Αν ηταν ετσι τα πραγματα φιλαρακο θα επρεπε να καταταξεις σε αυτη την κατηγορια τις μισες ευρωπαικες εταιριες τυπου XL!!!!
Απ εξω μοστρα και απο μεσα αστα να πανε!
Μου τα εγραφε ενα "ανεργο" πλεον φιλαρακι, που τα εζησε..... εκει που ημουνα αραχτος στο compound.
Και ευχαριστω τον θεουλη που τουλαχιστον εχω δουλεια και βγαινει το μεροκαματο.....
Ναι οι πειρατες εχουν "ασπρα αεροπλανα" οπως λενε στην ευρωπη.
και εκ πρωτης οψεως, ετσι φαινεται να ειναι.
Αλλα οπως λεει και η παροιμια οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος.
Και για να το κανει καποιος να λαμπει μαλλον για να σε τυφλωσει το κανει.....
Κανε μια αναδρομη.....δες πχ την σελιδα της Euroair, σε αυτο το φορουμ.
Δες με τι μαγευτικα και κολακευτικα σχολια γραφουν τα παιδια για την εταιρια αυτη, στην οποια δεν εκλεισα ουτε εβδομαδα, μιας και το ειχα δει ξανα αυτο το εργο!
Αυτη η λαμπρη εταιρια, με τα μεγαλοστελεχη, με τα καλοβαμενα αεροπλανα, με τις σικατες στολες (που μου ζητησαν να επιστρεψω!)....ΕΚΛΕΙΣΕ!
Ενω αυτη που χλευαζεις οχι μονο δουλευει, αλλα σημερα με πληροφορησαν οτι περασε και την επιθεωρηση της ΕΑSA, με λαμπρα αποτελεσματα, και εβγαλε την ρετσινια που "καποιοι" δυσαρεστημενοι συναδελφοι επιμενουν να της κολλανε.
Για το μαγαζακι αυτο που λες εχω και γω ακουσει τα χειροτερα....αργουν τους μισθους, απολυουν τον κοσμο εκει που δεν εχουν βαση, κλπ.
Ναι καλα ειναι να εχουν ολοι δουλεια, και μακαρι.... αλλα αμα τα βαλεις κατω με χαρτι και με στυλο δες τι βγαινει.
ας πουμε ενας της καμπινας παιρνει 50 ευρω περντιεμ, εκτος απο το βασικο πχ 1000 ευρωπουλα.
Αν παρει καποιον απο αθηνα τον μηνα του κοστιζει 1000 + 50 χ 30 (γιατι ειναι εκτος βασης) = 1000 + 1500 = 2500 το ατομο καμπινα.
2500 χ 4 = 10.000 ευρω για ενα πληρωμα.
Αν παρει καποιον απο κρητη μιας και ειναι σπιτι του τον πληρωνει μονο 1000 ευρω.
1000 χ 4 = 4000 ευρω για ενα πληρωμα.
6000 ευρω ειναι η διαφορα τον μηνα!!!!!!!!
6000 χ 4 πληρωματα = 24000 ευρω τον μηνα οικονομικοτερα!!!!!!!!!!
Και γω ρωταω τους "ειδημονες" συναδελφους το εξης.....
Αν ησουνα ΕΣΥ η εταιρια τι θα διαλεγες?
Η Εuroair πχ (και την φερνω σαν παραδειγμα γιατι ειχε τα ιδια αεροπλανα) τους κρατησε ολους τον χειμωνα.
Και μοιρασε υποσχεσεις οτι οι μισθοι θα καταβληθουν, ολα θα φτιαξουν, θα βρουμε πελατες..... τοσα θα που ειχα την εντυπωση οτι αναστηθηκε ο ανδρεας! Παρολα αυτα, ολοι οι συναδελφοι που ηταν απληρωτοι τοσους μηνες απο την Euroair, και τραβαγανε το χοντρο τους ζορι, και πεταγανε με τα σαπια, ωρες ατελειωτες, και καναν το σκ... τους παξιμαδι, μπας και την σωσουν, τωρα τρεχουν στα δικαστηρια και στις επιθεωρησεις, κανουν υπομονη και κουραγιο, και προχωρουν....... και αλλοι βρηκαν δουλεια και αλλοι οχι και παιδευονται μεχρι σημερα.
Κριμα αλλα κανενας (εκτος απο τους γονεις μας) δεν μας ειπε οτι η ζωη θα ειναι ευκολη!!!
Οπως ειδατε λοιπον το να εχεις αποψη για κατι συμβαινει, πρεπει πρωτα να το μελετας.....
Οχι να ριχνετε την λασπη, και να ανοιγεται το στομα σας και να προκαλειτε εντυπωσεις!!!!
Γιατι στο κατω κατω και οι π..δες προκαλουν εντυπωσεις σε κοινο χωρο....αλλα μυριζουν κιολας!!!!
Μετα λυπης μου σας λεω οτι τελικα εμεις οι Ελληνες ειμαστε πολυ πιο ευκολοπιστοι απ οτι φαινομαστε..... και μας αρεσει η κιτς εμφανιση.
Διαλεξτε λοιπον τις χλιδατες εταιριες φιλοι και συναδελφοι..... τρεξτε για να φωτογραφισετε τα γκλαμουρατα αεροπλανακια με τα βαψιματα..... θαυμαστε τις υπεροχες στολες του τσελιου (που για να τις ραψει τα παιρνει προκαταβολικα)...... και αφηστε μαγαζακια του στυλ αυτου, σε εμας που δεν μας τραβαει η λαμψη σαν τα εντομα το καλοκαιρι!
Εν μεσω οικονομικης κρισης βρισκομαστε.....χαρειτε την οσο επιτρεπεται λοιπον!!!!
Γιατι απο χρημα η χωρα αυτη εχει στερεψει προ πολλου.....απο λαμογια επιχειρηματιες εχουμε ενα σωρο ακομα!!!!!!!