Πτωση Canadair

• Thread starter Thread starter Jass
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
yannis737":1cw3ugjt said:
Αγαπητέ φυσικά και θα συλλυπηθούμε αυτούς που σκοτώθηκαν. Αλλά αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να δούμε με άλλο μάτι κάποια κατεστημένα στη σύγχρονη Ελλάδα. Γιατί δηλαδή οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι οι Θεοί της σύγχρονης κοινωνίας; Δηλαδή ο εργάτης που σκοτώνεται σε εργατικό ατύχημα για ένα δημόσιο έργο γιατί είναι β κατηγορίας νεκρός; Και χιλιάδες άλλα επαγγλεματα. Δηάδή μόνο ο Χριστόδουλος, και οι γαλονάδες είναι άνθρωποι; Ε όχι λοιπόν. Δουλειά του ήταν και τη διάλεξε και αυτό δε μου το αλλάζεις. Ας γινόταν άλλος επαγγελματίας. Και μισθούς έπαιρνε και επιδόματα. Αρκετά πια. Όπως εγώ αν κάνω λάθος και ζημιώσω το δημόσιο θα μου ζητάει τα ρέστα, έτσι ας ισχύσει και με τους σχωρεμένους. Κάποτε πρέπει να συντριβούν τα βρωμερά κατεστημένα είτε είναι στρατιωτικοί, είτε εκκλησία είτε πολιτικοί.όταν εγώ ήμουν φαντάρος και με εξευτέλιζαν οι γαλονάδες να τους φέρνω τον καφέ λες και δεν είχαν πόδια... άσε και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θα πω καμιά βαριά κουβέντα για κάθε νεκρό γαλονά και τον ταξίαρχο με το στριγκάκι που θα βγάλει το πόρισμα...

Ακούστε ρε σεις τι κάνανε στο φίλο μας οι κακοί καραβανάδες και φρίξτε!! Τον έβαζαν να κουβαλάει καφέδες... Αίσχος!! Μήπως σε ξύπναγαν και στις 6 το πρωί;; Κουβαλούσες και το όπλο σου;; Προσωπική τουαλέτα είχες;;
Aίσχος και πάλι!! Πως άντεξες βρε παλληκάρι μου;;

Φίλε yannis737 δεν είναι τίποτε θα σου περάσει. H ζέστη φταίει.Πιές δυό ποτήρια κρύο νερό κάνε κανένα ντουζάκι και αν δεις τα σκούρα τράβα και στο Χριστόδουλο να σε διαβάσει...

Tελικά ποτέ δεν πλήτεις σε αυτό το forum!! Kάθε μέρα και καινούργια φυντάνια...

Υ.Γ Αισθάνομαι ίσως τύψεις που γελοιοποιώ ένα τόσο τραγικό θέμα (τον θάνατο δυό συνανθρώπων μας που έπεσαν στο καθήκον) αλλά μόνο η γελοιοποίηση αξίζει σαν απάντηση για τέτοιες απόψεις σαν του "αγαπητού"
yannis737.

Αν και παρακολουθώ σε καθημερινή βάση το forum δεν γράφω τόσο συχνά.

Πραγματικά βγήκα από τα ρούχα μου με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα. Τι σχέση έχουν οι ιπτάμενοι πιλότοι με κανέναν τελειωμένο καραβανά ή ΕΠΥ που μας έχωσε στη διάρκεια της θητείας??? Δηλαδή εάν το διάβαζε η γυναίκα του πιλότου που άφησε ορφανά παιδιά τι πρέπει να κάνει να πάρει ένα περίστροφο και να σας κυνηγάει?

Οπότε καλά πάθανε και αυτοί που πέσανε στα Ίμια με το ελικόπτερο, σκέψου πόσα ναυτάκια θα είχανε χώσει.....

ΕΛΕΟΣ.......

Κάποιοι μπορούν να έχουν τίς απόψεις τους περι ΕΔ, χειριστών της ΠΑ, κλπ και δικαίωμα τους να τις έχουν, όσο ακραίες κι να είναι.

Το να μιλάμε όμως για θέρετρα, φύλλα πορείας, καφέδες, επιδόματα και προαγωγές κυριολεκτικά την ώρα της κηδείας δύο συνανθρώπων μας είναι ντροπή και παλιανθρωπιά...

