sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Έλα μου ντεεεεε!!!! Κόστος 160 Αθήνα - Κοζάνη - Αθήνα και 170 Αθήνα - Καστοριά - Αθήνα. Προσπαθώ να το τσεκάρω 100% οτι αυτές είναι οι τιμές και επίσης να μάθω απο που.... :5: κλείνουμε!!
Για όποιον ενδιαφέρεται το KZI - KSO ή KSO - KZI κοστίζει 35 ευρώ. :mrgreen:

Socrates":27su63v3 said:
Η Sky ήρθε σήμερα, μόνο με πλήρωμα και πέταξε και Καστοριά. Φωτογραφίες και κείμενο εντός των επομένων ωρών.

Iδού λοιπόν και το ρεπορτάζ, δια χειρός Σ.Μ :great:
:arrow: Sky Express στη Δ. Μακεδονία

Socrates":27su63v3 said:
Για όποιον ενδιαφέρεται το KZI - KSO ή KSO - KZI κοστίζει 35 ευρώ. :mrgreen:

Έλα τώρα :mrgreen: Αφού έχεις κάνει pre-pre-prebook 8) Aναμένουμε το report.

Και γενικά, καλορίζικο το δρομολόγιο κι ας στεριώσει επιτέλους έστω και άγονο :great: . Η Sky νομίζω ότι αποτελεί μία κάποια εγγύηση για αυτό. Να ήταν και λιγάκι πιό επικοινωνιακοί, θα ήταν perfect.

Λογικά ναι! Απο τη στιγμή που οι κρατήσεις γίνονται μόνο μέσω του "ναυτιλιακού" συστήματος κρατήσεων (μέσω forthnet νομίζω η κάτι τέτοιο). Πόσοι με ρώτησαν σημερα να ξερες αλλά τι να πω..

Και ποιος είναι ο σκοπός δηλαδή? Να δείξουν ότι εκτελούν τις πτήσεις (παρότι πετάνε άδειοι)? :wall: Τι να πω!

p.s. Το KZI-KSO-KZI πάντως πρέπει να γίνει ομαδική δραστηριότητα :P

Καλώς ηρθε λοιπον αλλα θεωρω γελοιότητα και κοροιδία απο πλευράς της εταιρειας να εκτελει τα δρομολογια αδεια, γιατι πολυ απλά δεν υπαρχει ακόμη συστημα κρατήσεων !!. Δηλαδη γιατί εκτελούνται? για να μη υποστούν κυρώσεις?

Δε θέλω να γίνω αχάριστος αλλα έχω κάποιες ενστάσεις ως προσ τα δρομολόγια.Για μια ακόμη φορά δεν υπάρχει λογικος προγραμματισμος. όταν το αεροπλάνο ξεκινάει στις 2 το μεσημερι απο την κοζάνη,ποιος εργαζόμενος μπορεί να φύγει χωρις να έχει πάρει αδεια εκείνη την ημέρα?
κάποιος που ταξιδεύει για σαββατοκύριακο πρεπει να γυρισει στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής απο την Αθήνα και αν δεν το κάνει πρέπει να περιμένει την Τρίτη που έχει ξανά πτήση.

Θεώρω ακύρη την επιλογή να μην υπάρχει πτηση αργά το απόγευμα της Παρασκευής και της Κυριακής. Αλλά αυτό έχει να κάνει και με τις ώρες λειτουργίας των αεροδρομίων μας.

Socrates ακόμη έχει φυτρωμένα χόρτα ο διάδρομος της Κοζάνης? φαίνονται στις φώτο σου

Και που να έβλεπες πως ήταν πριν ένα μήνα. Τα κόψαμε εμείς (της σχολής) γιατί η προπέλα τα "κούρευε" :lol:

Σήμερα έβαλα άνθρωπο για test event Πήρε τηλ στην εταιρεία του λένε φυσικά και πετάμε πάτε στο αεροδρόμιο να κόψετε εισιτήριο. Πάει ο άνθρωπος κανένας δεν ήξερε τίποτα φυσικά η πτήση ήταν κανονικά στον πίνακα αλλά κανένας μα κανένας δεν μπορούσε να του κόψει εισιτήριο.
Της δίνω προθεσμία μέχρι την Τρίτη.Μετά ακολουθεί αναφορά στην ειδική υπηρεσία της ΕΕ και φυσικά εξώδικο στην ΥΠΑ. Το κράτος μόνοι μας θα το κάνουμε τέρμα οι εξυπηρετήσεις σε ημέτερους. Και αμα θέλουν αρμόδιοι ας κάνουν γαργάρες...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.