Sky wings

sergey":1y4ffokg said:
Προς τον tkarabatis (μη μου πεις οτι εισαι ο γνωστός από Venus, Princes,κλπ?)
Φιλε εγω δεν τα ξερω ολα οπως λές και περιμενω απο εναν πρωην Υπόλογο Διευθυντή να μας πει τους πραγματικούς λόγους για τις αποχωρησεις των στελεχών και τους λόγους που η ΥΠΑ σε καθαιρεσε ?
Sergey

ο τροπος που σχολιαζεις δειχνει οτι τα ξερεις ολα , τωρα για τους πραγματικους λογους δεν πιστευω οτι θα μπορουσαν να ειπωθουν σε ενα forum

Διαβαζωντας τα λεγομενα στο φορουμ, για την EuroAir και για την Skywings ειναι εμφανη τα εξης.

Οντως αυτη η εταιρια εχει μια μυστικοπαθεια.

Αλλα βρε παιδια εγω αλλα εχω ακουσει και εχω μαθει στην πιατσα.......... τα οποια καταθετω εδω.

α). 2 απο τα Αεροσκαφη της Viking εχουν ηδη αγοραστει απο την Skywings. (SE-RDE, SE-RDG) και πετανε ως SX-BTF kai BTG. (το G το βλεπω τακτικα τα βραδια
στο Ηρακλειο).
β). Πολυ ησυχια επεσε με την Skywings τωρα τελευταια. Μηπως βελτιωσανε τα πραγματα μετα την "αντικατασταση" των ατομων που προαναφερονται? Εμαθα οτι εχουν εναν εντελως πρωταρη για υπολογο διευθυντη. ειναι αληθεια?
γ). Αν επιχειρουν απο το Ηρακλειο ξερει κανεις προς τα που? και πιο συμαντικο... ποσο ευχαριστημενοι ειναι οι πιλοτοι και οι συνοδοι?

Μπορεί κάποιος να μας πει αν το SX-BTG είναι μόνιμα στο LGIR γιατί στο LGAV έχουμε να το δούμε αρκετές ημέρες...

Το SX-BTG ηταν Ηρακλειο αυτο το Σαβατοκυριακο, δεν το εχω δει απο τοτε...... :?:

εμαθα απο πολυ εγκυρες πηγες οτι το SX-BTG δεν ειναι στην τουρκια για συντηρηση αλλα για Hushkit :roll:
Αν αυτο ειναι αληθεια θα εχουμε επιτελους μια πανευρωπαικα Ελληνικη πρωτια.......τo πρωτo MD με stage 4 noise θα ειναι Ελληνικο! :banana: :banana: :banana: :great:
προετοιμαστε τις φωτογραφικες σας......... :idea:

Συγνώμη, τι ακριβώς είναι το hushkit,γιατί δε γνωρίζω..

Μιλωντας με ενα φιλο μου ειπε οτι το Hushkit θα επιτρεψει στα αεροσκαφη αυτα να επιχειρουν χωρις επιβαρυνση και προβλημα σε ολα τα Ευρωπαικα αεροδρομια, και περαν του τελους του 2009 που ειναι η ημερομηνια εφαρμογης των υψηλωτερων επιπεδων θορυβου για αυτα τα αεροπλανα.....

Εξυπνη κινηση αν σκεφτει κανεις οτι το καλοκαιρι τα MD δεν μπαινουν σε μερικα αεροδρομια στην Ευρωπη το βραδυ λογο των προστιμων θορυβου που επιβαλονται....

Επισης εμαθα οτι η εταιρια εφαρμοζει "σκληρη οικονομικη πολιτικη" (σαν τον αλογοσκουφη) και παρολο που ειναι σκληρο στο προσωπικο σε γενικες γραμμες, ειναι ισως προτιμωτερο απο το να τους εχουν στο εναντι τον χειμωνα και να γκρινιαζουν ολοι!!!

το SX-BTG πέταξε σήμερα από Κων/πολη για Αρλάντα προκειμένου να καθηλωθεί εκεί (storage).

Εννοείς να κάνει πτήσεις από εκεί;