Re: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Re: Ryanair στην Ελλάδα
spotterakis":1whcm90a said:
peter75rhodes":1whcm90a said:
[-Στην Αθήνα δεν πρόκειται να έρθει η εταιρία για 2 λόγους: επειδή έχει 30 ευρώ φόρους αεροδρομίου και επειδή το πολυάριθμο προσωπικό των ΟΑ/Α3 λειτουργεί στο αεροδρόμιο ως κατεστημένο και υπάρχουν φόβοι ότι θα σαμποτάρουν την εταιρία με διάφορους τρόπους!
Αυτά άκουσα, αυτά γράφω χωρίς να αξιώνω πως είναι απολύτως σωστά.
Kαι γιατί "φοβούνται" την FR τόσο και δεν την θέλουν και δεν πολεμούν την EZY? Οποία διαφορά? Λόκο η μία λόκο κι η άλλη..
Το ερώτημά σου είναι εύλογο. Κατά τη γνώμη μου η
easyJet στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά low cost είναι. Όπως και η ΑirBerlin που οι τιμές δεν είναι και τόσο χαμηλές. Έξω lowcost και μέσα highcost! Οι τιμές της από Ρόδο, Ηράκλειο, Ζάκυνθο, Μύκονο, κλπ είναι πολύ υψηλές το καλοκαίρι. Εγώ έχω πετάξει με easyJet είτε από Θεσσαλονίκη, είτε από Βερολίνο, Basel, Μιλάνο/Malpensa ή Λονδίνο/Gattwick.
Τώρα αν οι Αθηναίοι βρίσκουν τις τιμές της χαμηλές, τί να πω. Εγώ από Ρόδο πετάω πιό οικονομικά με τη λατρεμένη.
Η
ryanair έχει πραγματικά χαμηλές τιμές των 12 ευρώ, των 18 ευρώ, των 22 ευρώ ή των 26 ευρώ με 1 δωρεάν χειραποσκευή όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι. Επίσης, το σπατόσημο του Βενιζέλου των 30 ευρώ είναι απαγορευτικό για το κύρος της λατρεμένης. Για αυτό ξεκίνησε φέτος από Βόλο. Όσοι Αθηναίου επιθυμούν συνδυάζουν τις Βρυξέλες με το Πήλιο!
Επανέρχομαι στο ερώτημά σου: Στην Αθήνα λοιπόν φοβούνται τη λατρεμένη επειδή αν τις επιδοτήσουν π.χ. το σπατόσημο, τότε θα κλάψουν μανούλες και θα πάρουν πόδι αρκετοί υπάλληλοι αν δουν τα εισιτήρια των 12, των 18 και των 22 ευρώ!!!
Κάτι ξέρουν στο Δουβλίνο και δεν έρχονται στην Αθήνα, αλλιώς εμάς θα ρώταγαν;;;