sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Καλα,κι εσυ τι αγχωνεσαι? Μετοχες τους εχεις? :)

Αν εισαι πραγματικος λατρης της πολιτικης αεροποριας φιλε seven4seven θεωρω αυτο που ειπες ατοπο γιατι δεν χρειαζεται να εχεις μετοχες σε καποια αεροπορικη εταιρεια για να θελεις στη χωρα σου υγιεις και σωστες αεροπορικες εταιρειες,Και μονο που δουλευω στον χωρο και τον αγαπω ειναι αρκετο. Αλλα τι να λεμε τωρα... :wall: :wall: :wall:

Φυσικα και ειμαι λατρης της (πολιτικης) αεροποριας, αλλα δεν σημαινει αυτο οτι θα καθομαι να σκαω για το αν (πχ) η Sky Express θα παρει 737 η οχι. Μακαρι ολες οι εταιρειες να πηγαινουν καλα, και να συζηταμε για 777 οχι για 737! Και φυσικα θελω πολλες και υγιεις εταιρειες στην Ελλαδα, αλλα ξερεις κ εσυ οτι οι συνθηκες ειναι (και δυστυχως θα συνεχισουν να ειναι) αντιξοες. Αυτα. :)

και ποιος σου ειπε φιλε λεβαντες οτι αγχωνομαι διαβασε ξανα την αρχικη μου τοποθετηση και πες μου που βλεπεις το αγχος... απορια και αηδια εκφραζω για τον ελληνικο αεροπορικο χωρο... αντε να ξαναπηγαινουμε σχολειο μερικοι μου φαινεται που δεν φθανει που κρινουν τα ποστ μας με επιθετικο τροπο τα κρινουν και λανθασμενα... φιλοι διαχειριστες, συντονιστες κτλ. τι ειναι αυτα θα τρελαθουμε???

:with: :with: :with:

Οσο για τον αν θα σκασω φιλε seven4seven εννοειται οτι θα σκασω για τα 737 της SEH γιατι γι' αυτο καθεται και μας ζαλιζει εδω και χρονια οχι για 777 . Απο αυτον τον χωρο τρωω, αυτον τον χωρο σκεφτομαι μολις ξυπναω, αυτον πριν κοιμηθω... οποτε πριν ανοιγεται επιθεση ας σκεφτεστε κιολας λιγο...

Υ.Γ.: Ζητω συγγνωμη απο ολα τα μελη του φορουμ γι αυτη την τοποθετηση...

Να με συμπαθας, αλλα δεν ανοιξα καμμια επιθεση! Σε αυτο που σου εγραψα, διπλα εχω βαλει ενα ωραιοτατο " :) ", δηλαδη emoticon, δηλαδη εικονιδιακι που δειχνει συναισθημα. Το χαμογελαστο εικονιδιακι,λοιπον,δεν συνιστα καμμια επιθεση. Ελπιζω να εγινα σαφης τωρα.

Ελπίζω το αποψινό συμβάν στο Ν. Καζαντζάκης να μην ανακόψει την πρόοδο της εταιρίας.
Αυτό δεν το λέω γιατί έχω συμφέροντα στην εταιρία, αλλά γιατί είμαι τακτικό επιβάτης προς και από Αραξο και δε θέλω να ξανακάνω 7 ώρες για να πάω Πάτρα (Ν. Καζαντζάκης - Ελ. Βενιζέλος-Κιάτο-Πάτρα) και γιατί θέλω, όταν χρειαστεί, να πηγαίνω στα Γιάννινα ή την Αλεξ/πολη ή την Μυτιλήνη απευθείας κι όχι μέσω του ΕΛΒΕΛ.

Από ότι ξέρω οι πτήσεις θα συνεχίσουν κανονικά.

Οι πτησεις συνεχιζοντε κανονικοτατα!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.