Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μην ανησυχεις εγραψα!απλα μερικες κοπελες ρωτανε για τις συνεντευξεις και εκανα μια παρατηρηση για το δικο μας γκρουπ στο οποιο ειπα πως καμια δεν τα τελειωσε ολα και επισης η υπευθυνη ειπε πως δεν πειραζει!Αυτες οι απαντησεις σε συνδυασμο με το καλη επιτυχια με σκοτωνουν χαχα παρολαυτα καλη επιτυχια και σε σενα

@Eirini! : Εγω προσωπικα δεν ειχα καμια προθεση να παρεξηγηθεις η τπτ τετοιο.απλα τη γνωμη μ κατεθεσα.κ οσο γ το καλη επιτυχια το εννοω πραγματικα.Δεν εχω λογο αλλωστε να μην το εννοω.

Παιδιά να ρωτήσω έχει κανένας ιδεα τι κανουν στην εκπαιδευση;

@Gabrielitta κανενα προβλημα κοπελα μου!Εγω απλα ηθελα να πω πως μου φανηκε περιεργο οτι η υπευθυνη ελεγε και επεμενε πως δεν πειραζει αν δεν προλαβουμε και λοιπα και μαλλον το εθεσα λαθος και τελικα επικεντρωθηκαμε μεχρι και στο οτι οι μεταφρασεις ηταν αρχαριων λες και ειπα το αντιθετο!κανενα προβλημα αληθεια και εισαι και ευγενικοτατη

Επειδή το διάβασα κάπου παραπάνω και δεν αντέχω να μην απαντήσω.. Από το αστείο ψυχολογικό τεστ που σας δίνουν θα καταλάβουν αν έχει κάποιος τάσεις αυτοκτονίας ή αν στέκει γενικότερα;;; Το τεστ έχει κάτι σχηματάκια και ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής του τύπου: ''Θέλω να γίνω αεροσυνοδός γιατί α)Είμαι όμορφη β) Είμαι έξυπνη γ) Μ' αρέσουν τα ταξίδια δ)Μ' αρέσει να εξυπηρετώ και να βοηθάω τους άλλους. Τι να κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια άραγε.. Και μη μου πείτε πως τα έχουν συμμαζέψει και έχουν βάλει ερωτήσεις για service recovery ή developmental feedback γιατί θα σοκαριστούν τα πλήθη. (Δε θα πιάσω στο στόμα μου το κειμενάκι για μετάφραση γιατί θα γελάει ο κόσμος :mrgreen: ) Το αν τα λαμβάνουν αυτά υπόψη τους ή όχι, η λογική λέει πως όχι. Γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να μετρήσει κάτι το οποίο είναι αστείο. Ενδεχομένως να τους ρίχνουν μια ματιά την ώρα που κάνουν τις άλλες πολύ τρομακτικές και δύσκολες ερωτήσεις στην ομαδική κουβεντούλα. ( Με συγχωρείτε κορίτσια δε μπορώ να το ονομάσω συνέντευξη ). Είναι πραγματικά λυπηρό που η μοναδική πλέον αεροπορική στην Ελλάδα κάνει τις προσλήψεις με αυτόν τον τρόπο (Δε λέω τίποτα άλλο γιατί θ' αποκτήσω haters :mrgreen: )

προφανως κ ειναι απλοικες αλλα τι προτεινεις δλδ; να δινουνε κβαντικη φυσικη και να τους περνανε απο ανιχνευτη αληθειας;
θεμιτη η κριτικη σου αλλα εντξ να σαι κ λιγο ρεαλιστης...
Στην Ελλαδα ζουμε..ολοι παιρνουν θεσεις μ μεσο η με την ομορφια τους...αντε μ κπς εξαιρεσεις...
Τεσπα δν εχω σχεση μ τ χωρο καθηγητρια ειμαι αλλα επειδη ανεφερες την αποψη μου,ειπα να σου απαντησω.

