Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
CaptainChris":2pkne4xj said:
10 Ιανουαριου κλεινη 10 χρονια η ιστοσελιδα της British Airways ba.com και προσφερει εισητιρια για Λονδινο απο Αθηνα και Θεσσαλονικι για μολις €10 χωρισ φορους, η προσφορα ειναι μονο για εισητιρια που θα αγοραστουν στης 10 Ιανουαριου και για ταξιδια που θα πραγματοπιοιθουν εως τις 31 Μαρτιου. Εως το 10% των θεσεων ανα πτηση μπορουν να κρατηθουν σ' αυτην την τιμη!

Εχεις κάποιο link να διαβάσουμε περισσότερα?! Πιστεύω εννοεί μόνο για economy class, σωστά;
Οι φόροι, επίναυλοι κλπ είναι γύρω στα 100 ευρώ ανα ταξίδι οπότε με 120 ευρώ πας και έρχεσαι με BA.. Not bad..

MerNion":2qjgw6eu said:
CaptainChris":2qjgw6eu said:
10 Ιανουαριου κλεινη 10 χρονια η ιστοσελιδα της British Airways ba.com και προσφερει εισητιρια για Λονδινο απο Αθηνα και Θεσσαλονικι για μολις €10 χωρισ φορους, η προσφορα ειναι μονο για εισητιρια που θα αγοραστουν στης 10 Ιανουαριου και για ταξιδια που θα πραγματοπιοιθουν εως τις 31 Μαρτιου. Εως το 10% των θεσεων ανα πτηση μπορουν να κρατηθουν σ' αυτην την τιμη!

Εχεις κάποιο link να διαβάσουμε περισσότερα?! Πιστεύω εννοεί μόνο για economy class, σωστά;
Οι φόροι, επίναυλοι κλπ είναι γύρω στα 100 ευρώ ανα ταξίδι οπότε με 120 ευρώ πας και έρχεσαι με BA.. Not bad..

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Εγώ δοκίμασα και για Ιούλιο και πάλι 10 ευρώ έχει!! Οπότε δεν ισχύει το μέχρι 31 Μαρτίου..

-edit-
Μάλλον ισχύει.. στο περίπου.. Αν η ημερομηνία αναχώρησης είναι μέχρι 31 Μαρτιού, τότε ότι ημερομηνία επιστροφής και να βάλεις έχει 10 ευρώ.. Αλλά αν η αναχώρησης είναι μετά τις 31 Μαρτίου τότε δεν ισχύει η προσφορά
-edit-

Δωρεάν εισιτήρια στην ryanair, ΧΩΡΙΣ φόρους!!!

http://www.ryanair.com/member/freeflights.html

Δώστε ένα 6ψήφιο κωδικό (ότι θέλετε) και μπορείτε να κάνετε booking εισιτήρια για 0.02 EUR + credit card fee. Μπορεί να μην είμαι ο μεγαλύτερος φίλος της εταιρίας, αλλά ... μπορεί να υπάρχει κάτι γι΄ εσάς :wink:

Re: Προσφορές για ... οικονομικά ταξίδια!

dtrach":es1iv467 said:
Me aformi ena minima pou elava apo tin aegean skeftika oti oraio tha itan na arxizame ena thread me prosfores ...ti lete???

Loipon...Arxizei o polemos ap oti fainete :) I aegean dinei eisitiria gia ptiseis esoterikou me 39 euro!! Xoris forous vevaia

Episis i air france diafimizei ATH-CDG rtn me 140 euro logo ..Eortis i kati tetoio :lol:

Τι θα έλεγες για κόμιστρο 135 Ευρώ Round Trip (συμπεριλαμβανομένων και των φόρων αεροδρομίου) για την μεταβάση σου σε όλη την Ελλάδα Brindisi - Bari - Tirana - Sofia?

Akis":1x21hsu6 said:
Δωρεάν εισιτήρια στην ryanair, ΧΩΡΙΣ φόρους!!!

http://www.ryanair.com/member/freeflights.html

Δώστε ένα 6ψήφιο κωδικό (ότι θέλετε) και μπορείτε να κάνετε booking εισιτήρια για 0.02 EUR + credit card fee. Μπορεί να μην είμαι ο μεγαλύτερος φίλος της εταιρίας, αλλά ... μπορεί να υπάρχει κάτι γι΄ εσάς :wink:

Όπως ανέφερε και ο Άκης, κανονικά η προσφορά είναι buy one ticket - get one free. Αγοράζεις ένα και μπορείς να κάνεις κράτηση για ένα ακόμη δωρεάν. Αλλά το θέμα είναι ότι αν βάλεις οποιοδήποτε 6ψηφιο κωδικό το δέχετε και αγοράζεις εισητήριο με 0,02 eurocents

Εμενα μου ζηταει και credit card number, μηπως το αλλαξαν; Η απλα βαζω τη δικη μου καρτα;

Φαίνεται πήραν χαμπάρι τι γκάφα έκαναν και το άλλαξαν :(

Επανέρχομαι στο θέμα της ryanair. Η δυνατότητα κράτησης στην εκπληκτική τιμή του 1 λεπτού υπάρχει ακόμη. ΕΔΩ :lol:

Icelandair from Frankfurt

Όσοι ήθελαν πάντα να πάνε στην Ισλανδία ... μια καλή ευκαιρία με την Icelandair μέσω FRA (και ως FRA υπάρχουν τα 39 EUR της Aegean) ;)

* από Frankfurt (FRA): EUR 70,- One way (tax inc.)
* Booking: 05. Februar (00:00 h) - 07. Februar (24:00 h)
* Travel: 12. Februar 2007 - 01. April 2007

http://www.icelandair.de

Ενδιαφέρον Άκη. Ευχαριστώ. Πάντως απο μια σύντομη ματία τις ημερομηνίες που ενδιαφέρομαι και κοίταξα τα έχει ακριβά.. :?

Θα ξανακοιτάξω για καμία άλλη ημερομηνία αν βολέυει.