RHO/LGRP TRAFFIC

• Thread starter Thread starter panos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
OA701 σε βλέπω.

Ε όχι και χειρότερο λίβερυ. Χειρότερο θα ήταν αν δεν έγραφε πουθενά το Correndon, αλλά αυτοί το γράψαν και στην άτρακτο αλλά και στην ουρά (με κίτρινο εκεί για να μη χαλάσει ο χρωματισμός!). Είμαι σίγουρος πως αυτός που είχε την ιδέα, ήταν spotter!

Μα αν δεν έγραφε Correndon θα ήταν απλά μια UIA χωρίς το brand, τώρα όμως είναι ένα συνοθύλευμα χρωμάτων κ γραμματοσειρών από 2 αεροπορικές. Σποτερικά όντως έχει ενδιαφέρον 8) , όμως ακόμη κι εγώ που δεν κατέχω την τέχνη, με ένα πινέλο θα το έκανα ομορφότερο...

ΥΓ
747, κι εγώ σε θορώ :lol:

O πρόεδρας με το Β-2472 θα σκάσει λογικά :?: :!: :?:

Ά, πέραν της απράμιλλης ομορφιάς του hybrid Correndon/UIA, κυκλοφορεί ακόμη ένα, UIA/Βlue Panorama και νομίζω είναι αρκετά πιό εμφανίσιμο.

Εν αναμονή του Mr. President ας ρίξουμε μια ματιά στην κίνηση του Μαίου.

Πρώτα απ όλα ο ανανεωμένος στόλος της Finnair , τον οποίο θα βλέπουμε για τα υπόλοιπα πολλά χρόνια. 757 γιοκ...
Μια Orenair ανέρχεται ταχέως απ τον 25!
Ο Θωμάς ο Βέλγος με Canaria sticker μια συννεφιασμένη μέρα.
Και τέλος το 772 της Transaero πατάει στον 07 την ίδια συννεφιασμένη μέρα.
Η Ryanair με φόντο τον απειλητικό ουρανό και με φόντο το Αγιο Όρος του spotting.
H Lufthansa μας επισκέπτεται κάθε Σάββατο για λογαριασμό της Germanwings. Εδώ σε βραδυνή αναχώρηση με Star Alliance livery
Και για το τέλος μια Germania με φόντο τα χρώματα του δειλινού
edit
Ξέχασα ένα συννεφιασμένο 767 της Transaero

OA701":3usiyvcf said:
O πρόεδρας με το Β-2472 θα σκάσει λογικά :?: :!: :?:
Έτσι είναι. Αυτή την στιγμή προσγειώθηκε στην Ρόδο. Ελπίζω να είσαι παρών και να απαθανατίσεις την επίσκεψη!

Ειμασταν όλοι εκεί!!! Φωτο αργότερα...

Όπως το λέει ο solro, μόνο υπάρχει και το τίμημα. :evil: Πάω να ξαναπασαλειφτώ με μπεπαυτό γιατί τα χέρια μου και ο σβέρκος μου είναι σαν ταρίφα :?

Πήγα από νωρίς γνωρίζοντας το τι θα επακολουθούσε.
Αρχικά όλα κυλούσαν φυσιολογικα με SAS παρατεταγμένες μπροστά από το πρώτο κυριακάτιο Α330 ενώ το 2ο βρίσκεται μακριά πίσω τους.
Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς το γνωστό μέρος (καθαριστήριο) για να λάβουμε την τελική μας θέση (ενώ ο ΟΑ701 ακροβολιζόταν στο βουνό). Η αστυνομική παρουσία γύρω από το α/δ φανέρωνε ότι "κάποιον περιμένουν".
Η ώρα περνούσε και τα συνηθισμένα έρχονταν και έφευγαν.
Κάποια στιγμή ήρθε το πρώτο κυβερνητικό. Ήταν το gulfstream της ΠΑ το οποίο μετέφερε τον κ. Παπούλια.
Μετά απο λίγο κατεύθεσα και ο Πρωθυπουργός με το Embraer
Οι αναχωρήσεις όλο και πύκνωναν για να προλάβουν το επικείμενο κλείσιμο του α/δ.
Mετά τους υπερτυχερούς που αναχώρησαν τελευταίοι (οι επόμενοι έφυγαν 1:15 μετά) εμφανίστηκε στον ορίζοντα το προεδρικό 747 της Κίνας
Το οποίο μας χάρισε μια πιο ωραία πόζα καθώς πλησιάζε.
Εδώ σε όλο του το μεγαλείο σε εντελώς πλάγια πόζα και λίγο πριν το touch.
Μετά τους υπερτυχερούς πάμε και στους υπεράτυχους οι οποίοι επιβάστηκαν και έμειναν μέσα μια ώρα μέχρι την αναχώρηση.
Mετά αλλάξαμε σημείο περάσει -υποτίθεται από τον τροχόδρομο στην πίστα αλλα αντ' αυτού ξεπρόβαλε κάνοντας backtracking στον 7 μέχρι στην άκρη του 25 όπου βρισκόμασταν λίγο πιο πρίν.
-------------------------CENSORED-------------------------------
Συνεχίζουμε...
Μετά από λίγο βρέθηκα στο βουνό παρέα με τον αγαπητό ΟΑ701 (που είναι το βίντεο;;;) κι εκεί πάλι επεμβαίνει η λογοκρισία για το taxi του Κινέζου.
Η πίστα από κάτω είχε διάφορα μεταξύ των οποίων και 2 Α330 τα οποία δεν κατάφεραν να φύγουν εγκαίρως.
Το 747 απλώθηκε πιάνοντας 2 θέσεις. Μέσα σε λίγα λεπτά απλώθηκε το κόκκινο χαλί, κατέφθασε το άγημα και οι δικοί μας επίσημοι για να υποδεχθούν τον Πρόεδρο ενώ η συνοδεία του κατέβαινε απ την πίσω σκάλα. Όλα ήταν ετοιμά λοιπόν...
Και να ο Πρόεδρος της Κίνας κ. Li Jinping κατεβαίνει απ τη σκάλα! (ο κάτω αριστερά είναι!)
Εν τω μεταξύ στην υπόλοιπη πίστα επικρατούσε η πλήρης απραξία.
Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση της αυτοκινητοπομπής είχαμε την πρώτη -καθυστερημένη- άφιξη.
Έπειτα ακουλούθησε ο κακός χαμός μετά τα Α330 να φεύγουν και να δινουν χώρο στα 747 της Transaero αλλά το αίσθημα της πείνας και ο φόβος του καψίματος μας οδήγησε σπίτι.
Συνεχίζεται...