Ίσως έχουν πλεονάζον προσωπικό στη Ρουμανία και πρέπει να απασχολήσουν κάποιους από αυτούς.
Κι' εμένα αυτό μου πέρασε απ το μυαλό.
Ίσως έχουν πλεονάζον προσωπικό στη Ρουμανία και πρέπει να απασχολήσουν κάποιους από αυτούς.
Νομιζω ειναι τρομακτικά επικίνδυνο...Το λάπτοπ μπορεί να μπει στις αποσκευές, δεν υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία λιθίου. Αυτό που δεν επιτρέπεται στις αποσκευές είναι επιπρόσθετες/εφεδρικές μπαταρίες λιθίου, οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν μόνο στις χειραποσκευές. Ο λόγος που το λάπτοπ δεν θα έπρεπε να μπαίνει στις αποσκευές είναι η σχετικά μεγάλη πιθανότητα να υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά.
Μήπως το λάπτοπ σου δεν ήταν απενεργοποιημένο, αλλά σε κατάσταση αναμονής; Η οδηγία της IATA λέει:Νομιζω ειναι τρομακτικά επικίνδυνο...Προσωπική εμπειρία με laptop που υπερθερμάνθηκε μέσα σε δικό μου pilot bag στη καμπίνα....αν δεν ήταν η μπαταρία Sony νομιζω θα είχε ξεκινήσει φωτιά...
Μήπως το λάπτοπ σου δεν ήταν απενεργοποιημένο, αλλά σε κατάσταση αναμονής; Η οδηγία της IATA λέει:
Checked baggage
We recommend that you keep all your electronic devices in carry-on baggage. If you prefer to pack these in your suitcase, please check with your airline first and make sure that they are completely switched off - not in "sleep" or "hibernate" mode.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.