sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ρώτησες μήπως κόβουν μέσα στο αεροπλάνο όπως στο ΚΤΕΛ?? :lol: :lol:

Πάντως και σήμερα επιβάτες :arrow: 0 (μηδέν) :mrgreen:

Και για να νευριάσουμε λίγο περισσότερο:Πληρώνονται για τα δρομολόγια αυτά;

E, καλά, τα έχουμε ξαναπεί. Έτσι και φύγει κάτι απο ΑΠΕ-ΜΠΕ με λάθος απλά εκθέτει τους υπόλοιπους που αρκούνται σε copy-paste.

Όσο για το ότι πάει κι έρχεται χωρίς επιβάτες, μήπως παίζει κάτι άλλο? Γιατί οι Cretans δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια. Είπαμε, επικοινωνιακοί δεν είναι αλλά τόσο φάουλ?

Επιτέλους, σήμερα η πτήση για Καστοριά είχε 2 !!!!! ολόκληρα άτομα, επέστρεψε το αεροσκάφος στην Αθήνα με 4 άτομα. Ρώτησα τον ένα εκ των δύο επιβατών που ήρθε από Αθήνα τον τρόπο που έκανε την κράτηση, του φάνηκε περίεργη η ερώτησή μου, μου είπε ότι την κράτηση την έκανε πριν 2 μέρες από πρακτορείο ταξιδιών στην Καστοριά. Επίσης από τον ίδιο έμαθα ότι η πτήση ήταν εξαιρετική, το πλήρωμα φιλικότατο και ευγενέστατο. Στο αεροδρόμιο της Καστοριάς το handling το έκαναν υπάλληλοι που φορούσαν φόρμες με το σήμα της Ολυμπιακής. Γραφεία στο αεροδρόμιο εξακολουθεί να έχει η OLYMPIC, κάτι σχετικό για SKY EXPRESS όμως τίποτα.
Καλές πτήσεις να έχουμε.

sonam":zr4ird8l said:
Και για να γελάσουμε λίγο. Η sky express απέκτησε καινούργιο τύπο αεροπλάνου...... διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβετε
http://vwww.express.gr/news/ellada/3227 ... 22773.php3

Tο προβλημα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι...ειναι τα περιφημα jet-string εξελιγμενη γενια των jet-tanga :wall:
Και να ηταν η πρωτη φορα φιλε μου...Αυτο ειναι πταισμα μπροστα σε κατι airbus 737 κτλ που συναντας σε σοβαροτερες σελιδες.

Kastorianos":353e9de0 said:
..Στο αεροδρόμιο της Καστοριάς το handling το έκαναν υπάλληλοι που φορούσαν φόρμες με το σήμα της Ολυμπιακής...

Αυτό ξέχασα να το αναφέρω. Στην Κοζάνη το handling το έκανε η Ολυμπιακή και μάλιστα με υπαλλήλους απο Θεσσαλονίκη. Σε ερώτησή μου για πόσο θα γίνεται αυτό μου απάντησαν "προσωρινά". Φίλε Kastoriane, με δύο επιβάτες ήρθε και με τέσσερις έφυγε; Πάλι καλά ο αριθμός είναι ζυγός και θα κάθονται μισοί στη μια μεριά μισοί στην άλλη. :mrgreen:

Kastorianos":3bvemnuk said:
Επιτέλους, σήμερα η πτήση για Καστοριά είχε 2 !!!!! ολόκληρα άτομα, επέστρεψε το αεροσκάφος στην Αθήνα με 4 άτομα...
Socrates":3bvemnuk said:
...με δύο επιβάτες ήρθε και με τέσσερις έφυγε; Πάλι καλά ο αριθμός είναι ζυγός και θα κάθονται μισοί στη μια μεριά μισοί στην άλλη. :mrgreen:
Τελικά η Athens Airways και η ραδιοφωνική της διαφήμιση ήταν πολύ μπροστά!!!
"...και θα νομίζετε ότι ταξιδεύετε με το ιδιωτικό σας jet"
(Απλά, το εφαρμόζει άλλος)

Άντε αμήν. Με 160 ευρώ ριτερν που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνιτο ποσό θα έχει ελπίζω επιτυχία αφού με αυτοκίνητο το κόστος είναι περίπου το ίδιο...Βενζίνες και δίόδια δηλαδή γιατι το σάντουιτς που δίνει η skyexpress στο αυτοκίνητο το πληρώνεις extra!!! :lol:

Στον πίνακα του ΑΙΑ εμφανίζει πτήση της sky express αυριο Δευτέρα στις 07.40 για κοζάνη μέσω Καστοριάς. Προβλεπόταν αυτή η πτήση? Πάντως αν παραμείνει είναι καλό να υπάρχει μια πρωινή μετά απο σαββατοκύριακο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.