Το οτι οι κκ Ο' Leary, και McNamara με την εταιρια τους προσφερουν ενα απο πλευρας τιμης πολυ ανταγωνιστικο προϊον, δε σημαινει οτι τους δινει το δικαιωμα να αποφασιζουν για τη ζωη αλλων, ειδικα οταν προκειται για ατομα απο τα οποια εξαρτουνται χιλιαδες ζωες λογω της απασχολησης τους! Εχουν μια φτηνη εταιρεια, οκ. Για να την κρατησουν τοσο φτηνη, ειναι αναγκαιο να γινουν και οι ιδιοι τους φτηνοι? Και που ειστε.. Το "φτηνη" ειναι σχετικο... Aν προσεξετε, το online checkin το χρεωνει 2 φορες, ακομα και αν κλεισεις τις πτησεις σου RT! Επισης, για να παω στο πιο κοντινο αεροδρομιο που πεταει η εταιρια, θελω στην καλυτερη περιπτωση 1,5, στη χειροτερη 2 και κατι ωρες με το τρενο. Εξοδα απο 20,- εως 42,- € OW!! Επι 2, για να πεταξω με την Ryanair πρεπει να επενδυσω απο 3-4,10 ωρες και απο 40 - 82,-€ RT! Και 50,- € αν παω MUC-EDI πχ 25.01 μας κανει 70 εως 92,- € OW στο πρωτο σκελος ενω μην ξεχναμε και την επιστροφη EDI-MUC πχ 01.02, 19,- € και συνολικο κοστος απο 39,- εως 61,-. Βαζω και συνολικα 5,- € τα εισιτηρια απο το σπιτι μου μεχρι το σταθμο και πισω. Με αλλα λογια, στην πιο φτηνη εκδοση (αν καταφερω και εχω και με το τρενο τα πιο φτηνα εισιτηρια) θα με βγει το πανε ελα απο 116,5 εως 160,5 €, θα εχω υποστει την ταλαιπωρια του τρενου, θα εχω χασει απο 3 εως 4+ ωρες απο τη ζωη μου,και θα με εχουν αντιμετωπισει σα να ειμαι ενα ζωο που του απομυζουν το γαλα, το μαλλι, ο,τι δηποτε μπορουν να βγαλουν (ακομα και απο το σκ@το λεφτα θελουν να βγαλουν)
Παραπαει. Γιαυτο ποτε δεν θα με εχουν σε μια booking list τους.. Γιατι θελω να κρατησω τον αυτοσεβασμο μου. Και γιατι η σταση των εν λογω "κυριων" ειναι απαραδεκτη!!!