Ryanair

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ryanair news

τι ποπης θα γινει....

υποψην οτι το BBC τον ιρλανδο τους τελευτεους 6 μηνες δεν τον εχει αφησει σε ησυχια... σε σημειο που "ακουστηκε" οτι δημιουργηθηκε θεμα στην ετερια του απο την μειωση τις αποδοσης της εν...UK

Στο διαθέσιμο outline κλειδωμένου άρθρου :evil: αναφέρεται μεταξύ άλλων ενδιαφέροντων πληροφοριών:
...Higher fares, lower growth and no O'Leary...

Γενικά, αν παρατηρήσετε τα κύρια σημεία του άρθρου, θα υπάρξουν αλλαγές στην FR... Σε κάποιο παρόμοιο κλειδωμένο είχα διαβάσει επίσης ότι προγραμματίζει την έναρξη long-haul low-cost πτήσεων σε 4-5 χρονάκια...
:arrow: http://www.centreforaviation.com/ne...e-stuttering-to-raise-fares-slow-growth/page1

Ο διευθυντής του α/δ του Κάουνας της Λιθουανίας, όπου πρόσφατα ανακοίνωσε βάση η FR, προβληματίζεται με την έλευση των Ιρλανδών και τις πιθανές επιπτώσεις. Το άρθρο το πάει παραπέρα και εξηγεί χονδρικά την λειτουργία της FR (όχι ότι δεν τα ξέραμε), την πρόβλεψη συγχώνευσης Ryan-Wizz καθώς και μία υποβόσκουσα δυσαρέσκεια που πλανάται πανευρωπαϊκώς απ' τα διάφορα α/δ που εξυπηρετούν Loco και έχουν βαρεθεί όχι μόνο να τους κάνουν εκπτώσεις αλλά και να τους χρηματοδοτούν τα promotion τους...
Μέχρις στιγμής πάντως, μόνο το "Χήθροου του Βορρά" 8) είχε τα αρ :5: δια να πεί ουστ...
:arrow: http://www.centreforaviation.com/ne...ure-of-the-benefits-of-new-ryanair-base/page1

Επιβάτης της FR που κέρδισε 10.000Ε εν πτήσει σε κουπόνι ξυστού, έφαγε :lol: το κουπόνι απ' τα νεύρα του όταν του είπαν οι ι/φ ότι τα λεφτά δεν τα παίρνει επιτόπου αλλά απ' την εταιρεία του ξυστού... H FR τώρα κάνει poll για το που θα δωρίσει αυτά τα λεφτά :twisted: ...
:arrow: http://www.ryanair.com/en/news/winner-of-10000-euro-ryanair-scratch-card-eats-winning-ticket

Και επειδή λέω μήπως μας δουλεύουν όλους, το έχει και το BBC (χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι μουσαντένιο περιστατικό)...
:arrow: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/8539560.stm

ΥΓ
ΘανάσηΓιουΤου, επειδή έγινε σε πτήση απο Κρακοβία, μπορεί να το άκουσες και πουθενά...

Αλήθεια ή ψέμματα, αυτός που γράφει τα σχόλια στη σελίδα της Ryanair έχει πολύ κέφι...

Yesterday’s events prove that while Ryanair’s scratch cards offer large cash prizes they clearly taste great too! Crew tried to stop the air Gourmet Scratch Card eater by offering him one of our great tasting sandwiches, pizzas or snacks instead, but clearly he had much more expensive tastes!

Τελικα πολλοι επωνυμοι την πατανε απο γυναικες με παραξενα επωνυμα.. :wink:
Να σας συστησω τον κυριο Ο'Λιγδη με την κ. Εντιτα Σιντλεροβα (Schindlerova) η οποια ειναι τσεχιδα και πορνο σταρ! Α! Οποιος ηδη εχει το ημερολογιο της Ryanair σιγουρα την εχει δει... :wink: Μυστηρια πραγματα γινονται...

Ο'Λιγδηηηηηη :banana:

lmao

AirNewZealand":2cg4ui10 said:
Αλήθεια ή ψέμματα, αυτός που γράφει τα σχόλια στη σελίδα της Ryanair έχει πολύ κέφι...

Εννοειται... Πρεπει να παραδεχτουμε οτι το 60% της FR ειναι το marketing...!
Και στα ελληνικα αρθρο για το "συμβαν" για να δειτε ποσο λαμβανουν υπ'οψην τους αυτο που γραφτηκε στη σελιδα της FR:
http://news247.gr/a/5!121392
news247.gr":2cg4ui10 said:
Αν και το πλήρωμα προσπάθησε να τον αποτρέψει από το να καταπιεί το νικητήριο χαρτάκι προσφέροντάς του διάφορα δελεαστικά φαγητά, εκείνος φαίνεται πως είχε πιο ακριβά γούστα ή σπασμένα νεύρα...

