Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Από αύριο το πρωί βγαίνουν οι καλοκαιρινές πτήσεις της sterling...

Αθήνα/Κρήτη για Κοπεγχαγη - 80 ευρώ Απλή διαδρομή
Αθήνα-Οσλο - 81
Και στοκχόλμη το ίδιο.... Επίσης στο hlx.de πτήσεις απο Κρήτη για γερμανία από 17 εύρώ χωρίς φόρους και απο θεσσαλονικη απο 0.1 ευρώ .....πηγαίνετε στο offers

dtrach":gwjedeqv said:
Από αύριο το πρωί βγαίνουν οι καλοκαιρινές πτήσεις της sterling...

Αθήνα/Κρήτη για Κοπεγχαγη - 80 ευρώ Απλή διαδρομή
Αθήνα-Οσλο - 81
Και στοκχόλμη το ίδιο.... Επίσης στο hlx.de πτήσεις απο Κρήτη για γερμανία από 17 εύρώ χωρίς φόρους και απο θεσσαλονικη απο 0.1 ευρώ .....πηγαίνετε στο offers

kai prin mia volta apo to http://www.ebest.gr mpas kai kerdisete kati tis :wink:

Μολις εκλεισα "εισητιριο" για το επομενο ταξιδη μου στο Λονδινο.
20-25 Νοεμβριου, ξερω ειναι νωρις αλλα αφου ειμαι σιγουρος για της ημερομηνιες και ειναι ποιο φτηνα ενα μηνα πριν...
Με την ερευνα που εκανα δειτε τα αποτελεσματα:

SKG-LON-SKG
Nov 20-25
BA €152.67, €307.66 Business
OA €197.67, €1236.07 Business
LX €282.82, €666.22 Business via Zurich
AZ €438.62, €850.41 Business via Milan
LH/A3 €318.75, €1117.46 Business via Dusseldorf

Μαντεψτε τι εκλεισα!

CaptainChris":16srmjra said:
...20-25 Νοεμβριου, ξερω ειναι νωρις αλλα αφου ειμαι σιγουρος για της ημερομηνιες και ειναι ποιο φτηνα ενα μηνα πριν...

Ε, ΟΚ, ένας μήνας πριν δεν είναι και τοοοσο νωρίς. :idea: Εαν γνωρίζεις τις ημερομηνίες και ακόμα νωρίτερα, ίσως να βρεις και χαμηλότερους ναύλους.

CaptainChris":16srmjra said:
Μαντεψτε τι εκλεισα!

ΒΑ economy :?:

Στοίχημα ΒΑ business :lol:

Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αναβάθμιση την θέση σου στο ένα σκέλος μόνο αν θέλεις σε πολύ καλές τιμές..

thanosp":31h4c5nw said:
Στοίχημα ΒΑ business :lol:

Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις αναβάθμιση την θέση σου στο ένα σκέλος μόνο αν θέλεις σε πολύ καλές τιμές..

Στο 767 που εκτελεί το LHR-ATH-LHR η BA, η αποψή μου είναι ότι η Business Class δε λέει τίποτα. Έχει σχεδόν ίδια καθίσματα με της οικονομικής και το μόνο που προσφέρει είναι η επιλογή γεύματος. Για αυτό δεν θα πλήρωνα παραπάνω (εκτός και αν το ποσό ήταν πραγματικά ελάχιστο). Ούτε καν καλύτερο in flight entairtainment (π.χ. personal tv screens).

Ενώ αντίθετα π.χ. στο 340 η διαφορά Business-Economy είναι η μέρα με τη νύχτα (πολυθρόνες με recline αντί για μικρά καθίσματα κ.ο.κ.). Εκεί σε μακρινό ταξίδι θα το σκεφτόμουν να την προτιμήσω.

BA Business φυσικα, με €307 ειναι τζαμπα, εχω πληρωση περισοτερα για οικονομικη θεση, πολλες φορες! Σημερα εχει ανεβει €30...

Πρόσεχε μόνο, γιατί αυτή η business (ICLUBNN) είναι fully restricted fare!

Iceland Express

Góðan Dag!

Η Icelandexpress άνοιξε προς πώληση τις πτήσεις του καλοκαιριού 2007. Και το ευχάριστο είναι ότι πετάει και από Orly και από Eindhoven

10 Ιανουαριου κλεινη 10 χρονια η ιστοσελιδα της British Airways ba.com και προσφερει εισητιρια για Λονδινο απο Αθηνα και Θεσσαλονικι για μολις €10 χωρισ φορους, η προσφορα ειναι μονο για εισητιρια που θα αγοραστουν στης 10 Ιανουαριου και για ταξιδια που θα πραγματοπιοιθουν εως τις 31 Μαρτιου. Εως το 10% των θεσεων ανα πτηση μπορουν να κρατηθουν σ' αυτην την τιμη!