Sky wings

Τελικά ποια είναι η σχέση της Sky Wings με την Viking? Αεροπλάνα από την μία εταιρεία στην άλλη (όχι μόνο πρόσφατα αλλά και πριν μερικά χρόνια, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα post), βάσεις στο Ηράκλειο, υπάρχει κάτι που τις συνδέει ή πρόκειται απλά για βολικές συγκυρίες;

sonam":3mgppsg3 said:
Σήμερα στις κρητικές αγγελίες : Η Skywings ζητά ιπτάμενους συνοδούς με ή χωρίς προϋπηρεσία για να επανδρώσει την νέα βάση στο Ηράκλειο .
δίνει fax και e-mail

Επειδη ειμαι στο χωρο και βλεπω τι γινεται μπορω απλως να πω οτι ακομη και σε μια εταιρεια εξ ευρωπας οταν μπλεχθουν οι ελληνεσ στη μεση επικρατει το "ελληνικο δικαιο".Και το δικαιο αυτο βεβαια καθοριζει οτι το βισμα ειναι το πρωτο προσον για προσληψη.Η ιπταμενεσ προσεληφθησαν πολυ πριν βγει η αγγελια.Να ειναι καλα οι θειοι,τα ξαδερφια και οι τα αγορια-σχεσεισ...

(Υ.Γ.: Μια απο τις επιτυχουσες ειναι η κοπελα φιλου μου.)

Ξερεις αν οι κοπελες που προσεληφθησαν εχουν προυπηρεσια? Ξερω οτι εχουν προτεραιοτητα οι κοπελες που δουλευαν στη viking.Ξερεις αν αυτο ισχυει?

marian":f5kc0nfe said:
Ξερεις αν οι κοπελες που προσεληφθησαν εχουν προυπηρεσια? Ξερω οτι εχουν προτεραιοτητα οι κοπελες που δουλευαν στη viking.Ξερεις αν αυτο ισχυει?

η μια που ξερω οχι.παντωσ ολεσ μου ειπε ηταν γνωστες γνωστων.δεν ηταν και πολλες.πηραν την θεση χωρις συνεντευξεις και τετοια απο οτι μου ειπε.μπορω να ρωτησω ισως μαθω και αλλα.

Αν μπορεσεις να μαθεις σε παρακαλω ενημερωσε μας. Εχουν ακομα και σημερα αγγελια στην εφημεριδα αρα λογικα δεν θα επρεπε να εχουν αρχισει ακομα οι συνεντευξεις. Ευχαριστω

cabincrew4ever":2ddpxq1d said:
η μια που ξερω οχι.παντωσ ολεσ μου ειπε ηταν γνωστες γνωστων.δεν ηταν και πολλες.πηραν την θεση χωρις συνεντευξεις και τετοια απο οτι μου ειπε.μπορω να ρωτησω ισως μαθω και αλλα

Να ζητησω συγγνωμη ως προς το θεμα των συνεντευξεων.Τελικα η φιλη μου περασε απο τυπου "συνεντευξη" αν και της ειχαν ηδη πει εκ των προτερων οτι προσεληφθη.Επισης μου ειπε οτι πηραν 3-4 κοπελες μονο.Οικονομικα αν δεν εισαι απο κρητη δεν συμφερει γιατι δεν πληρωνουν τιποτα ουτε per diem ουτε τυχον διανυκτερευσεις γιατι ακολουθειται η πολιτικη της viking(ειχε τετοια πολιτικη,δεν το ηξερα).Γενικα δεν μου αρεσαν καθολου οπως μου τα ειπε, αλλα ετσι ειναι στην Ελλαδα ειμαστε...Παντως στειλε marian δεν εχεις να χασεις τιποτα απολυτως νομιζω.
Καλη επιτυχια...

Θα ηταν καλα αν ακολουθουσε την τακτικη της Viking στο οικονομικο τομεα αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι.Η Viking πληρωνε per diems και μαλιστα αρκετα καλα, επισης ειχε το σουηδικο point system το οποιο ηταν αρκετα ελαστικο για τα πληρωματα. Δυστυχως φετος θα ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα μαλλον προς το χειροτερο.
Παντως σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες

Αγαπητή μου marian αν είσαι από Ηράκλειο μπορείς να στείλεις το cv σου και η Sky wings θα λειτουργήσει πολύ καλά όσο αφορά τη βάση της Κρήτης θα πας στο interview και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου. Όντως δεν υπάρχουν per diems για τη βάση αυτή παρά μόνο ένα βασικό fix ποσόν, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την πολιτική της Viking όπως είπε το αγαπημένο μου μέλος Cabin Crew For Ever που άθελα του κάτι μπέρδεψε :) . Συν του ότι όλες οι κοπέλες γνωστές γνωστών ή μη.. περνάνε από interview και για όνομα του θεού να μην πέρναγαν δηλαδή….
Όσο αφορά τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω όπως το μέλος cabin crew for ever παρέθεσε μιας που έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο και τα γνωρίζει αρκετά καλά. ;)

[ελπίζω την καθαρότατη αυτή πληροφόρηση προς τη φίλη μου τη marian να μην την εκλάβει κανείς ως αντιπαράθεση με το μέλος cabin crew for ever, με το οποίο είμαστε πολλά χρόνια συνάδελφοι και πολύ καλοί φίλοι :) ]

τελικά ο μισθός που δινει skywings με βασει στο Ηρακλειο ποιος είναι?