sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ξερουμε εαν ειναι wet ή dry lease? Υποθετω wet lease μαλλον..
 
Τελικά θα είναι το LY-ARI και, μάλλον θα μοιάζει κάπως έτσι, μετά φαντασίας μου :D
 

Attachments

  • seh2.jpg
    seh2.jpg
    112,5 KB · Προβολές: 1.773
θα ήθελα να επισημάνω την ηλικία του εν λόγω αεροσκάφους.
27 ετών :banana:
έτος κατασκευής 1986 αρκετά παλιότερο από όλα τα αεροσκάφη της SKY (JS 41) που σημειωτέον άρχισαν να πετάνε πριν 5 χρόνια!!!!!
 
Τι έχει η ηλικία του ΑTR; Tα JS41 είναι min 17 χρονών, άσχετα πότε τα πήρε η SEH...

Με αφορμή τις κινήσεις της Μινόαν, ήθελα να επισημάνω και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τον τελευταίο καιρό στη SEH πάνω στο επικοινωνιακό κομμάτι. Νομίζω έχουν βελτιωθεί πολύ στο κομμάτι που έπασχαν τόσο καιρό, μένει ίσως και η στοχευμένη σε τοπικό επίπεδο προορισμών διαφήμιση...
 
Αναρωτίεμαι τι γίνεται εκεί κάτω στην Κρήτη...η Minoan φέρνει Fokker...η Sky ATR...να το κάνει τι? Αφού είναι με ξένο νηολόγιο και δεν μπορεί να το βάλει στα άγονα...και επιπλέον ψάχνοντας για να πάω από Λέσβο στη Κρήτη...βλέπω ότι η Sky βάζει ακριβώς τις ίδιες ώρες με την Minoan και τις ίδιες μέρες απευθείας!! Ξέρει κανείς κάτι :?: :?:
 
Ολοφάνερα υπάρχει ανταγωνισμός και απ'ότι αντιλαμβάνομαι, οι 2 εταιρίες βρίσκονται μεταξύ μιας διελκυστίνδας, και δεν ξέρω κατά πόσο επωφελούνται από τις τόσο παραπλήσιες τιμές και ώρες δρομολογίων. Νομίζω πως δεν θα γίνει καμία εκπαίδευση περαιτέρω πάνω στο συγκεκριμένο τύπο από πλευράς SEH.
 
ΟΑ 701
όπως σωστά ανέφερες τα Jetstream 41 είναι 17 ετών (για την ακρίβεια 18 - έτος κατασκευής 1995) και όταν τα έφερε η SKY ήταν 12!!!
Δεν μπορούν λοιπόν να παρουσιάζουν σαν νέο προϊόν το ATR των 27 ετών. :wall:
Υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου, αλλά ο κόσμος δεν είναι πρόβατα όπως τον θεωρούν κάποιοι.
 
Περίμενε...
Το προϊόν είναι νέο. Δεν είχαν ATR, τώρα έχουν ένα νέο αεροπλάνο στο στόλο τους που είναι ATR και άρα έχουν ένα ένα νέο προϊόν που προσφέρει η Sky Express και ονομάζεται πτήση SEH με ATR! Και DC3 να φέρουν από τη στιγμή που θα είναι κάτι που δεν είχαν θα είναι νέο προϊόν!

Το ότι είναι μεγάλης ηλικίας το αεροσκάφος είναι εντελώς άσχετο. Μη βλέπουμε παντού "συνωμοσίες".
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top