COMPUTERISE
First-Class-Member
yannis737":1cw3ugjt said:Αγαπητέ φυσικά και θα συλλυπηθούμε αυτούς που σκοτώθηκαν. Αλλά αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να δούμε με άλλο μάτι κάποια κατεστημένα στη σύγχρονη Ελλάδα. Γιατί δηλαδή οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι οι Θεοί της σύγχρονης κοινωνίας; Δηλαδή ο εργάτης που σκοτώνεται σε εργατικό ατύχημα για ένα δημόσιο έργο γιατί είναι β κατηγορίας νεκρός; Και χιλιάδες άλλα επαγγλεματα. Δηάδή μόνο ο Χριστόδουλος, και οι γαλονάδες είναι άνθρωποι; Ε όχι λοιπόν. Δουλειά του ήταν και τη διάλεξε και αυτό δε μου το αλλάζεις. Ας γινόταν άλλος επαγγελματίας. Και μισθούς έπαιρνε και επιδόματα. Αρκετά πια. Όπως εγώ αν κάνω λάθος και ζημιώσω το δημόσιο θα μου ζητάει τα ρέστα, έτσι ας ισχύσει και με τους σχωρεμένους. Κάποτε πρέπει να συντριβούν τα βρωμερά κατεστημένα είτε είναι στρατιωτικοί, είτε εκκλησία είτε πολιτικοί.όταν εγώ ήμουν φαντάρος και με εξευτέλιζαν οι γαλονάδες να τους φέρνω τον καφέ λες και δεν είχαν πόδια... άσε και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θα πω καμιά βαριά κουβέντα για κάθε νεκρό γαλονά και τον ταξίαρχο με το στριγκάκι που θα βγάλει το πόρισμα...
Ακούστε ρε σεις τι κάνανε στο φίλο μας οι κακοί καραβανάδες και φρίξτε!! Τον έβαζαν να κουβαλάει καφέδες... Αίσχος!! Μήπως σε ξύπναγαν και στις 6 το πρωί;; Κουβαλούσες και το όπλο σου;; Προσωπική τουαλέτα είχες;;
Aίσχος και πάλι!! Πως άντεξες βρε παλληκάρι μου;;
Φίλε yannis737 δεν είναι τίποτε θα σου περάσει. H ζέστη φταίει.Πιές δυό ποτήρια κρύο νερό κάνε κανένα ντουζάκι και αν δεις τα σκούρα τράβα και στο Χριστόδουλο να σε διαβάσει...
Tελικά ποτέ δεν πλήτεις σε αυτό το forum!! Kάθε μέρα και καινούργια φυντάνια...
Υ.Γ Αισθάνομαι ίσως τύψεις που γελοιοποιώ ένα τόσο τραγικό θέμα (τον θάνατο δυό συνανθρώπων μας που έπεσαν στο καθήκον) αλλά μόνο η γελοιοποίηση αξίζει σαν απάντηση για τέτοιες απόψεις σαν του "αγαπητού"
yannis737.