Ryanair

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
To "behind the scenes" video απο την φωτογραφιση των κοριτσιων της Ryanair για την δημιουργια του "The Girls of Ryanair Cabin Crew Charity Calendar".
Η φωτογραφιση εγινε στο Μπαλο των Χανιων, 55η Βαση της Ryanair οπως αναφερεται!

http://youtu.be/O0maf6c0zdw

Ερωτηση για τιμη εισητηριων

Μια ερωτηση: Κλεινοντας εισητηρια με την Ryanair ειναι οι τιμες των εισητηριων χαμηλοτερες οσο πιο αργα τις κλεισουμε?? Δηλαδη τωρα εχουμε Νοεμβριο και εγω θελω να κλεισω για Ρωμη απο Θεσσαλονικη (2 ατομα) για 27 Φεβρουαριου και η τιμη ειναι 227ευρω, εαν κλεισω αργοτερα (1 μηνα πριν) θα εχουν πεσει οι τιμες?

Ευχαριστω

fofomiti σκέψου τι ρωτάς... Αν κάποιος μπορεί να στο απαντήσει αυτό θετικά, τότε όλοι θα περιμέναμε και θα αγοράζαμε τελευταία στιγμή. Συνήθως όσο πιο πολύ αργείς, τόσο πιο πολλά πληρώνεις με την Ryanair αλλά αυτό δεν είναι και απόλυτο όπως καταλαβαίνεις.

Το ξερω οτι οσο πιο αργα τοσο πιο πολλα αλλα ρωταω αν αυτο ισχυει και με την Ryanair. Με βαση την εμπειρια του καποιος εαν γνωριζει πως διαμορφώνονται οι τιμες.

Συνήθως 1 με 1,5 μηνα πριν εχει τις πιο φθηνες τιμες η ryan...

Πάω να κλείσω για Girona 21-25/4/2014 από Θεσσαλονίκη και μου βγάζει 138 ευρώ.
Πολλά δεν είναι;;;

Εντάξει αν είναι μαζί με το return τόσο δεν είναι πολύ αλλά και πάλι ίσως κατέβει κι άλλο. Την είχα πατήσει εγώ έτσι που είχα κλείσει πολύ νωρίς εισητήρια για Charleroi. Συνήθως τις καλύτερες τιμές τις εμφανίζει γύρω στους 2 μήνες πριν την πτήση.

Όντως είσαι αρκετά μακριά για να πετύχεις καλή τιμή. 1.5 μήνα-2.5 μήνες χτυπάς τα καλύτερα. Δες το και με ανταπόκριση τι παίζει. Τώρα πχ μου το έβγαλε 147€. Την καλύτερη τιμή σε αυτό το δρομολόγιο την έκλεισα για φίλους στα 68€. Δεν έχω δει πιο χαμηλά. Μια μέση τιμή είναι κοντά στα 100€. Αν πάντως θέλεις να πας Βαρκελώνη δες και ανταποκρίσεις αν θέλεις καλύτερη τιμή. Εγώ γύρισα από Βαρκελώνη Θεσσαλονίκη μέσω Ρώμης κάπου στα 40€. Επίσης στο συνολικό κόστος μη ξεχνάς και το λεωφορείο για Bαρκελώνη από τη Χιρόνα.

Willie Walsh speaking:
“Michael’s a good friend of mine. I don’t believe anything he says, but the world is a better place with one Michael O’Leary. Two would be a disaster … He has a unique ability to abuse people and at the same time they love him … The guy deserves great credit for what he’s achieved … O’Leary has managed expectations like no one I’ve ever seen. Because the expectation on a Ryanair flight is you get nothing and people get exactly that. Managing the expectation of the customer is very important.”
:lol: :thx:

Shock..στην Ιταλία!Η FR ανοίγει βάση στο FCO..! :shock: (σαν τίτλος της espresso :lol: )..Ξεκινάει με εσωτερικού CTA,PMO,SUF από 18 Δεκ, 6 α/φη και πτήσεις προς BRU,BCN!..Χτύπημα στην Vueling ή στην AZ? Μέχρι τον Οκτώβριο του 14 θα έχει 12 α/φη στο FCO και σκοπεύει να μεταφέρει όλα τα domestic εκεί και να αυξήσει τα διεθνή στο CIA..Παράλληλα τείνει χείρα βοηθείας (μέριτο,αυτό με τη λαβή.. :D ) στην ΑΖ να της κάνει feeder στο δίκτυο διεθνών πτήσεων..Οι τιμές της στο FCO ξεκινάν από 49ε μαζί με φόρους ..(οκ,και η ΑΖ κατά καιρούς βγάζει τέτοιες προσφορές,δεν βλέπω διαφορά..)..

Παράλληλα στο ιταλικό φόρουμ λένε ότι ανοίγει μίνι βάσεις και στα CTA,PMO,SUF..

http://www.ryanair.com/en/news/ryanair- ... -sept-2014