sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Βασικά, επειδή ήμουν 5 χρόνια φοιτητής στην Πάτρα, εγώ δεν είχα δει πουθενά ότι πετά η εταιρία αυτή στον Άραξο. Καλά το είχα δει στο φόρουμ, αλλά από διαφήμιση σε περιοδικά, εφημερίδες τοπικά κανάλια δεν υπήρχε κάτι. Πώς να το μάθει ο κόσμος;

Αγαπητέ grX, ίσως θα έπρεπε να ερωτηθούν και οι επιβάτες των δρομολογίων από Άραξο (σε κάποιες περιπτώσεις ήταν 3 άτομα εάν ενθυμούμαι ορθώς) για την πηγή της ενημέρωσής τους. Σε αυτή την χώρα άλλωστε το μόνο που μας ενθουσιάζει είναι το καλώς φαίνεσθαι. Το καλώς ποιείν δεν μας πολυκαίει. Ίσως γιατί απλά δεν..φαίνεται. Έλα μου ντε όμως που έρχεται και κείνη η ώρα που είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Και τότε η επιλογή είναι πάντα το κοράκι που πετά από πάνω..

δικός σου

σχετικα με το θεμα αεροπορικη παιδεια..ειχα συζητηση στο αεροδρομιο μακεδονια με δραμινο που ταξιδευε για στουτγκαρδη(μονιμος κατοικος γερμανιας)..μου δηλωσε οτι σκεφτεται πλεον να ανεβοκατεβαινει στουτγκαρδη-δραμα με τη bmw του..τα συμπερασματα δικα σας

Δεν πάει καλά πες του αν τον ξαναδείς.. Με germanwings βρίσκεις με 70-90 ευρώ απ' ευθειας θεσσαλονίκη - στουτγάρδη ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!
Με το αυτοκίνητο θέλει τουλαχιστον 150 ευρώ βενζίνη + διόδια + πλοιο αν παει απο ιταλια + 15 ωρες οδηγηση + 1200km oneway στον κινητηρα.... ONE WAY!!!! Συμφέρει.. :P :P
/offtopic

Απο 10/4 η εταιρία προσθέτει 2 νέες πτήσεις:
Ηράκλειο - Χίος και Ηράκλειο - Καβάλα.

Γνωρίζεις μήπως τις ώρες των πτήσεων προς Καβάλα και Χίο?

Δυστυχώς όχι.
Εκτός από την ανεπαρκή διαφήμιση, σχεδόν τελευταία στιγμή δημοσιεύει τα ωράρια και τις συχνότητες των πτήσεων σε κάποιον νέο προορισμό.
Η 10/4 δεν είναι οριστική ημερομηνία , κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να πραγματοπιηθεί η έναρξη και αργότερα.

πολύ πρόχειρη η εταιρία..

Και μετά λένε για αεροπορική παιδεία... Όχι πως δεν έχει και εν μέρει δίκαιο αλλά με την πολιτική της δεν βοηθά. Για παράδειγμα βλέπω την αντίστοιχη οργάνωση και προώθηση των Αθηναϊκών Αερογραμμών και διαπιστώνω σαφή διαφορά οργάνωσης, τουλάχιστον σε επίπεδο απλού πιθανού επιβάτη.

Είμουν το ΠΣΚ στην Πάτρα για Συνέδριο, του οποίου η τελετή έναρξης ήταν στις 4μμ
Εφτασα στην Πάτρα στις 2.30μμ με πολύ άγχος γιατί πολύ απλά η sky δεν είχε πτήση για Αραξο την Πέμπτη. Είχε όμως για Καλαμάτα.
Το συνέδριο τελείωσε μεσημέρι Κυριακής και παρέμεινα στην Πάτρα άλλες 24 ώρες περιμένοντας την πτήση. Από Καλαμάτα έχει Κυριακή.
Και λέω εγώ: Δε μπορούν να συγχωνευτούν οι πτήσεις για Αραξο και Καλαμάτα, ώστε να γίνονται σχεδόν καθημερινά και με γεμάτα αεροπλάνα;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.