Ψυχολογία,Συνήθειες και Συμπεριφορά Ελλήνων ως Επιβάτες.

• Thread starter Thread starter alex96
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και μένα το ίδιο σε πτήση LX πέρυσι από ZRH είχε κάνει μικρή στάση το α/φ ανάμεσα στο satellite και το Α13 και είχαν σηκωθεί πολλοί όρθιοι και προφανώς φώναζαν τα πληρώματα. Νομίζω είχαν ανοίξει και ντουλάπια

Νομίζω ότι οι κάγκουρες Ελληνάρες έχουν ξεπεράσει και την γελοιογραφία αφού σηκώνονται και πριν σβήσει η επιγραφή. Και δεν έχω καταλάβει το λόγο που σηκώνονται αφού δεν θα πάνε πουθενά και περιμένουν όρθιοι κοιτάζοντας προς τα μπροστά πότε θα ανοίξουν οι έξοδοι του αεροσκάφους :stupid:

Attachments

• 19e84c48-4510-4a96-841e-3535e5e00487.jpg
    19e84c48-4510-4a96-841e-3535e5e00487.jpg
    99,2 KB · Προβολές: 43
Αν νομίζατε ότι ο λογαριασμός της εθνικής μας ινφλουτέτοιας με καριέρα στο Ντουμπάι είναι η ντροπή των θεσσαλονικιώτικων σόσιαλ, σας έχω νέα: το βραβείο για το χειρότερο -και με διαφορά- instagram account ταξιδιωτικού περιεχομένου απονέμεται στο λογαριασμό @hahanomads, ενός ζευγαριού που άφησε τη Νύμφη του Θερμαϊκού για να κάνει σπίτι του όλον το πλανήτη (κυρίως περιοχές όπου ο πληθυσμός ζει κάτω από το όριο της φτώχειας), δουλεύοντας (και «δουλεύοντας») εξ αποστάσεως και κάνοντας mentoring σε άλλους wannabe digital nomads. '​
Το εν λόγω account θα μπορούσε να είναι από αδιάφορο έως αξιόλογο, παρά το ότι η θεματολογία του είναι «πόσο κοστίζει μία τορτίγια στο Μεντεγίν» ή «πόσα έδωσα για να φτιάξω την αριστερή μου σαγιονάρα που κόπηκε το δίχαλο όταν κατέβαινα ένα μονοπάτι». Το θέμα είναι ότι το εν λόγω ζευγάρι, εκτός από να κάνει στόρις για τις σαγιονάρες του, ασχολείται και με το να ποστάρει Καρενικού επιπέδου τοξικά βίντεο όπου τραμπουκίζει (ποτέ φανερά) προσωπικό στα gates των πτήσεων με εταιρείες χαμηλού κόστους, κυρίως Ryanair. Αλλά όπως λέει και η παροιμία για τη μύγα που γυρίζει πάντα στα σ...τά, έτσι κι αυτοί παρά τις καταγγελίες τους, εξακολουθούν να επιστρέφουν και πάλι στη Ryanair για το επόμενο ταξίδι τους (γιατί, σε αντίθεση με τις μύγες, αυτοί δεν έχουν φτερά).​
Πριν λίγες μέρες, κατά την επιβίβασή της πτήσης τους από Μαδρίτη προς κάποια ιταλική πόλη, κατέγραφαν με το κινητό τους ένα περιστατικό όπου το προσωπικό της πύλης χρέωνε έναν επιβάτη για υπερμεγέθη χειραποσκευή. Οι χαχανομάδες είπαν ότι το έκαναν για να δημιουργήσουν content μέσω του attention whoring βοηθήσουν την επιβάτιδα. To προσωπικό της πύλης τους απαγόρευσε την επιβίβαση, εκείνοι παραβίασαν τον έλεγχο και μπήκαν με τον τσαμπουκά στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να έρθει η ασφάλεια και να τους βγάλει από την πτήση. Στη συνέχεια τους επέστρεψαν τις αποσκευές τους (για τις οποίες «είχαν πληρώσει» ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) και αρνήθηκαν να τους παράσχουν φόρμα παραπόνων, παραπέμποντάς τους στο σάιτ της Ryanair. Απολαύστε στιγμιότυπα από ένα ρεσιτάλ Karen-ικού entitlement με σκηνικό το Τέρμιναλ 4 του Μπαράχας.​
Κάτι μου λέει, ότι θα τα κατεβάσουν σύντομα από το λογαριασμό. Αν μάθω ότι η FR θα τους κάνει life ban, θα γίνει η αγαπημένη μου αεροπορική.​

