Ryanair

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ryanair news

Το οτι οι κκ Ο' Leary, και McNamara με την εταιρια τους προσφερουν ενα απο πλευρας τιμης πολυ ανταγωνιστικο προϊον, δε σημαινει οτι τους δινει το δικαιωμα να αποφασιζουν για τη ζωη αλλων, ειδικα οταν προκειται για ατομα απο τα οποια εξαρτουνται χιλιαδες ζωες λογω της απασχολησης τους! Εχουν μια φτηνη εταιρεια, οκ. Για να την κρατησουν τοσο φτηνη, ειναι αναγκαιο να γινουν και οι ιδιοι τους φτηνοι? Και που ειστε.. Το "φτηνη" ειναι σχετικο... Aν προσεξετε, το online checkin το χρεωνει 2 φορες, ακομα και αν κλεισεις τις πτησεις σου RT! Επισης, για να παω στο πιο κοντινο αεροδρομιο που πεταει η εταιρια, θελω στην καλυτερη περιπτωση 1,5, στη χειροτερη 2 και κατι ωρες με το τρενο. Εξοδα απο 20,- εως 42,- € OW!! Επι 2, για να πεταξω με την Ryanair πρεπει να επενδυσω απο 3-4,10 ωρες και απο 40 - 82,-€ RT! Και 50,- € αν παω MUC-EDI πχ 25.01 μας κανει 70 εως 92,- € OW στο πρωτο σκελος ενω μην ξεχναμε και την επιστροφη EDI-MUC πχ 01.02, 19,- € και συνολικο κοστος απο 39,- εως 61,-. Βαζω και συνολικα 5,- € τα εισιτηρια απο το σπιτι μου μεχρι το σταθμο και πισω. Με αλλα λογια, στην πιο φτηνη εκδοση (αν καταφερω και εχω και με το τρενο τα πιο φτηνα εισιτηρια) θα με βγει το πανε ελα απο 116,5 εως 160,5 €, θα εχω υποστει την ταλαιπωρια του τρενου, θα εχω χασει απο 3 εως 4+ ωρες απο τη ζωη μου,και θα με εχουν αντιμετωπισει σα να ειμαι ενα ζωο που του απομυζουν το γαλα, το μαλλι, ο,τι δηποτε μπορουν να βγαλουν (ακομα και απο το σκ@το λεφτα θελουν να βγαλουν)

Παραπαει. Γιαυτο ποτε δεν θα με εχουν σε μια booking list τους.. Γιατι θελω να κρατησω τον αυτοσεβασμο μου. Και γιατι η σταση των εν λογω "κυριων" ειναι απαραδεκτη!!!

Ναι,ολοι οι αλλοι που την εχουμε χρησιμοποιησει(ή θα την χρησιμοποιουσαμε αν ειχαμε την δυνατοτητα) δεν εχουμε αυτοσεβασμο.Η' οταν πληρωνω 170ε για o/w στην carpatair θα επρεπε να εχω και γαμω τους αυτοσεβασμους.
Πουλανε ενα προιον,το κανουνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ασφαλεστατα μεχρι αποδειξεως του εναντιων και εχουν πολυ ξεκαθαρη πολιτικη.Εχω πεταξει 2 φορες μαζι τους,Στοκχολμη-Πραγα.Πεταγανε απο το περιφερειακο αεροδρομιο της στοκχολμης το οποιο για να πας κοστιζει περιπου 20ε αν θυμαμαι καλα,ενω το κεντρικο κοστιζει 2,5ε λιγοτερο.Γενικα,στα περισσοτερα αεροδρομια,το 10αρικο το εχεις σιγουρο,ας ειναι και το κεντρικο της πολης.Οτι ειναι μακρια δεν υπαρχει αντιρρηση,ο καθενας κανει τις επιλογες του.Το θεμα ειναι πως αξιολογει ο καθενας το ταξιδι του και το ποσο ειναι διατεθειμενος να ξοδεψει.Και εγω προσπαθω να τους αποφευγω αν ειναι μικρη η διαφορα στην τιμη σε σχεση με την easyjet πχ,αλλα αν η τιμη που προσφερουν ειναι πολυ καλυτερη του ανταγωνισμου,εννοειται πως θα την χρησιμοποιησω και δεν θα εχω κανενα προβλημα αυτοσεβασμου,γιατι κανω μια συνειδητη επιλογη σε συναρτηση με τα οικονομικα μου.

