sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Και από το σχετικό ανταποκριτή από τη Κρήτη, βλέπε Πατρίς,
Παρά τη συρρίκνωση των δρομολογίων από αυτά που είχαν ανακοινωνθεί (Ουσιαστικά κόπηκε η Θεσ/νικη και οι βόρειοι προορισμοι-Αραγε μπορεί να μας εξηγήσει γιατί έγινε αυτό; ) Πάει πολύ καλά στις πληρότητες αφού:

"Πληρότητες που φτάνουν σχεδόν στο 100% μέχρι και τον Αύγουστο έχουν τα αεροπλάνα της “Sky Express” που κανουν δρομολόγια προς Σαντορίνη, Μύκονο, Ικαρία, Σάμο, Μυτιλήνη και την Ρόδο, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Μιλτιάδη Τσαγκαράκη."

Και για άλλη μια φορά κάτι σχετικό για την επέκταση της εταιρίας:

"Ο κ. Τσαγκαράκης σημείωσε ότι η “Sky Express” προγραμματίζει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου την αγορά ενος ακόμη αεροπλάνου 30 θέσεων ενώ μέχρι τον Μάιο θα προχωρήσει στην αγορά ενος επιπλέον αεροπλάνου."

Αλήθεια όταν λέμε αγορά εννουμέ οτι είναι πλέον ή θα είναι ιδιόκτητα ή leasing;

Τα υπόλοιπα 48 αγοραστήκαν από τον κατασκευαστή (BAE Systems) για να προωθηθούν στην Ευρώπη. Αρχικά τα είχε μια αμερικάνικη εταιρία αλλά χρεοκόπησε. Τα 41 θα είναι ιδιοκτησία και όχι leasing.

Πραγματι τα καλύτερα...Χεχε...Κινητρο να πετας με την εταιρεία

Πρόσφατα έκανα ένα ταξίδι HER-KGS πήγα στο check-in έδωσα τη βαλίτσα μου επιβιβάστηκα...απογειωθήκαμε..μου πρόσφεραν χυμό κλπ.. εκεί που θέλω να καταλίξω είναι ότι όταν πήρα τη βαλίτσα μου το χαρτάκι που είχαν βάλει στο check-in ήταν της swissport? πρόσφατα μάλιστα σε μία φοτο της Sky Express είδαμε και έναν υπάλληλο της Swissport !

https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=11951

Που κολάνε όλα αυτά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?

Aπλα η Swissport εχει αναλαβει την επιγεια εξυπηρετηση(handling) της SkyExpress. :wink:

Ευχαριστώ oat_student για την απάντηση και τώρα με βάση τη φώτο ναι υπάρχουν καλύτερα πράγηματα που μπορείς να προσέξεις.....

Το Ground Handling της Sky Express το κάνει η Olympic και η Swissport.

Όπως είχε επισημανθεί παλαιότερα, το SX-FIN έχει αποχωρήσει από το στόλο της εταιρείας και ειναι καθηλωμένο (stored) στο Chateauroux (CHR) της Γαλλίας.

Η αποχώρηση του από τη Sky Express είναι οριστική???

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.