sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
radioel":2n0e02dc said:
Εχω την αίσθηση ότι η εταιρία δε διαφημίζεται όσο θα έπρεπε. Η κάνω λάθος;
Πόσες ποδοσφαιρικές ομάδες την ξέρουν;
Η Παναχαϊκή κατέβηκε 3 φορές στην Κρήτη. Ολες από ΕΛΒΕΝ κι όχι από Αραξο. Ο Αστέρας Τρίπολης κατέβηκε (και θα ξακατεβεί) στο Ηράκλειο από ΕΛΒΕΝ κι όχι από Καλαμάτα. Η Λάρισα και η Ξάνθη κατέβηκαν από Θεσσαλονίκη κλπ.

Τα αεροπλανα σιγουρα ειναι μικρα για να φιλοξενησουν ποδοσφαιρικες ομαδες.Με το ζορι να μπορεσουν να εξυπηρετησουν ομαδα μπασκετ.
Το λεω αυτο γιατι σχεδον οσες φορες εχω κατεβει Ηρακλειο ειχα παντα μια ομαδα μαζι μου και σιγουρα η αποστολες δεν χωρανε στα μικρα αεροπλανα που διαθετει η εταιρεια!

Πάντως η εταιρεία έχει πλέον και 2 Jetstream 41 (30 θέσεις).

O OΦΗ και ο Εργοτελης παντως εχω ακουσει πως τα χρησιμοποιουν παρα πολυ συχνα!
Απο διαφημηση δεν ξερω τι παιζει στην υπολοιπη ελλαδα παντως στο Ηρακλειο υπαρχει αρκετη προβολη.Σε αρκετα αστικα λεωφορεια υπαρχουν αυτοκολητα που καλυπτουν εξολοκληρου το λεωφορειο και διαφημιζουν την SKY EXPRESS.

Το SX-DIA πάει σήμερα στο EDMS (120 χμ από το Μόναχο). Charter ή maintenance?

Τελικά ήταν charter πτήση. Φαντάζομαι πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη υπομονή για να πετάξεις τέτοιο σκέλος με J41!!! :roll:

Ηταν πτήση maintenance. Σε ότι αφορά στην μετακίνηση ομάδων αυτές πραγματοποιούνται με JS41των 30 θέσεων.
Η ουσιαστικη διαφορά μεταξύ του γρήγορα και του γρηγορότερα είναι το πόσα πληρώνεις.

Από τη χθεσινή ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ:
Έλλειμμα αεροπορικής παιδείας στους Αχαιούς, περισσότερο από τους κατοίκους όλων των άλλων περιοχών της χώρας, διαπιστώνουν οι υπεύθυνοι της Αεροπορικής Εταιρείας Sky Express. Παρ ότι προσπαθούν να δώσουν αεροπορική διέξοδο στις μετακινήσεις των Αχαιών, φαίνεται ότι αυτοί δεν ανταποκρίνονται επιλέγοντας για τις μετακινήσεις ακόμα και τις πιο επικίνδυνες διαδρομές, όπως είναι η εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου. Την επισήμανση αυτή έκαναν χθες στελέχη της αεροπορικής εταιρείας αλλά και της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που διοργανώθηκε με αφορμή την θεατρική παράσταση των Δημοσιογράφων της Κρήτης στην οποία είναι Μέγας Χορηγός η Sky Express.

Αυτο μου φαινεται λιγο χαζο...Μηπως θα επρεπε να δουν λιγο τη δικη τους στρατηγικη στο συγκεκριμενο θεμα?Μου ακουγεται υπερβολικο αυτο το "Παρ ότι προσπαθούν να δώσουν αεροπορική διέξοδο στις μετακινήσεις των Αχαιών"...Στη τελικη δε φταιει ο κοσμος αν δεν την επιλεγει και δε μπορεις να λες οτι ειναι θεμα αεροπορικης παιδειας.Ισως μια πιο οργανωμενη στρατηγικη θα μπορουσε να βοηθησει πολυ παραπανω.

Καλησπέρα σε όλους!
Η Skyexpress δεν έχει κάνει κάποια ιδιαίτερη διαφήμιση εκτός από την Κρήτη.
Επομένως όταν αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί σε μια τόσο δύσκολη αγορά ,όπου εδώ και πολλά χρόνια έχει παγιωθεί η χερσαία επικοινωνία κακώς βέβαια , η ανάγκη για προβολή θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη.
Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και μαζί με την έλλειψη αεροπορικής παιδείας οι πληρότητες σε αυτά τα πολύ μικρά αεροπλάνα είναι πολύ χαμηλές.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.