Φιλοι μου οι 2 αδικο-σκοτωμενοι καπετανιοι δεν ειναι το προβλημα και ουτε ευθυνονται για τα χαλια μας-των-τους κτλ και εδω μιλαμε για αυτο το γεγονος...ΠΟΛΥΣ σεβασμος απεναντι στα δυο παλλικαρια.......Ας ανοιξετε καποια αλλη ενοτητα να τα πουμε αυτα και αλλα πολλα......ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Και κατι πιθανον ασχετο
Στο μεσημεριανο δελτιο του μεγκα μεταδοθηκε πως ο Πρωθυπουργος ζητησε απο το Πουτιν(χωρις μεσολαβηση Λιακοπουλου)να στειλη αεροπλανα,και πως εχουμε παραγγειλη 12(ΒERIEV)-Beriev Be-200ChS.

yannis737":cpwvmj29 said:
Αγαπητέ φυσικά και θα συλλυπηθούμε αυτούς που σκοτώθηκαν. Αλλά αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να δούμε με άλλο μάτι κάποια κατεστημένα στη σύγχρονη Ελλάδα. Γιατί δηλαδή οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι οι Θεοί της σύγχρονης κοινωνίας; Δηλαδή ο εργάτης που σκοτώνεται σε εργατικό ατύχημα για ένα δημόσιο έργο γιατί είναι β κατηγορίας νεκρός; Και χιλιάδες άλλα επαγγλεματα. Δηάδή μόνο ο Χριστόδουλος, και οι γαλονάδες είναι άνθρωποι; Ε όχι λοιπόν. Δουλειά του ήταν και τη διάλεξε και αυτό δε μου το αλλάζεις. Ας γινόταν άλλος επαγγελματίας. Και μισθούς έπαιρνε και επιδόματα. Αρκετά πια. Όπως εγώ αν κάνω λάθος και ζημιώσω το δημόσιο θα μου ζητάει τα ρέστα, έτσι ας ισχύσει και με τους σχωρεμένους. Κάποτε πρέπει να συντριβούν τα βρωμερά κατεστημένα είτε είναι στρατιωτικοί, είτε εκκλησία είτε πολιτικοί.όταν εγώ ήμουν φαντάρος και με εξευτέλιζαν οι γαλονάδες να τους φέρνω τον καφέ λες και δεν είχαν πόδια... άσε και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θα πω καμιά βαριά κουβέντα για κάθε νεκρό γαλονά και τον ταξίαρχο με το στριγκάκι που θα βγάλει το πόρισμα...

Εισαι τραγικος. Και επειδη στη θητεια σου μαλλον το μεγαλυτερο καθηκον που σου αρμοζε ηταν να κουβαλας καφεδες, ασε τους δυο νεκρους που εχουν @@ περισσοτερα απο ολους μας εδω μεσα να αναπαυθουν εν ειρηνη, επειδη πετουσαν ενα ελικοφορο μεσα σε φωτιες,καπνους,γυρω στα 20 μετρα πανω απο εντονο εδαφικο αναγλυφο, με αερα απο καθε κατευθυνση για να ριξουν λιγους τονους νερο και να σβησει η φωτια που ισως εκαιγε το αυθαιρετο σου και την συνδεση σου μαζι, για να γλυτωναμε απο τετοια posts. Αλλα, βλεπεις, αυτοι και οι συναδελφοι του την εσβησαν τη φωτια, και καθομαστε ολοι τωρα με ασφαλεια να γραφουμε ο καθενας τη μαλακιουλα του, μιλια εξω απ το χορο...

:8: :deadthread:

Επειδή τα βάλατε όλοι μαζί μου να επαναλάβω ότι κανείς σας δεν έχει πιο μεγάλα αρ... από μένα. Έκανα 18 μηνο ήμουν 7 μήνες στις Φέρες Έβρου λοχίας διαβιβάσεων ρεζέρβα και είμαι ο μόνος Έλληνας που δεν παίρνω ούτε σεντ από το Ελληνικό κράτος αλλά πάντα πληρώνω. Μονίμως χρεωστική φορολογική δήλωση, ΤΑΠ κλπ κλπ . Οπότε εσείς με τα 200 επιδόμτα που παίζετε τάβλι όλο το χρόνο και μια μέρα το καλοκαίρι παίρνετε να σβήσετε το κανανταίρ και πέφτετε να κάνετε τουμπεκί ψιλοκομένο. Και κάποιος φίλος πιο πάνω είπε πως αν η γυναίκα του νεκρού άκουγε αυτά που γράφω θα έπαιρνε το δίκανο. Και εγώ αν μάθαινα ότι πήγαινε σε ΚΑΑΥ θα έπαιρνα εγώ το μπετόνι να έβαζα τώρα φωτιά να καούν όλα τα ΚΑΑΥ.

