eagle!":1chh84md said:
Δεν κόπηκε λόγω έλλειψης αεροπλάνου αλλά λόγω έλλειψης επιβατών αφού στην γραμμή μπείκε η Αιγαιου με 320,άρα????????Το χειμώνα θα ξαναρχίσει...Η μοίρα των μικρών εταιρειών...
Προς αποκατάσταση της αλήθειας :
Η Α3 πέταξε το SKG-KGS μόνο το "βαρύ" καλοκαίρι (Ιούλιο/Αύγουστο) 2 φορές τη βδομάδα [Πεμ/Σαβ] με 320 και ώρα 06.10 από SKG (όχι τόσο βολική).
Το Σεπτέμβριο παρέμεινε μόνο η πτήση του Σαββάτου με τελευταία πτήση στις 25/9.
Παρόλα αυτά, η Sky express έκοψε την πτήση από 1/9, όταν δηλαδή η "ανταγωνίστρια" περιόριζε το δρομολόγιο σε 1 πτήση την εβδομάδα. Έτσι δηλαδή, τον Οκτώβριο, ούτε θα υπάρχουν τα περίφημα 320 της A3 στη γραμμή, αλλά κανείς. Οπότε, επέτρεψέ μας να πιστεύουμε πως η εταιρεία σταμάτησε για άλλους λόγους (προφανώς τη "φάγαν" οι 5/6 πτήσεις τη βδομάδα στο SKG-LXS-JIK που εντελώς συμπτωματικά ανέλαβε από 1/9).
Προφανώς από 31/10, που έχουμε χειμερινό πρόγραμμα και αρκετά άγονα περιορίζονται σε συχνότητες θα υπάρξει χώρος αλλά μη λέμε και ό,τι θέλουμε
eagle!":1chh84md said:
Α.. ξέχασα.Της κόψανε κλήση γιά παράβαση στην Θεσσαλονίκη επειδή έβαλε στην γραμμή Σκύρου Θεσσαλονίκης α/φος JS41 30 θέσεων αντί JS32 18 θέσεων!!!!!!!!!!!!!!!.Η παραφροσύνη στο μεγαλείο της.Καλό έ...
Η εταιρεία τι είχε δηλώσει στο διαγωνισμό σαν κανονικό αεροσκάφος και τι σαν εναλλακτικό? Νομίζω πως ο διαγωνισμός είναι σαφής στους όρους του.
Δυστυχώς οι διοικούντες κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά δε φτάνει. Κάποια πράγματα είναι πικρές αλήθειες, ιδιαίτερα όσον αφορά το website (κύριο τρόπο να αγοράσει κανείς εισιτήριο, αφού για λόγους οικονομίας δεν παίζει πουθενά αλλού και πρέπει να αναζητήσεις αρκετά για να βρεις συνεργαζόμενο πρακτορείο) :

Το schedule είναι
ανύπαρκτο Έχω στείλει και email παλιότερα και μου είχαν πει πως χρειάζεται χρόνος να "συντονιστεί" με τη βάση...

Το booking engine είναι άβολο και το κυριότερο, κάθε φορά που η εταιρεία παίρνει μια γραμμή, αργεί να ενημερωθεί. Δε γίνεται να έχουν πάρει το άγονο δρομολόγιο SKG-LXS-JIK από 1/9 και ακόμη να μην υπάρχει η δυνατότητα κράτησης, ειδικά από μία εταιρεία που δε φαίνεται σε καμιά άλλη μηχανή αναζήτησης.

Η εταιρεία φάνηκε να έχει μία ομαλή ανάπτυξη με μετρημένες κινήσεις, παρόλα αυτά κατά τη γνώμη μου εδώ και καιρό έχει φτάσει σε τέλμα. Όσες προσπάθειες ανοίγματος νέων δρομολογίων έκανε απέτυχαν παταγωδώς (και κόπηκαν κακήν κακώς): βλέπε HER/TIA, HER/AXD/OTP, HER/GPA. Ευτυχώς που βρέθηκαν τα άγονα και η "άταχτη" Athens...