RHO/LGRP TRAFFIC

  • Thread starter panos
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Από το στόμα μου το πήρες! Αυτό θα είναι το απωθημένο του φετινού καλοκαιριού :?: :?: :?: Η Small Planet και το αεροπλανάκι της!
 
Ναι, την db του gallery εννοούσα. Κάνω αναζήτηση στο a.gr για να βρω τύπο αεροσκάφους κλπ και μετά κοιτάω αν υπάρχουν φωτό του συγκεκριμένου αφους. Αν δεν υπάρχουν τις ανεβάζω....

Δεν ήξερα ότι ήταν διαφορετικό από την άλλη. Αν και το να πάω από εκεί θα ήταν λίγο δύσκολο, μιας και οι αρχές του Διαγόρα είναι λίγο δυσκοίλιες ως προς τις μετακινήσεις μη εργαζομένων στην πίστα, ακόμα κι αν αυτοί είναι "του συναφιού" :mrgreen:
 
Φεύγοντας απο α/δ, πέτυχα ένα α/φος (για Α320 μου έκανε) που "έμπαινε" στον 25 για απογείωση. Τι μου κίνησε την περιέργεια? Δεν είχε κανένα διακριτικό πάνω του, τουλάχιστον ολόκληρη η αριστερή πλευρά του που ήταν ορατή σε εμένα. Ήταν όλο γαλάζιο/μπλέ και το μόνο που πρόλαβα να διακρίνω καθώς έπρεπε να προσέχω και το μπροστινό rent a car, ήταν τα δύο πρώτα γράμματα του νηολογίου του, ΟΟ-???. Καμμιά ιδέα τι μπορεί να ήταν?
 
Η ώρα ήταν πράγματι αυτή οπότε μάλλον αυτό θα είδα (αν και δεν εθυμούμαι λευκό αλλά όπως προείπα οδηγούσα και δεν μπόρεσα να το δώ περισσότερο). Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ zzyyxx :great:
 
Καλα βρε ΟΑ701, ειδες οτι το νηολογιο ειναι ΟΟ, και δεν ειδες οτι ειναι 55 μετρα γομαρι (και οχι 320)??? ;)
 
Είδες ρε παιδί μου τι σου είναι το ανθρώπινο μάτι? Ούτε τα άσπρα είδα και μάλιστα θα επέμενα ότι ήταν Α320 αν δεν έδινε την ακριβή ώρα ο zzyyxx. Ωστόσο, ελπίζω σε συγχώρεση αφού όπως προείπα οδηγούσα και το προπορευόμενο όχημα ήταν νοικάρικο που πλησίαζε τον κόμβο με τα παλούκια δλδ θα "κοκάλωνε" στη μέση του δρόμου για να διαλέξει κατεύθυνση (όπως και έγινε). Πάλι καλά που ξανακοίταξα φευγαλέα για να πιάσω το ΟΟ...
 
Re: LGRP/RHO Rhodes "Diagoras"

Μια ενδιαφέρουσα κίνηση στον Διαγόρα πριν 2 μέρες όπου ένα Αn-124 κατέβηκε για ανεφοδιασμό ερχόμενο από Γιοχάνεσμπουργκ μεταφέροντας ελικόπτερα! Επρόκειτο για το RA-82078 http://www.airliners.net/photo/Volg...1867960/&sid=94ffa9765f0beacad6e30df226291ad5

OA 701 πως σου ξέφυγε αυτή η κυκλοφορία??? :D
 
Re: LGRP/RHO Rhodes "Diagoras"

Παρ' ότι δεν είμαι και πολύ του spotting για το συγκεκριμένο miss το σχόλιο μου είναι &@^%$@%^*&%@%$@*&!*^@^#& :evil: :wall: :evil:
Έχω ήδη προβεί σε εντονότατα διαβήματα διαμαρτυρίας σε αυτούς που πρέπει ενώ σκέφτομαι να δώσω σήμα σε λιμάνι και α/δ για σένα φίλε spinal με την υποσημείωση "persona non grata", είτε γνώριζες εκ των προτέρων για τον επισκέπτη είτε όχι. :mrgreen:

ΥΓ
Εννοείται ότι κάνω χιούμορ spinal, έτσι? :cool: Απλά, με έτσουξε λίγο... :rant:
 
Top