sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Να ρωτησω κατι? ποσα 747 εχει η εταιρια? λογικα 2 μεχρι τωρα. στο σιτε αναφερει ''Στην αρχή η Sky Express Aircargo θα εκμεταλλεύεται ένα καθαρά μεταγωγικό Boeing 747-283SF, το οποίο θα εκτελεί 3 δρομολόγια εβδομαδιαίως προς το Χονγκ Κονγκ προσφέροντας χωρητικότητα 108 τόνων. Εντός του 2006, ένα δεύτερο 747 θα ενταχθεί στο στόλο της Εταιρείας και το 2007 θα αποκτηθεί και τρίτο.'' Οποτε σιγουρα 2. Ξερει κανενας νηολογιο του 2ου?

Η εταιρεία έχει ένα B742. Για την ώρα. For sure. Πρέπει να μιλήσω με κάποιον να αλλάξει το website.. ;)

Κάτι μου λέει ότι τα κοστούμια δεν έφεραν τελικά την ..άνοιξη. Σαν να έκλεισαν πολλές μπουτίκ... Κρίμα.

Το FIN μετά την μία πτήση του 5άλεπτου που έκανε προχτες προφανώς κάτι του κουνήθηκε ή κάτι δεν πήγε καλά και είναι στο υπόστεγο της Ολυμπιακής...

---edit---
Φώτο: https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=10830
---edit---

Ίσως να είναι και μια από τις τελευταίες φωτό του SΧ-FIN όπως το ξέρουμε, μιας και η FINAVAL αποχώρησε από την SEC και το αεροσκάφος θα αποχωρήσει και αυτό τις επόμενες βδομάδες... :cry:

MerNion":2mon9lo1 said:
Το FIN μετά την μία πτήση του 5άλεπτου που έκανε προχτες προφανώς κάτι του κουνήθηκε ή κάτι δεν πήγε καλά...

Test flight ήτανε με επιθεωρητή της YΠΑ για επί τόπου έλεγχο ότι όλα λειτουργούνε καλά!!.. Sorry για την καθυστέρηση αλλα o δρόμος ATH-MUC είναι μεγάλος.. ;)

Με βαση τις πληροφοριες μου το SX-FIN φευγει μεχρι τα μεσα Μαιου. Η FINAVAL ειπε οτι δεν συνεφερε η εταιρεια.. :bash:

Παρλληλα η Sky Express ψαχνει να βρει αεροσκαφη για την ενισχυση του στολου, ισως ανεβουνε μια κατηγορια πιο πανω, με Jetstream 41!!! 8)

Οπως παντα, ολα αυτα με επιφυλαξη!

makedonas":2hjl7sv5 said:
Με βαση τις πληροφοριες μου το SX-FIN φευγει μεχρι τα μεσα Μαιου. Η FINAVAL ειπε οτι δεν συνεφερε η εταιρεια.. :bash:

Παρλληλα η Sky Express ψαχνει να βρει αεροσκαφη για την ενισχυση του στολου, ισως ανεβουνε μια κατηγορια πιο πανω, με Jetstream 41!!! 8)

Οπως παντα, ολα αυτα με επιφυλαξη!
¨

Να επιφυλαχθω και εγω με τη σειρα μου καποιο πουλακι συζητα για DC-10-30 η και MD-11F .......απλα ακουστηκε στο αεροδρομιο.....

Βασικα η εταιρεια εκανε οντως καποιες σκεψεις να κρατησει το cargo με νεο αεροσκαφος. Προς στιγμην εχει παγωσει το θεμα μεχρι νεοτερας. Εχει επισης ακουστει οτι σκεφτεται να ξεκινησει καπου στο 2008 πτησεις με προορισμο την Ευρωπη! (οχι βεβαια με τα υπαρχοντα η προαναφερθεντα αεροσκαφη!!) Ο χρονος θα δειξει, μεχρι στιγμης η εταιρεια δειχνει να ειναι συνεπης στα σχεδια ης - Το SX-FINχαθηκε εξαιτιας της FINAVAL και οχι της Sky Express

Φιλικα Στεφος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.