Sky wings

sergey":1k6z0q5v said:
Skywings μια εταιρεια που απασχολει αλλοδαπούς, συνταξιούχους και γενικά το μονο που προσφέρει αναξιοπιστια. Γνωρίζετε οτι βρισκεται στη εκτη θέση σαν την πιο επικίνδυνη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη ? (EASA πόρισμα για το 2007). Το ξερετε οτι της εχουν αφαιρεσει δυο φορές το AOC ? Γνωρίζετε οτι εχουν παραιτηθει τεσσερεις ΔΠΕ σε διαστημα δυο χρονων ? Εχουν παραιτηθει τρεις Quality στο ιδιο διαστημα ? Ασε που η ΥΠΑ ειχε κανει αρση εμπιστοσυνης για ΔΠΕ και Υπολογο Διευθυντη ? ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
Λυπαμε εαν στεχαχωρεσα μερικους fun αυτης της εταιρειας.
Φίλε μου πρέπει όταν θες να κρίνεις κάποιον να έχεις πρώτα από όλα τα απαραίτητα στοιχειά έτσι ώστε να να μπορείς να γίνεις πιστευτός από αυτούς σε διαβάζουν.Για αρχη θα σε ενημερώσω ότι το πλήρωμα είναι ελληνικό όσο για τους κηβερνιτες έχει Έλληνες και από το εξωτερικό ποια εταιρία δεν εχει?οσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις ψάξε λίγο ποιο πολύ να μάθεις τι πραγματικά παίζει.

Bluestar συμφωνο απολυτως μαζι σου...

MD Douglas MD-83 49856 1675 SX-BTG Skywings ferried 07may08 IST-ATH after overhaul & paint ex SE-RDG

"After paint"?!?!? :shock: :shock: :shock:

Εχει κανεις κανενα νεο; Φωτο;

...χρειαζοταν να παει Κων/πολη για να του προσθεσουν απλα ενα τοσο δα στικερακι "operated for Skywings" ??? :stupid:

Προς το μελος Sergey , που τα ξερει ολα....... και κρινει τα παντα
Γιατι δεν αναφερει και ποιοι ειναι οι πραγματικοι λογοι για τις τοσες αποχωρησεις
στελεχων απο την εταιρεια ? Υπ'οψιν ειμαι ο Υπολογος Διευθυντης που καθαιρεθηκε
απο την Υ.Π.Α.

Γνωριζουμε τιποτα σχετικα με τα σχεδια της εταιρειας? Ακουγεται κατι για ενος ετους συμβολαιο με την Libyan για πτησεις απο ΤΙΡ... ???

Εγω ακουσα αρχικα για Τριπολη αλλα στη συνεχεια κατι για Κιεβο. Αλλα ποιος ξερει πραγματι?

Προς τον tkarabatis (μη μου πεις οτι εισαι ο γνωστός από Venus, Princes,κλπ?)
Φιλε εγω δεν τα ξερω ολα οπως λές και περιμενω απο εναν πρωην Υπόλογο Διευθυντή να μας πει τους πραγματικούς λόγους για τις αποχωρησεις των στελεχών και τους λόγους που η ΥΠΑ σε καθαιρεσε ?
Sergey

καλησπέρα σας!μήπως ξέρει κάποιος να με ενημερώσει για τα δρομολόγια,προορισμούς της sky wings;

Η sky Wings δεν πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις..κάνει μόνο charter..τώρα τα σχέδια της εταιρείας δεν τα γνωρίζω,, :great: