Σχόλια για Α3

Υπάρχει τουλάχιστον ένα ενδιαφέρον σημείο: Είναι σημαντικό για τη διαμόρφωση του κόστους μας στο μέλλον όταν οι ταμειακές ροές μας το επιτρέπουν, σταδιακά φυσικά, να χτίζουμε ένα portfolio αεροσκαφών ελεύθερο βαρών ή κόστους μισθώσεων.
Έτσι τα ελεύθερα βαρών (μισθώσεων ή δάνειων) αεροσκάφη έφτασαν συνολικά τα 11 (2 Airbus neo, 6 Airbus CEO , 3 ATR 72 -600) από μόλις 4 στις 31/12/2019.

 
Τη στιγμή που μιλάμε, στο X (πρώην Twitter) υπάρχουν τουλάχιστον 3 λογαριασμοί που υποδύονται την Aegean και αναδημοσιεύουν/απαντάνε σε σχόλια παραπόνων και προτρέπουν χρήστες να τους στείλουν τα στοιχεία τους μέσω DM.

Και απορώ εγώ, για ποσό καιρό ακόμα η εταιρία θα τσιγκουνεύεται να πληρώσει για verification (χρυσό τικ). 1200 το μήνα δεν τους είναι τίποτα, πόσο μάλλον όταν οι λογαριασμοί αυτοί χαλάνε την εικόνα της εταιρίας και θέτουν τους πελάτες της σε διάφορους κινδύνους που συνεπάγονται από αυτό.

Πέρα από το ότι είναι ανεπίτρεπτο να μην έχει κανένα verification όταν όλες οι άλλες αεροπορικές έχουν

 
Ναι αλλά όταν κ ο άλλος μιλάει σε ένα λογαριασμό που έχει 40 ακόλουθους, μήπως φταίει κ αυτός που δεν ελέγχει;
 
Τουλάχιστον εγώ παρακολουθώ τον επίσημο λογαριασμό.

BTW δεν λέγεται πια "twitter", ο Elon Musk το έχει μετονομάσει σε "X".
 
  • Haha
Reactions: SK
Ναι αλλά όταν κ ο άλλος μιλάει σε ένα λογαριασμό που έχει 40 ακόλουθους, μήπως φταίει κ αυτός που δεν ελέγχει;
Δυστυχώς κάποιος μέσα στη βιασύνη μπορεί να μην το προσέξει. Από τη στιγμή που στις δημοσιεύσεις φαίνεται το ίδιο σχεδόν αλλά και λόγω του ότι απαντάνε σαν customer support
 
Καλύτερα να ελέγξει και να προσέξει, γιατί θα το κάνει σίγουρα αν του φάνε λεφτά. Γιατί προφανώς αυτός είναι ο σκοπός τους.
 
Δεν υπάρχει δικαιολογία, το επίσημο Twitter βρίσκεται στο site της aegean αν θελει καποιος να το βρει ή να τσεκαρει την εγκυροτητα του. Τωρα το τικ για τον επαληθευμενο λογαριασμό είναι feature του X και δεν ξέρω κατά πόσο εχει σχέση με την πολιτική τους άσχετα αν πιστεύω και γω πως θα πρεπε να χει βαλει
 
Εγω πάλι αναρωτιέμαι, γιατι κάποιος να στείλει παράπονο στα σοσιαλ ? και να το γραψεις εκεί θα σε απαντήσουν να στείλεις ε-μειλ. χάσιμο χρόνου.
 
Στο λύνουν κατευθείαν το ζήτημα.
Γιατί εμένα μου έδωσαν 10000 μίλια δώρο όταν τους έκανα ένα παράπονο, γιατί μου πιστωσαν σε μια μέρα μίλια από την booking, γιατί απαντάνε πιο γρήγορα από τα μέηλ.
 
Εγω πάλι αναρωτιέμαι, γιατι κάποιος να στείλει παράπονο στα σοσιαλ ? και να το γραψεις εκεί θα σε απαντήσουν να στείλεις ε-μειλ. χάσιμο χρόνου.
Η πλειοψηφία των παραπόνων στα σόσιαλ προσφέρουν ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας, ειδικά με ορισμένους, οι οποίοι ποστάρουν παράπονα παραθέτοντας κωδικούς κρατήσεων και αριθμούς εισιτηρίων. Είναι να απορείς πόσο αφελές είναι στην πλειοψηφία του το επιβατικό κοινό.
 
Top