Συνετρίβη αεροσκάφος της Helios

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
πρώτον δεν ήξεραν την δεδομένη στιγμή ότι υπήρχε πρόβλημα με το οξυγόνο στο αεροσκάφος. κατά δεύτερον ότι μπορεί να τρυπήσει το κέλυφος του αεροσκάφους σημαίνει ότι θα το διαπεράσει k θα σταματήσει στην αντίθετη πλευρά που σημαίνει ότι μπορεί να τραυματίσει κάποιον η να χτυπήσει κάτι k να χειροτερέψει την κατάσταση. εγώ δεν βλέπω λογική σε αυτήν την πρόταση

Ας υποθέσουμε οτι ήξεραν, ή οτι ήταν πλέον φανερό. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, καλύτερα 2 τραυματίες παρά 100 νεκροί. Χώρια που θα μπορούσαν να χτυπήσουν το αεροπλάνο - αν κ λίγο δύσκολο - σε σημεία που δεν υπάρχουν επιβάτες, π.χ. στις πόρτες, κ κυρίως στην πίσω ή στις τουαλέτες.

Αν ο κόσμος μέσα στο αεροπλάνο έχει πάθει υποξία, αυτό σημαίνει το αεροπλάνο δεν συμπιέζεται άρα επικρατούν ΗΔΗ στο εσωτερικό του συνθήκες ίδιες ή πολύ κοντινές με αυτές της εξωτερικής ατμόσφαιρας (σε οποιδήποτε ύψος και αν πετάει). Άρα ποιος ο λόγος να ανοιχτούν τρύπες στην άτρακτο;
Πέρα από αυτό, το μικρότερο πυροβόλο σε μαχητικό έχει διαμέτρημα 23mm (των F-16 έχει 30mm) και όλα ρίχνουν ριπές και όχι μία-μία τις βολίδες. Ξέρετε τι ζημιά κάνουν αυτά τα όπλα; Είναι σχεδιασμένα για να καταστρέφουν και όχι για να ανοίγουν "οπές".

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα (και δεν υπάρχει και λόγος για να γίνουν :wall: )

@YCNZ: Δίπλα στις πόρτες μπορεί να μην κάθονται επιβάτες, κάθονται όμως οι αεροσυνοδοί :!:

Μα ποιός ο λόγος;;;Αν διαβάσετε του Τσολάκη το πόρισμα λέει πως όλοι ήταν σε μη αναστρέψιμη κατάσταση(μόνο ο φροντιστής ζούσε,λόγω του γεγονότος ότι ήταν βατραχάνθρωπος και είχε πάρει φιάλη οξυγόνου που τον κράτησε ζωντανό)

Αν το αεροπλάνο ήταν κάτω από τα 14000 πόδια, όπως λέει ο τύπος της USAF, δεν θα είχαν λόγο να ανοίξουν τρύπες, "για να πάρουν οι επιβαίνοντες αέρα", μιας και η πίεση του οξυγόνου σε αυτό το υψόμετρο είναι επαρκής για να επιβιώσει ο άνθρωπος αρκετά λεπτά...
Αλλά λογική διαδικασία μου ακούγεται από κάποιον που έχει μάθει να "καθαρίζει" εν ψυχρώ και μάλιστα χωρίς αντίπαλο.... (USAF rulez) :evil:

SuperTrunksZ":22up57od said:
(μόνο ο φροντιστής ζούσε,λόγω του γεγονότος ότι ήταν βατραχάνθρωπος και είχε πάρει φιάλη οξυγόνου που τον κράτησε ζωντανό)
Τελικά αυτός ο φροντιστής πόσες δουλειές έκανε;! Ήταν ιδιώτης χειριστής, ήταν επαγγελματίας χειριστής, τώρα μαθαίνω πως ήταν και βατραχάνθρωπος!!! :thx:
Και τη φιάλη οξυγόνου την είχε πάρει από τα ΟΥΚ για ενθύμιο και την κουβαλούσε σε κάθε πτήση μαζί; :?:

Είναι πολύ πιθανόν ο τύπος της USAF να πέταξε μια κοτσάνα πάνω στην κουβέντα, έτσι για να πει κάτι. Μην το παίρνετε όλα τοις μετρητοίς, κρατείστε και μια επιφύλαξη τουλάχιστον μέχρι να το διασταυρώσετε (π.χ. πραγματική εφαρμογή σε συμβάν, γραπτή διαδικασία).

Συμφωνώ φίλε μου!
Γι' αυτό και εγώ το έριξα στην πλάκα! :wink:
Είναι και Σάββατο βράδυ..... Με τις π@π@ριές του αμερικάνου θα ασχολούμαστε;

Aν θυμάμαι από το ντοκυμανταίρ του ACI είχαν πει ότι είχε πάει βατραχάνθρωπος στο στρατό,και είχε περισσότερες αντοχές.Όσο για υο οξυγόνο,μιλάω για τις μπουκάλες που υπήρχαν στην καμπίνα και τις χρησιμοποίησε προσφέροντας οξυγόνο σε αυτόν και την αραβωνιαστικιά του,και οι οποίες κρατήσαν πολύ περισσότερο από το σύστημα οξυγόνου των
file.php

Το μονο που γνωριζω ειναι οτι αν παθεις hypoxia η κατασταση ειναι μη αναστρεψημη. Αυτο ειναι γιατι ο εγκαφαλος παθαινει βλαβες λογω ελειψη οξυγωνου και δεν ειναι οτι λυποθημας ειναι οτι πεφτεις σε καποιο ειδος κομματος. Με λιγα λογια αν φτασεις να χασεις τις αισθησεις σου λογω hypoxia the game is over.

Παιδιά είδα προχτες ένα ντοκυμαντερ στο κανάλι του National Geographic σχετικό με την HELIOS. Αναφέρεστε σε αυτό ή σε άλλο?