makedonas":2rjb4kt4 said:
Το οτι οι κκ Ο' Leary, και McNamara με την εταιρια τους προσφερουν ενα απο πλευρας τιμης πολυ ανταγωνιστικο προϊον, δε σημαινει οτι τους δινει το δικαιωμα να αποφασιζουν για τη ζωη αλλων, ειδικα οταν προκειται για ατομα απο τα οποια εξαρτουνται χιλιαδες ζωες λογω της απασχολησης τους! Εχουν μια φτηνη εταιρεια, οκ. Για να την κρατησουν τοσο φτηνη, ειναι αναγκαιο να γινουν και οι ιδιοι τους φτηνοι? Και που ειστε.. Το "φτηνη" ειναι σχετικο... Aν προσεξετε, το online checkin το χρεωνει 2 φορες, ακομα και αν κλεισεις τις πτησεις σου RT! Επισης, για να παω στο πιο κοντινο αεροδρομιο που πεταει η εταιρια, θελω στην καλυτερη περιπτωση 1,5, στη χειροτερη 2 και κατι ωρες με το τρενο. Εξοδα απο 20,- εως 42,- € OW!! Επι 2, για να πεταξω με την Ryanair πρεπει να επενδυσω απο 3-4,10 ωρες και απο 40 - 82,-€ RT! Και 50,- € αν παω MUC-EDI πχ 25.01 μας κανει 70 εως 92,- € OW στο πρωτο σκελος ενω μην ξεχναμε και την επιστροφη EDI-MUC πχ 01.02, 19,- € και συνολικο κοστος απο 39,- εως 61,-. Βαζω και συνολικα 5,- € τα εισιτηρια απο το σπιτι μου μεχρι το σταθμο και πισω. Με αλλα λογια, στην πιο φτηνη εκδοση (αν καταφερω και εχω και με το τρενο τα πιο φτηνα εισιτηρια) θα με βγει το πανε ελα απο 116,5 εως 160,5 €, θα εχω υποστει την ταλαιπωρια του τρενου, θα εχω χασει απο 3 εως 4+ ωρες απο τη ζωη μου,και θα με εχουν αντιμετωπισει σα να ειμαι ενα ζωο που του απομυζουν το γαλα, το μαλλι, ο,τι δηποτε μπορουν να βγαλουν (ακομα και απο το σκ@το λεφτα θελουν να βγαλουν)

Παραπαει. Γιαυτο ποτε δεν θα με εχουν σε μια booking list τους.. Γιατι θελω να κρατησω τον αυτοσεβασμο μου. Και γιατι η σταση των εν λογω "κυριων" ειναι απαραδεκτη!!!

Έχεις πετάξει ποτέ με τη συγκεκριμένη εταιρεία ή αυτά που λές, με όλο το σεβασμό, είναι σενάρια της φαντασίας σου?
Αναφορικά με τα έξοδα από και προς το αεροδρόμιο δεν είναι πάντα ακριβά. Για παράδειγμα, στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης Skavsta και το κεντρικό αεροδρόμιο της Κρακοβίας πλήρωσα 2,5 (50 Σουηδικές κορώνες με επιστροφή) και 2 ευρώ (8 Ζλότι) αντίστοιχα ανά σκέλος διαδρομής για να πάω από το αεροδρόμιο στο κέντρο της πόλης, που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα ποσά που αναφέρεις εσύ και είναι και χαμηλότερο από του Ελ.Βεν. Επίσης, αν κλείσεις εγκαίρως το εισιτήριό σου, και δε μιλάμε για μεγάλο διάστημα πριν αλλά περίπου 2 εβδομάδες (μου έχει τύχει και μια εβδομάδα πριν να κλείσω το εισιτήριό μου), σου χαρίζουν ΟΛΟΥΣ τους φόρους αεροδρομίων και τη χρέωση για ηλεκτρονικό check-in. Και αν πληρώσεις με προπληρωμένη Mastercard, που σχεδόν ο καθένας μας έχει στην κατοχή του,(παλιότερα η προσφορά ίσχυε για πληρωμές με Visa Electron) δεν πληρώνεις ούτε το service fee. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να κλείσεις ένα εισιτήριο με επιστροφή τύπου Όσλο-Λονδίνο με λιγότερο από 10 ευρώ τελική τιμή (78 Νορβηγικές κορώνες) κάνοντας την αγορά μόλις δυο εβδομάδες πριν ή και νωρίτερα! Και τολμώ να ισχυριστώ ότι ποτέ δεν με αντιμετώπισαν σαν ζώο. Επειδή έχω και μια εμπειρία από άλλες εταιρείες, μπορώ να πω πως οι πτήσεις της Ryanair είναι πολύ ποιοτικότερες από αντίστοιχες της Alitalia, Czech Airlines και π.Ολυμπιακών Αερογραμμών. Επειδή δηλαδή δεν σε "κερνάνε" δωρεάν 80ml πορτοκαλάδα από ένα κουτί του 1 λίτρου που το κοστίζει ολόκληρο 1 ευρώ από το σούπερ μάρκετ? Όσον' αφορά δε, θέματα ασφαλείας, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει, από το 1985 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, κανένα μοιραίο συμβάν. Αυτά απο εμένα...

Η FR κάνει τη Μάλτα την 41η βάση της και ξεκινάει πτήσεις προς 6 νέους προορισμούς:Μπίλουντ, Μπολόνια, Κρακοβία,Μασσαλία, Σεβίλη, Βαλένθια..Ήδη συνδέει τη Μάλτα με άλλους 13..Θα "χορέψει" καλά η KM που έχει να ανταγωνιστεί και την U2..