SE T 610 kai SE P 800 klp sites

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
exw egw eva to opoio vai mev dev kavei 'beep' para movo eva polu polu sigavo, alla kavei to kivnto va dovntai kai va avabosbnvei sto pu8mo kupiws stpofeiou elikopterou!!! :D :D :D :D :D :D :D

:mrgreen: ti dev katalabes? :mrgreen:

vai pe.. o dovntns xtupaei me to pu8mo evos 'flap-flap-flap-flap' tou kupiws stpofeiou evos elikopterou.. Kai to fws avabosbnvei kai auto etsi.. Stov idio tov pu8mo...

tha se piraze na mou to steileis me MMS ?? i pes mou po tha to bro

dev exw to kivnto kivnto konfiguriert... :mrgreen:

Alla mporw me sms v to steilw... sav Option eivai mesa.. av givetai dev katexw.. Tel Nr. als PN schicken bitte

re alexi, gia pes gia to Z600
diladi den aksizei na to parw? 340E to exei i vodafone xwris syndesi

alexandre, eksartate: ti kinito eheis tora ??

ego pou eho ena T610, pisteuo oti den tha aksize na ksodepso lefta gia na paro ena Z600, pantos apo tehniki apopsi kai menu einai shedon ta ydia. kai i camera einai idia.

i diafores pou eida einai dyo

1. i othoni tou Z600 dihni ta hromata pio zontana
2. to pliktrologio tou Z600 einai “kapos plastiko” (me tin kali tin enia). ta numera “pationounte” kapos pio oraia kai pio eukola.

ego toulahiston gia tin ora apofasisa na min paro to Z600, an kai paradehome oti apo mouri kai me ta covers einai poly oraio.

Perimeno na bgei to T630 to opio tha einai san ena oloaspro T610, me tin othoni kai to pliktrologio tou Z600 kai mia kaliteri camera

Και εγω περιμενω να παρω το δωρο χριστουγεννων, για να παρω το Ρ900!! :twisted: 8) :mrgreen: