SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

Όπως βλέπεις το 62αρι το έχω, τωρα κυνηγάω το 96αρι (αν κι έχω ένα της Κrasair από το 2007 που μας τιμούσε)
 
Ναί μάλλον πρόκειται για Il-96 καθώς ήταν και η ώρα που συνήθως έρχεται.
Απλά μου φάνηκε σαν να είδα και το upper deck που έχουν τα 747. Βέβαια όλα αυτά καθώς ήταν ήδη πάνω απο Αμπελόκηπους κι εγώ Πολίχνη. :mrgreen:
(Παρασκευή απογευματάκι λοιπόν στο Bennigans για καφέ, να θαυμάσουμε το 96άρι λίγο καλύτερα!!)
 
Re: Spotting in Thessaloniki (SKG/LGTS)

Αυτη τη στιγμη στο SKG ενα Ilyushin Il-96-300 (RA-96010) της aeroflot που περασε πριν 3 λεπτα πανω απ το σπιτι μου. Μου καναν εντυπωση οι 4 κινητηρες...
 
Αυτη τη στιγμη στο SKG ενα Ilyushin Il-96-300 (RA-96010) της aeroflot που περασε πριν 3 λεπτα πανω απ το σπιτι μου. Μου καναν εντυπωση οι 4 κινητηρες...

Έρχεται την ίδια ώρα κάθε ΤΕ,ΠΑ,ΚΥ για όλο το καλοκαίρι. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα είναι αυτό: Qatar Amiri Flight Airbus A330-202 A7-HHM
 
Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Καλησπέρα,

Μόλις κατέβηκε στο Μακεδονία ένα Α332 και συγκεκριμένα το Α7-ΗΗΜ το οποίο ανήκει στην βασιλική οικογένεια του QATAR..... Αυτό κι αν είναι σπάνια επίσκεψη ! ! ! !
Μεγάλες πιένες το LGTS/SKG...

Υ.Γ.
Είναι τρελλοί αυτοί οι Αραβες.... Χρησιμοποιούν Α332 για ένα απλό HOP ON-HOP OFF CFU-SKG.....
 
To ειδα απο το μπαλκονι του σπιτιου μου τελευταια στιγμη και στην μηχανη ειχα τον 70ρι τον φακο και οχι τον 300αρι ρε γμτ και βγηκε πιο μακρυνη αποτι θα ηθελα :( . Και μαλιστα πριν ειχα χασει το il-96 γιατι μιλουσα στο τηλεφωνο με συνεργατη :wall:
 
Εγώ πάλι την έβγαλα στο πάρκινκ απέναντι απο τον 34 και έβγαλα ένα ωραίο βίντεο το il96 την ώρα της απογείωσης . . . Βίντεο σύντομα στο Youtube . . .
 
Τα ειδα απ το μπαλκονι μου και τα 2 και επαθα πλακα για λιγο λεω τι γινεται ρε παιδια;;Μεγαλεια!
 
To 330-200 του Κατάρ είχε πάει και στο Λονδίνο για τον πριγκιπικό γάμο απο ότι θυμάμε . . . το αεροπλάνο αυτό μήπως άνηκει στην qatar airways και είναι leasing απο τους πρίγκιπες?
 
Top