Επιτέλους :D , μίλησε και ο ίδιος ο Ο' Leary 8) , χαρακτηρίζοντας τον υπουργό
Minister for Transport, Noel “Do Little” Dempsey should stop ducking confrontation with these public sector workers and their trade union...

Η απεργία έληξε αλλά ακολουθούν γνωστά μονοπάτια οι Ιρλανδοί, τόσο γνωστά που σκέφτομαι μήπως έχουν κανέναν ΥΠΑτζή εκεί με απόσπαση...
...the Air Traffic Controllers have this morning returned to work, but are engaged in further “work to rule” disruptions of flights by various means including:

· Delaying aircraft push-backs.
· Failing to give aircraft direct routings, sending them instead into hold patterns.
· Failing to cover sickness, which will lead to further ATC short staffing, flight delays and disruptions.

:arrow: http://www.ryanair.com/en/news/ryan...o-end-continuing-atc-work-to-rule-disruptions

Φιλε reyad μιλησα σε πρωτο προσωπο αν προσεξες! Δεν μπορω να μιλαω για αλλους, παρα μονο για τον εαυτο μου! Δεν εκρινα και καποιον που την χρησιμοποιει, ακομα και το παραδειγμα που ανεφερα ηταν με βαση τα δικα μου δεδομενα!

Ρε συ Πανο, εκει στην Ιρλανδια δεν τραβανε μηνυσεις για εξυβριση? Τι γινεται ρε παιδι μου... Ποιος? Ο O'Leary θα βγει να ασκησει πολιτικη κριτικη σε πολιτικο! Δεν παμε καλαααααααααα

Φίλε Μακεδόνα,με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνω σε όσα λες....Θα ήθελα να κάνω μία σειρά προτάσεων στους ανθρώπους της Ryanair...Εάν κάποιος κάτσει στην τουαλέτα άνω του 5λέπτου να πληρώνει τα διπλά διότι ίσως να ήθελε να μπεί και άλλος τόση ώρα!! Επίσης το πλύσιμο των χεριών-χρήση του καζανακίου να χρεώνεται 2€...Στην τουαλέτα να τοποθετηθεί το μηχάνημα που με 2-3Ε δίνει οδοντόβουρτσα...Αλλά και αυτό με τα προφυλακτικά δε θα ήταν άσχημη ιδέα....Αααα και άν αφαιρεθεί ο συγκυβερνήτης υπάρχει θέση για άλλον ένα επιβάτη... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πολυ show off αυτος ο Ολιρης ρε παιδια :mrgreen:

OA701":1k21r9wx said:
· Failing to give aircraft direct routings, sending them instead into hold patterns.

1) Δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν direct routing
2) Δεν ειναι υπαλληλοι του Ολιρη

Ο καθενας πρεπει να ξερει που ειναι τα ορια του και να μην τα ξεπερναει :wink:

OA701":1k21r9wx said:

Μια λεξη που μαλλον κανει τζιζ για τον κυριο O'Leary :mrgreen:

Ειναι προφανες, να πουλησει ή να νοικιασει τα τοσα πολλα αεροσκαφη που του περισευουν, μιας και στην Ευρωπη δεν βρισκει αλλο αγοραστες... (Ε ποσα πια ξεζουμισμενα 737 να αγορασει η Blue Air...)

Μπα μορφέα,,,το προφανές είναι οτι η βραζιλία είναι South New York , Οτι πάρεις 5 ευρώ...

Απο παλιά τις είχε στο μυαλό του τις υπερατλαντικές,,,με μια δόση χιούμορ..http://www.youtube.com/watch?v=UfIY24BErBE&feature=related

Στο τελευταιο τριμηνο του 2009 η εταιρεια περιορισε τις ζημιες της απο 118 εκ που ηταν στο αντιστοιχο τριμηνο του 2008, σε 11 εκ., ενω προβλεπει ανοδο της επιβατικης της κινησης κατα 10% σε 73εκ το χρονο...