Ryanair

Έχει πέραση και η Ουκρανία!

Η Ryanair, η No. 1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, γιόρτασε σήμερα (16 Μαρτίου), την διακίνηση 6 εκατομμυρίων επιβατών από/προς την Θεσσαλονίκη, από την πρώτη της πτήση το 2011. Αυτό το καλοκαίρι, η Ryanair θα προσφέρει 21 δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη, με νέες συνδέσεις προς Αμβούργο, Βερολίνο, Γκέτεμποργκ, Κοπεγχάγη και Ντόρτμουντ. - See more at: http://corporate.ryanair.com/news/news/ ... K4lKW.dpuf

http://corporate.ryanair.com/news/news/ ... ?market=gr
 
Δημιουργία charter εταιρίας από Ryanair

Όνομα : Ryanair sun

Πρωταπριλιάτικο αστείο;

Προσλαμβάνουν πάντως με βάση Πολωνία


https://careers.ryanair.com/ryanair-sun/
 
Σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση η εταιρεία σκοπεύει να εισάγει πτήσεις με ανταπόκριση στο δίκτυο της αρχικά και μετά σε συνεργασία με άλλες εταιρείες.

http://corporate.ryanair.com/news/news/ ... ?market=ie

Μεγάλη αλλαγή από το σύνηθες low cost μοντέλο που ξέραμε μέχρι στιγμής.
 
Παρόμοια ανακοίνωση υπήρχε και πέρσι, αν και περιορισμένο σε 2 αεροδρόμια και με ελάχιστο χρόνο μετεπιβίβασης των 2 ωρών (πολύ «ελκυστικές» ανταποκρίσεις…). Δεν ξέρω τί έγινε τελικά μ΄αυτά τα σχέδια.
http://www.independent.ie/business/...ansfer-traffic-from-this-summer-34624914.html

Επίσης, κατά καιρούς υπήρχαν φήμες για συμβόλαια feeder με Air Lingus και Norwegian.
http://www.aero.de/news-25848/Ryanair-bringt-Passagiere-zu-Aer-Lingus-und-Norwegian.html

Θα δούμε.... Εάν πραγματικά θα προσφέρουν και καλές ανταποκρίσεις (δηλ. χωρίς να περιμένεις ώρες στο αεροδρόμιο) θα ήτανε όντως σημαντική αλλαγή .
 
Μετα απο απεργία των επιβατικών πλοίων, εξαφανισμένα ολα τα εισητηρια προς Αθηνα και βρισκω ενα απο τα τελευταία με 230 ευρω παρακαλω, συμπεριλαμβανομένης και μιας βαλίτσας. Αφιξη στο αεροδρόμιο 60 λεπτα πριν τη αναχώρηση για παράδοση αποσκευής (εως 45' αναγραφόταν στο εισητηριο) και ... κλειστά τα γκισε. Περιμέναμε 4-5 ατομα και απο τα διπλανα γκισε μας ειπαν να μη περιμενουμε αλλο γιατι το κλεισανε το μαγαζι. Κατευθυνθήκαμε προς τις αναχωρήσεις και διαπίστωσα ότι επρεπε να περασω security μαζι με την βαλιτσα. Εξήγησα στους υπαλληλους τι συνέβη και τους ζητησαν αν γίνεται να περασει η βαλιτσα και να μου την σφραγισουν εως την παραδώσω. Ακομα απορω πως περασε η βαλίτσα που μπορει να μην ειχα μεσα αιχμηρά αντικείμενα ενα αλλα ειχα υγρα περαν του επιτρεπομένου κλπ κλπ. Εφτασα στην πυλη και εξηγησα στην κοπέλα τι ειχε συμβει, και μου απανταει: "Κανένα προβλημα... παρε την στο λεωφορείο και δωσε την στο αεροπλανο" Πάλι καλά που δεν την φόρτωσα κιόλας. Αν μη τι αλλο αισθάνθηκα ηλίθιος κουβαλωντας την βαλιτσα στις σκαλες και μετα στο λεωφορείο και ξανα μεχρι το αεροπλάνο. Απο τότε δεν ξαναπέρασα ουτε εξω απο τα γκισε τους.....
 
Την επόμενη φορά φρόντισε να είσαι στην ώρα σου στο αεροδρόμιο.
 
Δεν θα υπάρξει επόμενη φορά με αυτή την εταιρεία. Μακρυά κι αγαπημενοι. Οσο για το αν θα πρεπει να είμαι στην ωρα μου...... χμμμμ. Εχοντας την εμπειρία απο τοσες πτησεις που μονο ενας ιπτάμενος με αρκετα χρονια υπηρεσίας εχει, γνωρίζω πολύ καλά τι ωρα θα πρεπει να είμαι στο αεροδρόμιο.
 
Greg.CHQ":zeu4cdii said:
Την επόμενη φορά φρόντισε να είσαι στην ώρα σου στο αεροδρόμιο.

60 λεπτά πριν την πτήση δεν είναι στην ώρα του όταν το drop-off κλείνει στα 45 λεπτά?!?
 
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά , Sorry δεν το είχα προσέξει για την μια ώρα πριν. Αν και το θεωρώ παρατραβηγμένο μια ώρα πριν .
 
Top