ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ Α3

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

KOSTAS AGQ

Low-Cost-Class-Member
Απο την ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ AEGEAN ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ

3/1 14:56 Αεροσκάφος της Aegean προερχόμενο από το Βουκουρέστι εξέπεμψε σήμα κινδύνου λόγω τεχνικού προβλήματος

Πίσω εννοούν στο Βουκουρέστι; Γιατί στο online flight info του Βενιζέλου έχει ώρα άφιξης 15:10...

Προσγειώθηκε Safe πριν ενα λεπτό. Λανθασμένη ένδειξη ήταν απο ότι είπανε τελικά

όλα καλά. Δεν υπήρχε κανένα προβλημα τελικά. Έκανε από οτι άκουσα και μια βόλτα πάνω από το Βενιζέλος για οπτικό έλεγχο και προσγειώθηκε άνετα

Τέλος καλό όλα καλά! Κρίμα που δεν το άκουσα νωρίτερα να είχα και χρόνο να βάλω το scanner :(
Ξέρουμε ποιο αεροσκάφος ήταν;

Emergency landing of Aegean B737

Φαντάζομαι όλοι είδατε στις ειδήσεις τι έγινε με την πτήση της Α3 από BUC.Τέλος καλό όλα καλά που λένε.
Ως Ι/Φ στις Ο.Α. θα ήθελα να συγχαρώ το cockpit για την προσγείωση που έκανε.Παρά τα όσα ακούγονται κατά καιρούς για την ασφάλεια πτήσεων στις ελληνικές ιδιωτικές εταιρείες οι δύο αυτοί κύριοι απέδειξαν σήμερα ότι στην AEGEAN και πλήρως εκπαιδευμένοι είναι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε αναποδιά.
Ως Ι/Φ θέλω να πώ και ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια της καμπίνας.Επειδή είμαι του επαγγέλματος κατανοώ πόσο δύσκολο είναι μέσα σε λίγα λεπτά να ετοιμάσεις 150 άτομα και την καμπίνα για μια αναγκαστική προσγείωση.Τα κορίτσια αυτά σίγουρα φοβήθηκαν, αγχώθηικαν,πιέστηκσν χρονικά και ψυχολογικά αλλά τελικά τα κατάφεραν.
Αυτά για όσους συνεχίζουν να πιστεύουν ότι οι αεροσυνοδοί βρίσκονται στο αεροπλάνο μόνο για να σερβίρουν καφέ και φαγητό

SX-BTO!
-300ari apo ta pio provlimatika tis eterias!

Freight787 to exeis petaksei? Sou exei bgalei polla problimata?? Epeidi gia na to les prepei na to exeis petaksei arketes fores

Με το -ΒΤΟ έχω μπει 2 φορές στο αεροπλάνο και την ώρα του pushback επιστρέψαμε πίσω στο gate και δεν το ξανάδαμε στη συνέχεια της πτήσης μας για...τεχνικούς λόγους... Εγώ δεν το ξαναπετάω έτσι και το βρω μπροστά μου. Εσείς κάντε ότι θέλετε (προσωπική θέση και δεν δέχεται αντεπιχειρήματα :wink: )
Φυσικά δεν μπορώ να μην αναφερθώ και στα 14 επιβεβαιωμένα μπαλώματα που έχει το εν λόγω σκάφος. Μήπως θέλει κανένας να τα μετρήσει μαζί μας... Αλλά πάλι ίσως και να μην το έχει ...πετάξει...οπότε πώς να τα δει...άραγε... :roll: :twisted:
Οι 62 επιβάτες σίγουρα θα είχαν την ανάλογη στήριξη του πληρώματος. Αλοίμονο. Είχαν προετοιμαστεί όλοι αρκετή ώρα για την προσγείωση. Γι' αυτό είναι εκεί πάνω και όχι φυσικά μόνο για το φαγοπότι.

Όχι και τόσο καλή μέρα για την Αιγαίου μιας και ίσως και λόγω του συμβάντος η συντριπτική πλειοψηφία των πτήσεων είχαν καθυστερήσεις, μεγαλύτερες του συνηθισμένου για την εταιρεία.

attach.gif
aegean_030107.jpg (72.86 KB)