yannis737":33wcboco said:
Επειδή τα βάλατε όλοι μαζί μου να επαναλάβω ότι κανείς σας δεν έχει πιο μεγάλα αρ... από μένα... Και εγώ αν μάθαινα ότι πήγαινε σε ΚΑΑΥ θα έπαιρνα εγώ το μπετόνι να έβαζα τώρα φωτιά να καούν όλα τα ΚΑΑΥ.
Yannis737, είσαι ανισόρροπος, τέτοιες χοντράδες δεν γράφτηκαν ποτέ στο forum. Πήγαινε να σε κοιτάξει ο Λυμπέρης, είναι δίπλα στην ΥΠΑ στη Γλυφάδα. Θα σου δώσει κάτι χρωματιστά χαπάκια και σε 2 μήνες περίπου θα μπορείς να γράφεις ήρεμα, όπως όλοι.

@Akis, συγγνώμη για το οργισμένο ύφος αλλά το πράγμα έχει χοντρύνει πολύ.

s

Kαλα δεν καταλαβαινεις τιποτα?Δεν σεβεσαι τιποτα?ΤΙ να σου πω....ειλικρινα σε λυπαμαι.Το να πας να πεταξεις 20μ πανω απο το εδαφος για να σωσεις την περιουσια του αλλου δεν χρειαζεται α...α,χρειαζεται συνειδηση,ανθρωπια,συμπονια και μεγαλη ψυχη.Δεν τους υποχρεωνει κανεις να πεταξουν 5-10-20 μετρα πανω απο τη φωτια,το κανουν επειδη ειναι ανθρωποι.Δεν μπορω να καταλαβω με τι <<λογικη>> γραφεις αυτα που γραφεις.Εισαι πραγματικα αξιολυπητος.Αν πιστευεις οτι το κρατος εχασε πολλα λεφτα απο το αεροπλανο που εχασε,οταν η παρουσιαστρια της eurovision πηρε μερικα εκατ.ευρω για να παει να στηθει για 2 ωρες κολονα,πληρωμενη ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ που πληρωνω στη δεη,οταν μεσω πολιτικων σκοπιμοτητων ο λαος εχασε τοσα λεφτα στο χρηματιστηριο,οταν τα λεφτα των συνταξιουχων της πεινας παιχτηκαν σε ομολογα,δεν ειδα κανεναν yianni737 εξω απο τη βουλη να διαμαρτηρεται.Το να καλυβεσαι πισω απο μια οθονη και να λες αυτα που λες δεν με πειθεις οτι εχεις μεγαλα α...α(δικος σου χαρακτηρισμος),ετσι ειμαι και εγω ριζοσπαστης,μεγαλοιδεατης και φιλοσοφος.Φαινεται σου εχει μεινει κομπλεξ απο τη στρατιωτικη σου θητεια,γιατι μαλλον τις ιδιες ιδεες ειχες και τοτε και πιος ξερει,τι σου εκανε καποιος εξοργισμενος πιλοτος...........

Ρε συ yannis737 χαλάρωσε!! Kάνε αγόρι μου κανένα μπανάκι δροσερό να έρθεις στα καλά σου και κόψε το ποτό ρε μπαγάσα γιατί σε πειράζει. Όλα θα πάνε καλά αγόρι μου μην ανησυχείς! Θα τους διώξω εγώ τους κακούς τους καραβανάδες και θα πω στον υπουργό να κόψει τα επιδόματα αν σε πειράζει τόσο.Όσο για τους καφέδες στο στρατό θα τους κόψουμε κι αυτούς, εσύ να γίνεις καλά!! Ασε τα μπιτόνια και τι φωτιές μέρες που είναι βρε παιδί μου και μην παίζεις με τα σπίρτα. To ξέρω ότι είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι δεν είσαι ο μόνος που πληρώνει την εφορία αλλά βρε παλληκάρι μου ξέρω πάρα πολλους άλλους που κι αυτοί πληρώνουν. Κι εγώ ρε συ πληρώνω αλλά δεν κάνω έτσι, ηρέμησε θα βρούμε λύση.

Υ.Γ1. Τόσο μεγαλα που τα έχεις βρε αγόρι μου πως και χωράνε στο παντελόνι σου?

Υ.Γ2. Παράκληση. Παιδιά μην τον κόψετε, τέτοιο νούμερο δεν το συναντάς εύκολα!! Να μας πει τις απόψεις του και για άλλα θέματα και να ιδρύσει πολιτικό φορέα. ΤΩΡΑ!!

Οι στρατιωτικοί είναι καρκινώματα της κοινωνίας. Κρίμα να ήσαστε τέτοιοι. Υπάρχει και Θεός που τους ρίχνει τα αεροπλάνα τους.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.