Τα παραδείγματα είναι άπειρα. Το πρωί μου έκοψα ένα εισιτήριο για να ένα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι το Νοέμβριο. Επειδή ήταν δικό μου εισιτήριο, είχα ψάξει όλους τους δυνατούς συνδυασμους και είχα καταλήξει ότι η Swiss έβγαινε φθηνότερη στο Galileo. Επειδή είχε προηγηθεί η ιστορία με το φίλο Huntingashadow το Σάββατο το απόγευμα, όπου για μισή ώρα έσπαγα το κεφάλι μου και τραβούσα τα μαλλιά μου γιατί δεν συμφωνούσαμε με τις τιμές, έκανα τον έλεγχο και από την ιστοσελίδα της swiss όπου συμφώνησα με ακρίβεια ευρωλεπτού.
Όντας πεπεισμένος ότι είχα πετύχει τη χαμηλότερη τιμή, έκοψα το εισιτήριό μου. Έπειτα το κοίταξα στο wideroe, όπου και είδα ότι όντως το εισιτήριο που μου έδινε εκεί ήταν κατά 40 ευρώ φθηνότερο. Και εκεί που είχα αρχίσει να χάνω την εμπιστοσύνη μου στο Galileo να σκέφτομαι να κάνω void το εισιτήριο, και να το κλείσω από τους Νορβηγούς, να που ανακάλυψα ότι έλειπε ο φόρος YQ. Οπότε το κράτησα το εισιτήριο ώς έχει. Μου έχω κόψει εισιτήρια για 12 πτήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου και έχω κάνει κρατήσει θέσεις για άλλες έξι. Αντε να έρθει το φθινόπωρο να αρχισω τις πτήσεις...