Μα δε σχολίασα τις δικές σου απόψεις αγαπητή. Σχολίασα τον τρόπο με τον οποίο κάνει τις προσλήψεις μια εταιρία η οποία υποτίθεται πως είναι και υπεύθυνη. Θεωρείς πως είναι σωστό να σε κουβαλάνε μέχρι εκεί για να σε βάζουν ανά τριάδες σε ένα δωμάτιο χωρίς να σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις μια συνέντευξη της προκοπής αντί για αστείες ερωτήσεις; (Εκτός και αν από την ερώτηση '' Πές μου λίγα πράγματα για τον εαυτό σου'', μπορούν να καταλάβουν αν εσύ θα μπορούσες ποτέ να ανταπεξέλθεις σε μια πιεστική κατάσταση ή να ηρεμήσεις επιβάτη ο οποίος σε μια δεδομένη στιγμή θα είναι έξω φρενών ή και αμέτρητα πράγματα ακόμη που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις) Θεωρείς πως είναι αντιπροσωπευτικού επιπέδου τα αγγλικά που σας ρωτάνε; Θεωρείς πως είναι σωστό να σου πετάνε ένα σταυρόλεξο και μετά να σου λένε ''έλα μωρέ δεν πειράζει προλάβεις δεν προλάβεις''; Η' είναι σωστό να ξέρουν από την αρχή ποια άτομα θα πάρουν γιατί ξέρουν γνωστούς τους; Η δουλειά σηκώνει τεράστια υπευθυνότητα γιατί στην τελική είσαι υπεύθυνη για τις ζωές ανθρώπων όχι για το να τους μοιράσεις καφέ ή τσάι ή να δείξεις πόδι. Και χωρίς να θέλω να σε σοκάρω υπάρχουν κοπέλες και όμορφες και με σπουδές και με παραπάνω προσόντα από αυτά που ζητάνε και όμως μένουν στην απ' έξω και τον λόγο τον ξέρουμε όλοι. Και από προσωπική εμπειρία με την Aegean ούτε το ένα μετράει ούτε το άλλο. Αν εσείς είστε ευχαριστημένοι με αυτή τη διαδικασία, εμένα μου περισσεύει αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν (όπως θα έπρεπε) περισσότερες απαιτήσεις και από τους εαυτούς τους και από τους άλλους. Είναι κρίμα στην Ελλάδα του σήμερα που δεν υπάρχουν δουλειές ούτε για δείγμα να σας παραμυθιάζουν έτσι. ( Και όχι δεν είμαι η μοναδική που τα πιστεύει αυτά)

Γνωρίζει κανείς αν θα πραγματοποιηθουν άλλες συνεντεύξεις στη Θεσσαλονίκη;

Οι συνεντεύξεις στη Θεσσαλονίκη τελείωσαν!

Κρίμα καλη επιτυχία κορίτσια

Καλησπέρα σε όλους...θα ήθελα θίξω ένα τιτανομέγιστο θεματάκι για το οποίο είμαι έξαλλη..."Οι συνεντεύξεις στη Θεσσαλονίκη τελείωσαν..." Σύγνωμη δηλαδή εδώ στην Καλαμάτα και στο Ηράκλειο που είναι μικρότερες πόλεις σε σχέση με τη θεσσαλονίκη και έγιναν δύο και τρείς φορές και στη Θεσσαλονίκη μόνο μία;;; Επίσης μια κοπέλα πιο πάνω ανέφερε οτι η συνέντευξη έγινε βιαστικά....Ε συγνώμη δηλαδή εάν αυτό δεν σημαίνει ξέραμε από πριν ποιές θέλαμε να πάρουμε και κάναμε εικονικά μμια συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη ε τότε τιι σημαίνει;;;

Συγνώμη ξανά για το ξέσπασμα κορίτσια, αλλά αισθάνθηκα πολύ αδικημένη που δεν με κάλεσαν ούτε εμένα αλλά σίγουρα και τον μισό πληθυσμό της πόλης μου που έκανε αιτήσεις...