Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι σβηνετε αναρτησεις σχετικα με προσληψεις σε αλλες εταιρειες; Ειναι το φορουμ της αιγαιου; προσληψεις στην αιγαιου ή προσληψεις συνοδων; Το νταβατζιλικι ορισμενων δινει και περνει, εγω σταματω να ασχολουμαι με τον τραγελαφο ορισμενων, χαρισμα σας το φορουμ, η ποιοτητα του χωρου εχει πεσει στα ταρταρα και φαινεται απο εδω μεσα. Καλη συνεχεια..
 
μην αποχωρεις snoufel,αν μεινεις σε αυτο το forum και παραπονιεσαι κι αλλο θα σε διαγραψουν οι συντονιστες!πρεπει να πηγαινεις με τους κανονες του συστηματος τους.Απλα προσεχε την ελληνικη χρηση του ερωτηματικου,οχι greeklish και τουμπεκι ψιλοκομμενο.Καλη επιτυχια να εχεις.τα καλυτερα αξιζουν σε αυτους που σεβονται τον εαυτο τους και δε δεχονται να γινονται υποχειριο ανωτατων δυναμεων!!
 
SNOUFEL":whp2zl11 said:
Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι σβηνετε αναρτησεις σχετικα με προσληψεις σε αλλες εταιρειες; Ειναι το φορουμ της αιγαιου; προσληψεις στην αιγαιου ή προσληψεις συνοδων; Το νταβατζιλικι ορισμενων δινει και περνει, εγω σταματω να ασχολουμαι με τον τραγελαφο ορισμενων, χαρισμα σας το φορουμ, η ποιοτητα του χωρου εχει πεσει στα ταρταρα και φαινεται απο εδω μεσα. Καλη συνεχεια..


Θα σταματήσει επιτέλους αυτό το "βιολί" με τη συνομωσιολογία περί συμφερόντων που κρύβονται πίσω απο το forum και σε ποιόν ανήκει; Προφανώς όμως δεν έχει μπεί κανένας - καμία στη διαδικασία να διαβάσει τις απαντήσεις που έχουν καταγραφεί για το θέμα για να μάθετε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποιοί είμαστε οι διαχειριστές και ποιός είναι ο στόχος μας και γιατί δημιουργήσαμε και συντηρούμε αυτό το forum! Προφανώς το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να ικανοποιηθούν τα θέλω σας και τίποτα άλλο! Αισθάνεστε οτι σας φιμώνουμε και οτι σας λογοκρίνουμε! Αισθάνεσαι αδικημένοι ως μέλη και κατά συνέπεια ως άνθρωποι γιατί δεν σας σεβόμαστε! Τότε λοιπόν αφού τα κάνουμε όλα αυτά ΓΙΑΤΙ συνεχίζετε και βρίσκεστε ακόμη εδώ; Γιατί δεν αποχωρείτε; Μήπως οι δυνάμεις που κρύβονται πίσω απο αυτό το forum είναι τόσο ισχυρές που καθορίζουν και τις διαθέσεις σας και ελέγχουν και την προσωπικότητά σας; Μπορεί και να σας ψεκάζουμε λοιπόν γιατί θέλουμε να σας "ελέγχουμε"¨και να σας κάνουμε πλύση εγκεφάλου!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αναζητήστε αυτό που ψάχνετε ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και λίγη ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ! Δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι απαντημένο στα ερωτήματά σας! Τα ΠΑΝΤΑ έχουν γραφτεί απο αυτά που ρωτάτε όλοι - όλες σας για το επάγγελμά που λέτε πως θέλετε να ακολουθήσετε! Εσείς όμως δεν αναζητάτε ΔΙΑΛΟΓΟ! Βομβαρδίζετε με ερωτήσεις που έχουν απαντηθεί αλλά επειδή βαριέστε να ψάχνετε τις θέλετε στο "πιάτο"! Και οποιος τολμήσει να σας πει κάτι είναι "εχθρός" σας!

Για να τελειώνουμε λοιπόν με το θέμα και να σταματήσει αυτό το παραλήρημα εδώ: Σκεφτείτε σοβαρά τι γράφετε! Κάποια στιγμή το μέλος aakunz σας είχε πει να προσέχετε γιατί καθημερινά στελέχη των αεροπορικών εταιριών παρακολουθούν το φορυμ και βγάζουν συμπεράσματα. Δεν θέλατε να τον ακούσετε και συνεχίζετε στο ίδιο βιολί. Αν θεωρείτε πως αυτή η συμβουλή είναι για το "κακό" σας και όχι για το "καλό" σας τότε τι να πω...ΝΑΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!

