Ryanair

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: RYANAIR news

Οποιος ξέρει αυτή την απάντηση είναι εν δυνάμει δισεκατομμυριούχος :thx: :thx:

Ρωτάω αν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες. Γεγονός είναι ότι το καλοκαίρι από Ιούνιο και μετά συνήθως πέφτουν οι τιμές καθώς μειώνεται η ζήτηση (αυτό δεν το λέω εγώ, μου το έχει πει άνθρωπος που δουλεύει στη Germania και ασχολείται με τα charters). Εκτός αυτού διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να επέμβει ο ΟΠΕΚ για να διοχετευτεί περισσότερο πετρέλαιο στην αγορά και να μειωθούν οι τιμές.

Όχι. Ούτε έχω ούτε και είμαι σε θέση να έχω τέτοιες πληροφορίες....δυστυχώς!

Θεωρω εγκυρες τις πληροφοριες σου αλλα θελω να μου εξηγησεις η οποιος μπορει γιατι ο Ο λιρι ευχεται να συνεχιστει η ανοδικη πορεια στην τιμη του πετρελαιου και το χειμωνα.Δηλαδη τρελλαθηκε και τα λεει ετσι;Απο τη στιγμη που οπως λες δεν εχει προαγορασει καυσιμα θα επρεπε να ανυσηχει παρα πολυ διοτι εχει ενα τεραστιο δυκτιο και οχι μερικες γραμμες που κοβει 2-3 και σωθηκε...Προς το παρον δεν υπαρχει καποια εκτιμηση για μειωση της τιμης στα καυσιμα.
Απο οτι ξερω η συμφωνια για την αγορα των Boeing ηταν ιδιαιτερα συμφερουσα διοτι οι πωλησεις οχι μονο πανευρωπαικα που ειναι και το καστρο της Airbus ,αλλα και παγκοσμια ειχαν μειωθει δραματικα, και αυτο γιατι πληρωσε το 60% απο την συνολικη τιμη και οχι το 100%.Τωρα τελευταια υπαρχει μια ανακαμψη στις πβλησεις της Boeing.
Ολοι ξερουμε οτι ενα δυκτιο 120 και κατι αεροδρομιων δεν εγινε γιατι ο Ιρλανδος τα επελεξε ,αλλα γιατι τον καλεσαν να πεταει,αρα να τα παιρνει με λιγα λογια.
Το οτι η μετοχη παει ασχημα δε σημαινει οτι γενικα η εταιρια παει συνολικα ασχημα,αλλα και παλι δεν αμφησβητω αυτα που λες , διοτι παρεθεσες στοιχεια .

Γιατί αν το πετρέλαιο παραμείνει ακριβό η Ryanair μπορεί να χάσει λεφτά αλλα οι ανταγωνιστές της θα χρεοκοπήσουν. Γι αυτό θέλει να είναι ακριβό σε μία περίεργη οικονομικά συγκοιρία.. τα παιδιά το έχουν ήδη αναφέρει πόσες φορές πρέπει να λέμε ΄κάτι?? Όπως φαίνεται η τιμή του πετρελαίου είναι φούσκα και όχι αποτελέσμα αυξημένης ζήτησης οπότε κάποια στιγμή θα πέσει..ίσως όχι στα 30 δολλάρια αλλα σίγουρα 8α πέσει...όσο πιο πολύ όμος παραμένει πάνω απο τα 130 τόσο πιο πολυ θα πιέζονται οι εταιρίες με χαμηλη ρευστότητα ( και η FR δεν είναι τέτοια)...Οπότε ο Oleary προτιμά να χάσει λίγο απο τα κέρδη του αρκεί να εξαφανιστουν οι skyeurope wizzair bmibaby jet2 κτλπ...Για τα boeing είναι τρομερά αφελές να πούμε ότι κερδισε χρήματα επειδή έπεσε το δολλάριο...Υπάρχουν χίλιοι τρόποι πληρωμης για να δεχτεί η Boeing ή η Ryanair να συμφωνήσουν σε πληρωμές σε current exchange rates οπότε.....Το μόνο σίγουρο είναι ότι και 3 χρόνια να κρατήσει η ύφεση και το πετρέλαιο να είναι στα 140 δολλάρια όλοι θα κλείσουν εκτός απο τους Ιρλανδους..Θα επιζήσουν σαν τις κατσαρίδες :lol:

Ωραια ο ο Ολιρι ειπε μια κουβεντα και εμεις θεωρουμε οτι θα γινει πραξη...Το να λεει οτι απο τις ακριβες τιμες του πετρελαιου θα κλεισουν οι μικροτερες εταιριες χαμηλου κοστους ειναι στο πλαισιο της επιθετικης πολιτικης με υποτιμητικα συνθηματα τυπου "bye bye......" , μια πολιτικη που εχει εφαρμοσει κατα καιρους και σε αλλου ειδους εταιριες οπως LH,AZ,AF,BA κτλ.
Στο θεμα της αγορας ηδη ανεφερα οτι η συμφωνια με τη Boeing ηταν να πληρωσει το 60% κυριως λογω της κακης πορειας που ειχε η αμερικανικη εταιρια τα προηγουμενα χρονια και πριν απο την καταρευση του δολαριου.Η παραγγελειες που κανει ειναι τεραστιες και φυσικα λογικο ειναι να μην αγοραζει καθε χρονο 100 αεροπλανα. Και 2 αεροπλανα να αγοραζει καθε χρονο ,που καποτε θα σταματησει ειναι τεραστια δουλεια .

η Ryanain ετοιμαζεται να σας στειλει στους επτα ουρανους!
υπερατλαντικες πτησεις για 10 € στην οικονομικη και......ειδικη περιποιηση στη business! για περισσοτερα εδω
εδω να δεις IFE!!!! :thx:

Καλά ο MOL δεν παίζεται !!! :D

Είναι αισχρός και δεν το κρύβει . :thx:

Φαντάζομαι ότι ένα 8ωρο ταξίδι economy (με τα γόνατά σου να ακουμπούν στην πλάτη το μπροστινού καθίσματος ) και με σταθερό κάθισμα (χωρίς ανάκληση όπως συνηθίζει η εταιρεία) θα είναι ιδανικό τεστ για να ανακαλύψεις αν είσαι κλειστοφοβικός η όχι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μιλανε σοβαρα? οχι για τα ΒJ αλλα για τις long haul :stupid:

ειναι αυτό που λένε μας πήγε πι... κω... :D
Μήπως εννοούσε τα σφηνάκια blowjobs; :roll: ....τις αεροσυνοδούς θα τις περάσεις από ειδικές οντισιόν για να δει αν κανουν καλες "πίτες"; και τι "συστάσεις" θα πρέπει να έχουν στο βιογραφικό τους; :mrgreen: :D :D