Προσλήψεις στην Ellinair

Η εταιρία έχει σαν κύριους πελάτες Ρώσσους (τουρίστες / επιχειρηματίες) , άσχετα αν έχει και δρομολόγια εντός Ελλάδας. Yποθέτοντας ότι ο Κόλια από το Νοβοσιμπίρσκ και η Σάσια από την Ούφα δε διβάζουν τους New York Times κάθε μέρα, μάλλον τα ρωσσικά , είναι τα πλέον απαραίτητα για δουλειά στην Ellinair.
 
Ειναι καποια κοπελα απο εδω που θα παει στο open day της Ellinair 16-17 Ιανουαριου;; :)
 
Ξέρω κάποιο αγόρι,σου κάνει;
 
Σωστός ο Alex, να γίνει και κάνα κονέ!
 
εγω μαλλον ,αλλα δεν εχω στειλει ακομα βιογραφικο. η φωτογραφια πρεπει να ειναι απο επαγγελματια ή αν εγω τη βγαλω σε ουδετερο φοντο με καλη μηχανη και τηρησω τις διαστασεις θα το δεχτουν;
 
λογικά θα πάω και εγώ :D
 
Ρώσικα ξέρετε ή τζάμπα δίνετε ραντεβού ?
 
Alex θα πας; σορρυ απο κεκτιμενη ταχυτητα ρωτησα μονο για κοπελες!!!!

Flying Doc Δεν ζητουσαν ρωσικα στην τελευταια προκυρηξη θεσεων....

Για τη φωτογραφια δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Και εγω μονη μου εβγαλα με επαγγελματικη μηχανη σε ασπρο φοντο και εκτυπωθηκε μια χαρα! Οσο πιο κοντα σε επαγγελματικη παντως, πιστευω τοσο το καλυτερο!!!

καταλαβατε αν θα περασουμε απο συνεντευξη εκεινη την ημερα ή αν απλα θα καταθεσουμε βιογραφικο;
Δεν μενω Θεσσαλονικη και δεν εχω καταλαβει αν θα πρεπει να παμε απο τις 10 ή αν μπορουμε να περασουμε οποιαδηποτε ωρα μεχρι τις 16.00 για να αφησουμε απλα το βιογραφικο μας σε πρωτη φαση. Γιατι ελεγε στην ανακοινωση οτι για συνεντευξεις θα ενημερωθουμε εκ νεου αν πληρουμε τις προυποθεσεις :/
 
Το γνωρίζετε το μαγικό τρικ με το τηλέφωνο?Είναι λέει μια συσκευή που ονομάζεται τηλέφωνο, και με έναν μαγικό τρόπο μπορείς να επικοινωνείς με την εταιρεία για να δώσει πληροφορίες.
 
Top