sv1xv
Concorde-Class-Member
- Website
- sv1xv.blogspot.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- BAW
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGEL
- SV1XV

Απο τον Μάρτιο του'95 ξεκίνησε η ΒΑ καθημερινά Λονδίνο με στάση στο Τορίνο της Ιταλίας με Α320 που είχε παραγγείλει αλλά δεν παρέλαβε η British Caledonia μίας και αγοραστικέ από την BA. Τον Οκτώβριο του '97 άλλαξε το δρομολόγιο και η στάση γινόταν πλέον στην Στουτγάρδη, τον Μάρτιο του '99 βαλανε Β757 στο δρομολόγιο εως τον Νοέμβριο του '99 που καταργήθηκε. Εγω ταξιδευα δύο φορές το χρόνο. Ωραία ήταν τότε το ταξίδι, άνετα καθίσματα, φαγητό και ποτό δύο φορές που σήμερα ούτε στην business δεν έχει.Σε ευχαριστούμε, υπέροχες αναμνήσεις. Εβαλες και πολύ Britania!. Κάτι απο malev austrian εχουμε? Είχαν πάντα καλό μερίδιο αγοράς μαζί φυσικά και με την swissair.
Νοσταλγία η monarch...
A, και λίγο 757 της British? Το έχω τιμήσει το δρομολόγιο που ε΄κανε στοπ Τορίνο, early 90s....
Καποιο λαθος κανεις. Εγω επαιρνα αυτη την πτήση όλο το 1994 με 757Απο τον Μάρτιο του'95 ξεκίνησε η ΒΑ καθημερινά Λονδίνο με στάση στο Τορίνο της Ιταλίας με Α320 που είχε παραγγείλει αλλά δεν παρέλαβε η British Caledonia μίας και αγοραστικέ από την BA. Τον Οκτώβριο του '97 άλλαξε το δρομολόγιο και η στάση γινόταν πλέον στην Στουτγάρδη, τον Μάρτιο του '99 βαλανε Β757 στο δρομολόγιο εως τον Νοέμβριο του '99 που καταργήθηκε. Εγω ταξιδευα δύο φορές το χρόνο. Ωραία ήταν τότε το ταξίδι, άνετα καθίσματα, φαγητό και ποτό δύο φορές που σήμερα ούτε στην business δεν έχει.