sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
leandros":pm6ooais said:
στην Sky express δουλεύεις φίλε??
διότι 6 ποστ έκανες και στα 6 λες γι αυτήν.... :!: :?:
Οχι! Είμαι απλός επιβάτης! Αλλά την ευχαριστώ γιατί για να πάω από το Ηράκλειο στην Πάτρα, δεν κάνω το γύρο της μισής Ελλάδας!

Το εισητηριο Ηρακλειο-Θεσσαλονικη κοστιζει 130,00 ευρω απλη μεταβαση ανεξαρτητως διαθεσιμοτητας

το δρομολογιο σαλονικι - αραξος δεν πηγε καλα... απο καποια στιγμη και μετα (αρχες αυγουστου) το ειχε κοψει. αυτα για τιρανα, βουκουρεστι τα ελεγε και φετος το καλκαιρι και κω και αραξο πετουσε τελικα, που το αραξο το ξεσκισε... :wall:

Εγώ πάντως την Παρασκευή πετάω Αραξο-Θεσσαλονίκη.

Το θεσ/νίκη-Τίρανα ξεκίνησε (σύμφωνα με την εταιρεία από το ρεπορτάζ της PHILOXENIA '08) αυτή την εβδομάδα και ότι το load factor ήταν πολύ καλό (όπως είπαν). Ακολουθεί και το Ηράκλειο-Τίρανα. Και στις 2 περιπτώσεις αεροσκάφη χρήσης τα J3's. Απόλυτη η πτητική χρήση σκάφους θα πρόσθετα.

ΝΕΟ! Αλλαξαν οι τιμες της sky αυτο ισχυει μεχρι 15/12/2008
Ηρακλειο-Θεσσαλονικη 99,00eur
Θεσσαλονικη-Ηρακλειο 99,00eur
Ηρακλειο-Ροδος 79,00eur
Ροδος-Ηρακλειο 79,00eur

Σήμερα:
Ηράκλειο-Αραξος 14 επιβάτες
Αραξος-Θεσσαλονίκη 3.

Το πρόγραμμα της εταιρείας είναι online.!
http://www.skyexpress.gr/schedule_gr.asp
Θα έλεγα πως η Sky Express είναι μία πολύ καλή αναπτυσσόμενη εταιρεία με προορισμούς που όντως έλειπαν!
Από Κω έχουμε συνδεθεί με το Ηράκλειο καθώς και με τη Θεσσαλονίκη! Τα δρομολόγια απόσο ξέρω πάνε καλά!
Εύχομαι τα καλύτερα! :great:

Στο airliner world ιανουαρίου, αναφέρεται πως η εταιρεία μελετά τη μίσθωση έως 3 αεροσκαφών τζετ για την περαιτέρω ανάπτυξή της από τον Απρίλιο του 2009. Μελετώνται αεροσκάφη ARJ και 737, ενώ δρομολογιακά αναφέρονται ασαφείς σκέψεις από προγραμματισμένες πτήσεις στα βαλκάνια (οποία έκπληξις) έως είσοδο στην αγορά ναυλωμένων πτήσεων (sic)

Μπορει επιτελους καποια απο αυτες τις χαζο-εταιρειες να κανει κατι πρωτα και μετα να λεει λογια παχια και οχι το αντιθετο??? Εχουμε κουραστει πια απο ολες τις ηλιθιοτητες των Sky Express, Euroair, Hellas Jet, Hellenic Imperial, Athens Airways... Ποσο ανοητους δηλαδη μας θεωρουν... Ποσα χρονια λεει η SEH οτι θα παρει 737?
:with:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.