Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

• Thread starter Thread starter eagle1
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι, ότι τώρα θυμήθηκαν ότι είχαν και μια αγγελία στο site που έχει λείξει...

Εξακολουθουν να μην εχουν καλεσει κανεναν για την διαδικασια προσληψης για A320 ?
Υπαρχει καποια εξελιξη, καποια πληροφορια για τον διαγωνισμο ?

Ευχαριστω πολυ για οποιο σχολιο σας.

oχι δεν έχουν καλέσει κανένα αν καλέσουν μην φοβάσαι θα το μάθεις δεν μένουν μυστικά αυτά τα πράγματα και επίσης αν υπολογίσεις πως για τα dash 8 έκαναν την προκήρυξη τέλη απρίλη και τους κάλεσαν μέσα σεπτεβρίου μπορείς να καταλάβεις τι οργάνωση υπάρχει γενικά στην ολυμπιακή παρε για παράδειγμα την αιγίου μέσα σε ένα μηνα ξέρανε όλοι και ποιο πήραν δουλειά και ποιο δεν πέρασαν και ποιο είναι επιλαχόντες έτσι είναι οι οργανωμένες εταιρίες απότι φαίνεται η νέα ολυμπιακή γίνετε σκιά τις παλαιότερης και μακάρι να βγω λάθος....

παιδιά καλημέρα. θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάτι για τα άτομα τα οποία είναι επιλαχόντες στην aegean.

ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα Δημήτρη,

Εξ όσων γνωρίζω, τα παιδιά με τύπο περνούν απο κάποιες ώρες εξομοιωτή και ξεκινούν πτήσεις Μάρτη ενώ οι υπόλοιποι επιτυχόντες και επιλαχόντες δέν έχουν ενημερωθεί για το παραμικρό. Ίσως να είναι ένα ευγενικό "όχι" , ίσως όμως να είναι και θέμα χρόνου. Άν με ρωτάς εμένα, αν δέν πούνε κάτι μέχρι Μάρτη-Απρίλη τότε οι πιθανότητες απομακρύνονται.

Τι γινεται ρε παιδια με την Οlympic Αir ??? Εχουν παρει κανεναν για εκεινον τον διαγωνισμο προσληψης για Α320 ???
Τι πληροφοριες κυκλοφορουν ??? Ποτε θα παρουν κοσμο αν θα παρουν ???
Ξερει κανεις αν θα παρουν η' πηραν ξενους με συμβολαιο ???
Ευχαριστω παιδια για καθε σας σχολιο.

Φίλε ukpilot όχι δεν έχουν πάρει τηλέφωνο κανέναν απ' όσο ξέρω. Με τη κατάσταση που επικρατεί στην εταιρεία και γενικότερα στην χώρα όλα είναι στον αέρα.

Να σας πληροφορήσω πως ήδη πήραν τηλέφωνο πολλούς Κυπρίους χειριστές με τύπο δεν ξέρω εάν σχεδιάζει να κάνει βάση στην Κύπρο η ολυμπιακη αλλα επειδή εγω έχω τον Τύπο και ειμαι απο Αθήνα δεν με πήραν τηλέφωνο ούτε άλλους έλληνες τους οποίους γνωρίζω που έχουν τον τύπο... Θα δείξει το μέλλον. Μου το είπε Κύπριος που γνωρίζω απο την Εγνατία.

`Εχω πληροφορηθεί ότι, δεν κοιτάνε μόνο εαν έχεις τύπο, αλλά και πού έχεις κάνει την εκπαίδευση! Προφανώς οι Κύπριοι έχουν καλύτερη εκπαίδευση ή/και εμπειρία στα Airbus, γιαυτό ίσως και τους παίρνουν πρώτους... Μέχρι πρόσφατα είχαν αποφασίσει να αντικαταστήσουν καμιά εικοσαριά contractors ASAP, τώρα τι θα κάνουν και πότε θα το κάνουν....να δούμε...