antonisikaros
Νέο μέλος (Tourist)
Re: Μέλλον ως πιλότος
αγαπητε μου αλαξανδρε δεν γινεσαι ικαρος για τον μισθο......αλλα γιατι εχεις τρελα για το συγκεκριμενο επαγγελμα......εν πασει -περιπτωσει ο μισθος μαζι με τα επιδωματα κυμαινεται στα 1800 ευρω.AlexandrosB.":30defj5j said:Γεια σε όλους!
Μόλις έγινα μέλος στη κοινότητα. Μπορώ να πω ότι είδα αρκετά θέματα που έχουν συζητηθεί και πιστεύω ότι είμαι στο σωστό σημείο. Είμαι μαθητής 1ης Λυκείου (15 χρονών) και απο μικρός αγαπώ τη ταχύτητα. Για αυτό το λόγο, αλλά και για πολλούς άλλους, έχω βάλει στόχο το επάγγελμα του πιλότου. Στην αρχή ήθελα πολεμική αεροπορία, μετά πολιτική και τώρα σκέφτομαι ξανα τη πρώτη επιλογή μου. Το μόνο που ουσιαστικά με προβληματίζει είναι ο μισθός. Από την άλλη έχω ακούσει ότι μετά τη σύνταξη της ΠΑ μπορώ να γίνω πιλότος στην πολιτική αεροπορία, χωρίς άλλο πτυχίο. Αυτό ισχύει; Πώς κρίνετε αυτή την απόφαση; Σε θέματα υγείας έχω άριστη όραση και αθλούμαι συνεχώς, ενώ οι βαθμοί μου είναι αρετά υψηλοί για να περάσω στην Ικάρων. Βέβαια, είναι νωρίς για να κρίνω. Θα ήθελα επίσης να μου αναφέρεται κάποια μυστηκά που ενδεχομένως κρίβει αυτός ο δρόμος, της Πολεμικής Αεροπορίας. Τέλος, οι έξοδοι πως κυμαίνονται ατα τη διάρκεια εκπαίδευσης στην Ικάρων;
Ευχαριστώ πολύ![]()