αντιπρόεδρος Εδεσσαικού . ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Το πιο αστείο είναι πως το προηγούμενο βίντεο με το self-check-in της FR καταλήγει πως "έχει αρχίσει να μ' αρέσει αυτή η εταιρεία τελικά". Από την άλλη είναι θλιβερό πάντως τι μπορεί να προκαλέσουν τα social media και η υπερβολική έκθεση (τύπου "ποστάρω για να ποστάρω") σε κάπως αφελείς ανθρώπους, χώρια του πόσο παραπληροφορημένοι εμφανίζονται (μέσα στην άγνοιά τους), π.χ. ο αστυνομικός του Τ4 που τους ξαπέστειλε στην aena, που είναι η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, αλλά στο βίντεο λένε πως είναι αυτοί που ασχολούνται με τα δικαιώματα των επιβατών και καταλαβαίνεις ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους: τραγική ειρωνία.

Αλλά όπως είχε πει και η Μαρίνα Κουντουράτου: "Δεν αγαπάμε πραγματικά τους ανθρώπους αν δε λατρεύουμε την αθλιότητά τους, την ταπείνωση και τη δυστυχία τους"

To κορυφαίο, σε όλα τα βίντεο, τους γράφουν, να πάρουν τηλ. την Πρεσβεία.
Όταν τους λες, ότι η πρεσβεία δεν ειναι για τέτοια είδη emergencys, τα παίρνουν άγρια και σου την λένε, ότι δεν ξέρεις τι σου γίνετε
Τους βλέπω σύντομα ευρωβουλευτές όπως το Φειδίας...
Post automatically merged:

Κάτι μου λέει, ότι θα τα κατεβάσουν σύντομα από το λογαριασμό. Αν μάθω ότι η FR θα τους κάνει life ban, θα γίνει η αγαπημένη μου αεροπορική.

H Wizz χαλαρά θα τους έκανε life ban με το καλημέρα. Αυτοί σου κάνουν life ban, αν καταναλώσεις δικό σου αλκοολ στο αεροπλάνο, πόσο μάλλον τοση λάσπη

Last edited:
Εμένα με σοκάρουν οι αντιδράσεις των ακολούθων, οι οποίοι ανάγουν το θέμα σε κοινωνικό (η ασυδοσία των εφοπλιστών των αιθέρων κατά των βιοπαλαιστών και το δικαίωμά τους να κάνουν μετακόμιση με χειραποσκευές), τους προτρέπουν να κινηθούν νομικά και να επικοινωνήσουν με την Ελληνική Πρεσβεία (σιγά μην προσφύγουν και στη Χάγη). Οι «νομάδες» εξακολουθούν να είναι προκλητικοί με το κάθε βίντεο να αναιρεί το προηγούμενο, απλά και μόνο για τα views. H αγγλική εκδοχή των γεγονότων δεν αναφέρει ότι παραβίασαν τον έλεγχο στο gate και μπήκαν με τσαμπουκά μέσα στο αεροπλάνο. Λένε ότι τους σκανάρισαν τις κάρτες, τους άφησαν να μπουν και μετά έγινε το offloading. Έχουμε να κάνουμε με δύο ξεκάθαρες περιπτώσεις unruly passengers και ναρκισιστικής διαταραχής προσωπικότητας (δικαιωματισμός, έλλειψη ενσυναίσθησης, αλαζονεία, διαστρέβλωση πραγματικότητας και φυσικά εκμετάλλευση των followers).

Ό,τι θέλετε στοίχημα ότι θα ξαναπετάξουν σύντομα με FR.

Αυτοί ή πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι entitled ή απλά έτσι βγαίνει το ψωμί τους. Εσείς όλοι οι υπόλοιποι γιατί είστε τόσο τοξικοί και δεν δείχνετε λίγο κατανόηση, ακόμη και αν δεν έχουν κανένα απολύτως δίκαιο? :p

Ok, νεο βιντεάκι, με καταγγελία στην ΑΕΝΑ. Λογικό επόμενος θα είναι ο βασιλίάς Φίλιππος ΣΤ΄ της Ισπανίας.

Τα άτομα που απαντάνε από κάτω, απαντάνε λες και βρήκαν το Ρομπέν των Δασών