sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
"Οι εκπτώσεις συνεχίζονται" ...μας λέει η Sky Express! 79.90 € Ηράκλειο από και προς Λήμνο, Χίο, Σάμο, Μυτιλήνη, Κύθηρα, Ικαρία!
 
Καλησπερα σε ολο το φορουμ ,σας παρακαλω μηπως γνωριζει καποιος να μου πει τη πτηση ειναι αυτη που εκτελει αποψε
η Sky Express στις 19.00 για τη Σκιαθο ,πιθανον καποια εκτακτη πτηση ?
 
Να και τα νέα για τα Χανιά στο "νέο" FB της εταιρίας....βάζουν το "τρενάκι" του Ιονίου να ξεκινά από τα Χανιά και όχι από το Ηράκλειο όπως ήταν μέχρι τώρα...αναρωτιέμαι τι έχουν στο μυαλό τους :?: Λογικά θα πρέπει να υπάρξει σύνδεση LGIR -> LGSA όπως υπάρχει και το LGIR->LGST για το τρενάκι της Αλεξανδρούπολης και Πρέβεζας....lets see :rolleyes:
 
Διαθέσιμο για κρατήσεις το χειμερινό της SEH. Συνοπτική του παρουσίαση εδώ
 
Οι πληροφορίες λένε ότι το 50% της SKY παραμένει στον Τσαγκαράκη και επίσης ότι θα αναλάβει και πάλι την διοίκηση.
Ξέρει κανείς κάτι άλλο;
 
Έλαβα αυτήν την κάρτα και ρωτώ οι 60 προορισμοί στην Ελλάδα ποιοι είναι ; :shock: :shock: :shock:

Καλά Χριστούγεννα
 

Attachments

  • SkyExpress.jpg
    SkyExpress.jpg
    77,3 KB · Προβολές: 1.921
Ένας είναι το LGAV και 59 αυτοί που πάει ο επιβάτης της εικόνας.
 
Νά ρωτήσω όμως εγώ κάτι επί τού συντακτικού τής κάρτας;

Λέει το κείμενο ότι "συνδέουμε ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με 60 προορισμούς".

Απ'όσο ξέρω όμως η SkyExpress δέν εκτελεί διεθνείς πτήσεις.

Συνεπώς η απορία τού εκ Χανίων συμφορουμίτου παραμένει:ποιοί είναι οι ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 60 προορισμοί (και ουχί 59) με τούς οποίους την συνδέει η SE;

Μιά πιθανή υπόθεση που κάνω είναι πως οι συντάκτες τού κειμένου έγραψαν "συνδέουμε" αντί "διασυνδέουμε",οπότε το κείμενο αποκτά νόημα,αφού η εταιρεία ενεργεί ώς δια-σύνδεσμος (inter-connector),συνδέοντας 60 πόλεις-προορισμούς εντός Ελλάδος.

Βεβαίως τότε προκύπτει το ερώτημα "καλά,έχουμε στην Ελλάδα 60 αεροδρόμια εν λειτουργία;"

Ιδού η απορία,που έλεγε και ο Shakespeare.

ΥΓ.Καλά Χριστούγεννα σε όλους και με ανέφελους και γαλήνιους ουρανούς σε όσους πετάνε.
 
Το παρον κειμενο αναρτηθηκε στην σελιδα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ στο facebook =

......'' απίστευτη ταλαιπωρία με την sky express. Ο στόλος με τα μικρά και ταλαιπωρημένα αεροπλάνα. Πτήση από Αλεξανδρούπολη-Σητεία. Ανακοίνωση κάθε 15-20-30 λεπτά ότι υπάρχει πρόβλημα με το αεροπλάνο. Κατά τις 7 μας ανεβάζουν γιατί υποτίθεται ότι λύθηκε το πρόβλημα. Παρ' όλ αυτά ο ένας κινητήρας δεν παίρνει μπροστά. Είμαστε 6 επιβάτες, εκ των οποίων η μια επιβάτης είχε ταξιδέψει πριν 3-4 μέρες και αντιμετώπισε πάλι το ίδιο πρόβλημα, το αεροπλάνο δεν έπαιρνε μπροστά και φέρανε άλλο αμέσως. Στη δική μας την περίπτωση όμως συνέβησαν τα εξής καταπληκτικά: αφού διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να μας πάνε Σητεία, και αφού ήρθε η υπεύθυνη της εταιρείας και διαπραγματευόταν με την εταιρεία στο τηλέφωνο ποιά θα είναι η τύχη μας, τόλμησε να μας προτείνει να φύγουμε τη μεθεπόμενη !!!!!!!!!! μέρα από αλεξανδρούπολη για σητεία. Της είπα θα πάρω το δικηγόρο μου να δω τι θα μου πει και τότε το μαζέψανε λίγο. Μας πήγαν στο πιο άθλιο και φθηνό φυσικά ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, την επόμενη μέρα μας πήγανε αθήνα, είχαμε αναμονή 5 ώρες εκεί και μετά μας έστειλαν με astra στη σητεία. κατά την αναμονή μας στην αθήνα μας πρόσφεραν 5 ολόκληρα ευρώ το άτομο για γεύμα στα mcdonalds '' .
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top