Μα δε σχολίασα τις δικές σου απόψεις αγαπητή. Σχολίασα τον τρόπο με τον οποίο κάνει τις προσλήψεις μια εταιρία η οποία υποτίθεται πως είναι και υπεύθυνη. Θεωρείς πως είναι σωστό να σε κουβαλάνε μέχρι εκεί για να σε βάζουν ανά τριάδες σε ένα δωμάτιο χωρίς να σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις μια συνέντευξη της προκοπής αντί για αστείες ερωτήσεις; (Εκτός και αν από την ερώτηση '' Πές μου λίγα πράγματα για τον εαυτό σου'', μπορούν να καταλάβουν αν εσύ θα μπορούσες ποτέ να ανταπεξέλθεις σε μια πιεστική κατάσταση ή να ηρεμήσεις επιβάτη ο οποίος σε μια δεδομένη στιγμή θα είναι έξω φρενών ή και αμέτρητα πράγματα ακόμη που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις) Θεωρείς πως είναι αντιπροσωπευτικού επιπέδου τα αγγλικά που σας ρωτάνε; Θεωρείς πως είναι σωστό να σου πετάνε ένα σταυρόλεξο και μετά να σου λένε ''έλα μωρέ δεν πειράζει προλάβεις δεν προλάβεις''; Η' είναι σωστό να ξέρουν από την αρχή ποια άτομα θα πάρουν γιατί ξέρουν γνωστούς τους; Η δουλειά σηκώνει τεράστια υπευθυνότητα γιατί στην τελική είσαι υπεύθυνη για τις ζωές ανθρώπων όχι για το να τους μοιράσεις καφέ ή τσάι ή να δείξεις πόδι. Και χωρίς να θέλω να σε σοκάρω υπάρχουν κοπέλες και όμορφες και με σπουδές και με παραπάνω προσόντα από αυτά που ζητάνε και όμως μένουν στην απ' έξω και τον λόγο τον ξέρουμε όλοι. Και από προσωπική εμπειρία με την Aegean ούτε το ένα μετράει ούτε το άλλο. Αν εσείς είστε ευχαριστημένοι με αυτή τη διαδικασία, εμένα μου περισσεύει αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν (όπως θα έπρεπε) περισσότερες απαιτήσεις και από τους εαυτούς τους και από τους άλλους. Είναι κρίμα στην Ελλάδα του σήμερα που δεν υπάρχουν δουλειές ούτε για δείγμα να σας παραμυθιάζουν έτσι. ( Και όχι δεν είμαι η μοναδική που τα πιστεύει αυτά)