sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Eχεις δικιο lowbelow αλλα ο υπολογος τυχαινει να ειναι Προεδρος και μετοχος με 50%.Συνεπως μια και ηταν αυτος που εφτιαξε την Sky ηταν σωστο και τιμιο να ειχε δωσει καποια ενημερωση στους εργαζωμενους και να μην κρυβεται οπως ο''αλλος μετοχος'' .
 
Πραγματικά τραγικό, ότι και να κρύβεται από πίσω, για όποιους έχουν μια ελάχιστη έστω θέση ευθύνης στην εταιρία να "εξαφανίζονται" και να αφήνουν να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα την ώρα που γίνεται χαμός στο αεροδρόμιο 1-2 απλοί υπάλληλοι (και που έχουν λαμβάνειν). Μακάρι να μην είναι σημάδι διάλυσης (αδικαιολογήτο ακόμα κι έτσι) και μακάρι η εταιρία να συνεχίσει να πετάει. Πολλοί εργαζόμενοι έδωσαν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σ' αυτήν, δεν τους αξίζει να μένουν στο δρόμο με αυτό τον τρόπο.
 
airsurvive":3gc7mqjy said:
Το αρθρο γρφει πραγματικα καποιες αληθειες.Αυτο που δεν λεει ομως ειναι οτι ο κ.Τσαγκαρακης οσο συνεβαιναν ολα αυτα τα ανηκουστα ηταν [ειναι ακομα μηπως?]προεδρος και υπολογος διευθυντης.Τα συμπερασματα δικα σας.

Φίλε airsurvive,
Όταν δίνεις περιορισμένες πληροφορίες με συγκεκριμένα στοιχεία, τα συμπεράσματα μπορεί να είναι καθοδηγούμενα. Είναι αλήθεια αυτά που λες αλλά όχι ολόκληρη.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Υπόλογος Δ/ντης (Accountable Manager για την EASA) είναι και μέτοχος 50%. Την Οικονομική διαχείριση (με αποκλειστική υπογραφή) και την εκπροσώπηση την έχει σήμερα ο Διευθύνον Σύμβουλος. Ας κατεβάσουμε λοιπόν τα βιβλία μας…. Αυτό στέκει?
Όσον αφορά στην ανακοίνωση και στην ενημέρωση του κόσμου έχετε απόλυτο δίκιο. Το απόγευμα της Παρασκευής ήταν ένας υπάλληλος στο desk με 60 αγανακτισμένους επιβάτες που ζητούσαν πληροφόρηση. Όμως, όταν κάποιος δεν έχει πρόσβαση στα οικονομικά θέματα πως θα μπορούσε να δώσει λύση ή υπεύθυνη ενημέρωση? Θέλω να πω ότι αν κάποιος είναι μέτοχος στα Πετρέλαια, χωρίς δικαιοδοσία δεν θα μπορούσε να πάρει πρωτοβουλία σε οικονομικά θέματα.
Είναι πράγματι κρίμα… εκτελούν άγονες γραμμές! ….και το προσωπικό απλήρωτο…
 
Assy εχεις και εσυ δικιο.Ο ΔΣ εχει την οικονομικη ευθυνη ο οποιος ομως δεν παυει να ειναι ενας ελεγχωμενος υπαλληλος.Αν τωρα το 50% δεν μπορει να κανει ελεγχο στον κυριο αυτο τοσους μηνες τοτε σιγουρα κατι αλλο συμβαινει. Μπραβο παντως στα παιδια τις Sky που τοσο καιρο δεινουν μαθηματα ηθους και επαγγελματισμου σε ολους τους τυχαιους μετοχους '[''δες ο αλλος μετοχος''],αλλα και σε αυτους που εχουν μεινει στο παρελθον τους σε μια δημοσια ολυμπιακη.
 
Νεος <<αερας>> φυσσα πλεον στην Sky... :(
Κριμα...
 
Πραγματικα....κριμα οταν φευγουν οι ανθρωποι με οραμα.....και μπενουν ανθρωποι που δεν εχουν ιδεα απο αεροπορια....
 
ποιος το περίμενε ο Γ.....ιδιοκτήτης αεροπορικής εταιρείας....υπομονή στους εργαζόμενους...και καλή συνέχεια!!
 
Ποιο είναι το πρόβλημα με τους νέους μετόχους και είναι όλοι αρνητικοί????
 
όταν έχεις το προσωπικό απλήρωτο για 2 μήνες όπως και να το κάνεις είναι ένα πρόβλημα... :rolleyes:
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top