sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Τηλεφώνησα πριν λίγο στην Sky Express!

-Γεια σας , θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για το SKG-LXS-SKG γιατί στο σαιτ σας δεν υπάρχει κάτι.
-Σε εμένα, σε εμένα. (!!!)
-Θα μου πείτε δρομολόγια-τιμές ;
-Τρίτη - Τετάρτη -Πέμπτη -Παρασκευή - εεε...εεεε..εεε.εε- Α! Έχουμε και Σάββατο και Κυριακή.
-Πολύ ωραία. Ώρες; (άρχιζε να λέει ένα κατεβατό)
-Σας είναι εύκολο να μου στείλετε το πρόγραμμα στο email μου;
-Αχ όχι, δεν το έχουμε γραμμένο (!!!!!!!!!!)
-Ευχαριστώ, γεια σας.
-Γεια σας. (ναζιάρικο).

:D

Ε αμα το "Γεια σας" ηταν ναζιαρικο σε αποζημιωσε που δεν το ειχε γραμμενο το προγραμμα :lol:

Έχω ταξιδέψει με την Sky Express και όσες φορές έχω μιλήσει με τα κεντρικά με αντιμετώπισαν με ευγένια. Σίγουρα προτιμάω κάποιον που θα μιλήσει "ναζιάρικα" παρά σαν ρομπότ...! :)

Ίσως μας διαβάζουν. Στις κρατήσεις έβαλαν τη Λήμνο.

jerry":26yqtkrs said:
Η εταιρεία γενικά προχώρησε σε αναδιαρθρώσεις/αναδιατάξεις του δικτύου.

π.χ. κατήργησε το (να υποθέσω τρελά ζημιογόνο) HER-CFU (που γινόταν ελέω του αγόνου CFU-PVK-EFL-ZTH) και πλέον θα εκτελεί το ATH-ZTH και το άγονο-τρενάκι θα ξεκινάει από εκεί.
Προς το παρόν δε φαίνεται να πουλάει θέσεις από την ιστοσελίδα της (δε φαντάζομαι να σας κάνει εντύπωση) αλλά οι πτήσεις φαίνονται και στο real-time του ΑΙΑ (3 φορές τη βδομάδα).

Arrival today
Zakinthos SKY EXPRESS SEH501 03/09/2010 15:00

Σχετικά έξυπνη κίνηση με δεδομένο πως το HER-CFU το χειμώνα θα βαράει (περισσότερες) μύγες από το ATH-ZTH. Ακόμα πιο έξυπνη θα ήταν αν πουλούσε και το ATH-EFL-ATH

τελικά αυτό ισχύει; υπάρχει δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ;

Απορώ ...πόσο δύσκολο τους είναι να φτιάξουν μια ιστοσελίδα της προκοπής ( δλδ πόσο να κοστίζει ; ) και να έχουν στην κατοχή τους ολόκληρη αεροπορική εταιρία ;;;!!!
Πως πουλάνε τα εισιτήρια ; Δεν τους ενδιαφέρει; Μάλλον είναι κάτι παρόμοιο με τα λεωφορεία που πουλάνε τα εισιτήρια κάποιοι στο δρόμο πάνω σ' ένα τραπεζάκι ή σε χαρτόκουτι!

ckabi":y16f9cmi said:
τελικά αυτό ισχύει; υπάρχει δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ;

Απότι φαίνεται ήταν προσωρινή λύση. Πάντως το σκέλος ATH-ZTH πρέπει να ήταν άδειο.

Τούδε και στο εξής, το αεροσκάφος θα φτάνει ZTH από HER (3 φορές την εβδομάδα 1-3-5--). Τιμές για το HER-ZTH-HER 225.82 αλλέ-ρετούρ.

Επειδή ο καθένας έχει τις εμμονές του: Γιατί το "τραινάκι" δεν κάνει και μια στάση στον Αραξο;
Μάλιστα το είχα προτείνει, εδώ μέσα, απ' την αρχή: Για να διατηρηθεί ο Αραξος, έπρεπε να συνδυαστεί με Καλαμάτα (Ηράκλειο-Καλαμάτα-Αραξος-Καλαμάτα-Ηράκλειο).

Αληθεύει ότι για να βγάλεις ticket από SKG-lXS πας σε γραφείο της Swissport?

Παλιότερα μπορεί, τώρα όχι. Μπορείς από την ιστοσελίδα της για όλο τον Οκτώβριο. Αλήθεια το δοκίμασες πριν postάρεις;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.