Ryanair

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χαίρεται, προκειται να ταξιδέψω για Θεσσαλονίκη απο Παφο για τις γιορτές με τη Ryanair και ενώ νομιζα οτι τα ειχα ξεκαθαρίσει ολα και δεν μπορούσα να πιαστώ κορόιδο, πηγα να κάνω το online check in. Ενώ διευκρινίζει καθαρά οτι δέχονται την πολιτική ταυτότητα σαν travel document για το ταξίδι, στις επιλογές κατα το check in λεει μονο στο box Please Select... την επιλογή Passport. Ενώ ζηταει και ημερομηνία λήξης, που η ελληνική ταυτοτητα δεν έχει.
Εχουμε καμία ιδέα τι συμβαίνει?

βάλε στο box της εθνικότητας Ελλάδα και αμέσως μετά θα δεις ότι θα σου βγάλει 2 επιλογές, ταυτότητα ή διαβατήριο. όσο για την ημερομηνία λήξης, βάλε 31.12.2035 που είναι και η τελευταία διαθέσιμη ημερομηνία. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα! :wink:

Ευχαριστώ! Καμιά φορα ειναι μπροστά σου και δεν τα βλέπεις.. :D

alkistoula":1hhazrxb said:
1)τη βαλιτσα ποτε την πληρωνω???
AgentOrange":1hhazrxb said:
1) Την βαλίτσα την πληρώνεις όταν κάνεις την κράτηση.

Eπίσης, μπορεί κανείς να προσθέσει και να πληρώσει αποσκευή (15/20kg) όταν κάνει το check in, αν την ώρα που έκλεινε το εισιτήριο δεν ήταν σίγουρος αν θα έχει μαζί του αποσκευή ή μόνο χειραποσκευή.

Με την ίδια οικονομική επιβάρυνση σε σχέση με την κράτηση για αποσκευή μέσω διαδικτύου;

Ναι cross με την ιδια ακριβως οικονομικη επιβαρυνση, προσθεσα μολις βαλιτσα ενω εκανα online check-in για την επομενη μου πτηση και δεν μου χρεωσε τιποτα παραπανω απο τα 20 ευρω/15 κιλα.

Εκεί ναι, αν το αποφασίσεις όμως την ώρα της παράδοσης της αποσκευής στο αεροδρόμιο, μάλλον θα πληρώσεις ακριβά...

10 νέοι προορισμοί της Λατρεμένης :D από το Modlin...

Barcelona El Prat 03 set 12
Bologna 01 set 12
Bristol 26 ott 12
(Düsseldorf Weeze 02 set 12- είχε ανακοινωθεί πριν καιρό)
East Midlands 26 ott 12
Eindhoven 26 ott 12
Francoforte-Hahn 26 ott 12
Glasgow Prestwick 26 ott 12
Liverpool 26 ott 12
Manchester T3 12 set 12
Parigi Beauvais 26 ott 12

http://www.aviazionecivile.org/vb/showt ... ui-Bologna

Καλημέρα. Το boarding pass απο το online check-in έχει κάποια σημασία αν είμαι ασπρόμαυρη η έγχρωμη εκτύπωση? :?: