εξωτερικό.. Μετά έμαθα πως πήραν 1 ζευγάρι απ' τους υποψήφιους, δεν θα πω ποιοί αλλά μόνο ότι ήταν πολύ κοντά μ' αυτούς που κινούσαν τα νήματα..
Ο φίλος μου τελικά κατάφερε μετά από πολύ υπομονή να ξεκινήσει πριν απο 2 μήνες το ΤR στο αεροσκάφος αφού πρώτα πέρασε συνολικά 4 σχολεία, περίμενε 5 χρόνια και είδε τόσους άλλους να του παίρνουν τη σειρά επειδή είχαν το μέσο.. Τα κατάφερε όμως, με το σπαθί του και μπράβο του!
Τα παραπάνω είναι η πραγματικότητα, τα συμπεράσματα δικά σας!
Φιλικά,
Η εμπειρία μου από γνωστή αεροπορική εταιρεία της Κρήτης (όχι δεν θα φωτογραφίσω

Εγώ λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να περιμένω πολύ αυτό το τηλεφώνημα, 8 μήνες μετά έφυγα εξωτερικό.. Μετά έμαθα πως πήραν 1 ζευγάρι απ' τους υποψήφιους, δεν θα πω ποιοί αλλά μόνο ότι ήταν πολύ κοντά μ' αυτούς που κινούσαν τα νήματα..
Ο φίλος μου τελικά κατάφερε μετά από πολύ υπομονή να ξεκινήσει πριν απο 2 μήνες το ΤR στο αεροσκάφος αφού πρώτα πέρασε συνολικά 4 σχολεία, περίμενε 5 χρόνια και είδε τόσους άλλους να του παίρνουν τη σειρά επειδή είχαν το μέσο.. Τα κατάφερε όμως, με το σπαθί του και μπράβο του!
Τα παραπάνω είναι η πραγματικότητα, τα συμπεράσματα δικά σας!
Φιλικά,