vassdel
V.I.P.-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGEL
Στα Ελληνικά. Το '95 έγινε μια προσπάθεια να δίνονται οι αναφορές στα Αγγλικά σε όλα τα πτητικά μέσα της ΠΑ, αλλά δεν ευοδόθηκε (δεν θα σχολιάσω τους λόγους - πάντως αν η ΠΑ επέμενε, θα μιλάγαμε όλοι στα Αγγλικά τώρα, πράγμα το οποίο (για μένα) θα ήταν θετικό).Hastaroth":262b25et said:"στο t-6 οι αναφορές δίνονται στα αγγλικά".Ενώ στά άλλα-στό T-41,άς πούμε,δίνονται στά Κινέζικα;
Δεν νομίζω να υπάρχουν πολιτικά αντίστοιχα αεροσκάφη. Το Τ-2Ε είναι ένα πολύ ευέλικτο δικινητήριο jet αεροσκάφος ενώ το Τ-6 ένα υπερβολικά ευέλικτο και εκπαιδευτικότατο ελικοφόρο. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να πετάξω το 2ο, αλλά το Τ-37 που πρόλαβα δεν μου άρεσε καθόλου (σε σχέση με το Τ-2) και κυρίως όσον αφορά τα πτητικά χαρακτηριστικά σε extreme conditions (stall recovery, spin).Hastaroth":262b25et said:Ποιά είναι τά "πολιτικά" αντίστοιχα τών T-6 και T-2E;
Η εκπαίδευση στο Τ-2 γίνεται μετά την αποφοίτηση από την Ικάρων. Τώρα έχουν αλλάξει λίγο το πρόγραμμα. Στις μέρες μου, όλοι πέταγαν πλήρη εκπαίδευση (προκεχωρημένο και επιχειρησιακό στάδιο, διάρκειας 120 ωρών). Απ' όσο γνωρίζω τώρα, επιχειρησιακό πετάνε μόνο όσοι πρόκειται να συνεχίσουν την καριέρα τους στα μαχητικά.Hastaroth":262b25et said:Επίσης:η αποφοίτηση γίνεται μετά την ολοκλήρωση τής εκπαίδευσης στά T-2E ή έχουν ήδη ονομαστεί ανθυποσμηναγοί;
Sundick, το μικρό σου είναι Ντίνος;