Τέλος λοιπόν με τα off-topic και πολύ κράτησε! Συνεχίστε την κουβέντα χωρίς σπόντες και έριδες και εστιάστε σε αυτό που ψάχνετε!

Σημ. Με όλα αυτά δεν απαντάω στη SNOYFEL ούτε στη gianna! Αλλά σε όλους - όλες που βρίσκονται εδώ και διαβάζουν - συμμετέχουν στο συγκεκριμένο θέμα και στα υπόλοιπα topic. :|
 
Καλησπέρα παιδιά,
Έστειλα βιογραφικό στην Aegean και με πήραν τηλέφωνο την δευτέρα και μου είπαν πώς έχω συνέντευξη στις 3 Φεβρουαρίου.
Είμαι πάρα πολύ αγχωμένη για την συνέντευξη επειδή είναι η πρώτη μου και λόγω της νεαρής μου ηλικίας :/. Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποια συμβουλή η να μου πείτε πώς θα είναι περίπου στην συνέντευξη?
πραγματικά θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα :)
συγνώμη εκ των προτέρων σε περίπτωση που δεν ακολούθησα κάποιο κανόνα.
α επίσης μου ζήτησαν να έχω μαζί μου μια έγχρωμη φωτογραφία. μήπως γνωρίζεται για ποιο λόγο?
σας ευχαριστώ πολύ
 
Καλησπέρα Hatake ,
Πάνω σε αυτό που ρώτησες, όπως έγραψε ο χρήστης mariaskg σε προηγούμενο ποστ:
'Για την συνεντευξη αγχος δεν χρειαζεται.Χαμογελο,αληθειες,καλους τροπους και φυσικα να το θελετε πολυ και να φαινεται.Όσο αφορα την εκπαιδευση δεν ειναι κατι το συγκλονιστικο.Διαβασμα νορμαλ και προσοχη εκεινη την ωρα και ολα θα ειναι μια χαρα'

Αν θες να πάρεις μια ιδέα παραπάνω, το συγκεκριμένο ποστ έχει αρκετές πληροφορίες αν το κοιτάξεις απ την αρχή, καθώς και το ποστ: viewtopic.php?f=62&t=8196 και ένα πιο γενικό: viewtopic.php?f=62&t=4717. Γενικά αν ψάξεις λιγο το φορουμ θα βρεις αρκετές πληροφορίες.
Ελπίζω να βοήθησα :)
 
Σε ευχαριστώ πολύ Άννα .
πραγματικά με βοήθησες πολύ :)
 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ...ΕΙΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΑΘΗΝΑ??
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΣΑΤ ΜΕ ΑΛΛΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ......
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
Εργασια ως Ιπταμμενη αεροσυνοδος

Καλησπερα Θα ηθελα να ενημερωθω σχετικα με το ποιες αεροπορικες εταιριες στην Ελλαδα και κυριως στην Κρητη ζητανε προσωπικο
 
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 30 ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ

Για λογαριασμό μεγάλης Αεροπορικής Εταιρείας της Σαουδικής Αραβίας, αναζητούνται τριάντα (30) Αεροσυνοδοί με τα παρακάτω προσόντα:

Είκοσι (20) γυναίκες ηλικίας 20 έως 30 ετών (χωρίς επαγγελματική εμπειρία)
Δέκα (10) γυναίκες ηλικίας 30 έως 35 ετών (με επαγγελματική εμπειρία)
Τουλάχιστον Απόφοιτες Λυκείου
Ελάχιστο ύψος με τα χέρια τεντωμένα: 212 εκατοστά
Καλή αναλογία ύψους - βάρους
Πολύ καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας (προφορικά - γραπτά)
Πολύ καλή γνώση Χειρισμού Η/Υ
Άριστη υγεία και καλή φυσική κατάσταση

Η εταιρεία παρέχει εκπαίδευση με αμοιβή, εξαιρετικό πακέτο αποδοχών, ασφάλιση, κ.λπ.

Οι υποψήφιες που πληρούν τα παραπάνω προσόντα, παρακαλώ να στείλουν το βιογραφικό τους στο cv@talis.gr και θα κληθούν τηλεφωνικά για συνέντευξη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ηλέκτρα Σπηλιωτάκη
 
Top