5 ωρίτσες σχεδόν... Η καθυστέρηση υπήρχε από την αρχή που έφυγε η πτήση από Αθήνα για Σαντορίνη.. Δεδομένου οτι το αεροπλάνο ήταν "ολοκαίνουριο" (στον στόλο της Sky Wings) μήπως προέκυψε κάποιο πρόβλημα που δεν είχαν σκεφτεί γιατί για να καθυστέρησε κάποιος επιβάτης, δεν νομίζω να τον περίμεναν τόσες ώρες.. Ισως ο unlucky μπορέσει να μας πει..
Aαααχχχχ! Η παλιά, καλή ΟΑ... 5ώρη καθυστέρηση ...
Ελπίζω να μην είχε πολλούς τουρίστες η πτήση ...
Δλδ οι αθεόφοβοι, δεν μπορούσαν να βρούν άλλο Α/Φ για να γίνει η πτήση? Στην τελική ας ναυλώναν έναν "γλάρο" ή μια ZF να τους κάνει τη δουλειά. Άλλα τι τους νοιάζει? Ο χρόνος μετράει αντίστροφα-ευτυχώς...
Παιδιά το τι γινόταν στο αεροδρόμιο ένας χαμός το τι ακούσαμε εχτές......5 ώρες καθηστέρηση!!!!!!!!! απο της 19:00 πετάξαμε στις 23:00.. τελειώσαμε στις 02:00 το πρωί... Πολύ ωραία η καμπίνα και το flight-deck στο Mike.. έχω βγάλει φώτος θα τις ανεβάσω σύντομα εδω...
Ωραία! Καιρό είχαμε να δούμε Β757 με ελληνικά χρώματα! Γνωρίζουμε αν θα πετάει και αυτό (όπως και τα άλλα δύο αεροπλάνα της SW) για την ΟΑ ή θα εκτελεί πτήσεις για την ίδια την Sky Wings??
Ηξερα (και πιστεύω οτι ισχύει ακόμα) οτι θα το νοικιάζει σε κάποιο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο/πράκτορα/δεν ξέρω για να κάνει συγκεκριμένα δρομολόγια (charter πτήσεις).. Αλλωστε μέχρι να έρθει, δεν νομίζω η OA να νοικιάζει πλέον αεροπλάνα από αλλού..
H εννοια τουρισμος ειναι μαλλον ξενη στην Ελλαδα, αν δουμε τα χαλια μας σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια..
Η εννοια χειμερινος τουρισμος πρεπει ως εκ τουτου να μπει μαλλον στο λεξικο για μερικους, για να τον ανακαλυψουν ! ! ! !
Ρομαντικα χριστουγεννα (σικ) μαλλον επισης, οπως και οτι θα πρεπει να κοψουμε δελτιο για τους Γαλλους που θα τυχει να εχουν την αρρωστη ιδεα να επισκεφτουν την Ελλαδα στο καταχειμωνο... ( )³
Η ΟΑ σταματαει, η Α3 ποσους να κουβαλησει, τι θελει και μπλεκεται η Skywings.. (Αλλωστε.. Τι καιγεστε μερικοι για τα σχεδια που εχει η Skywings, η HIA κλπ κλπ.. Με δικα σας λεφτα θα χρηματοδοτηθουν? Αντι να χαιρεστε οτι μπορει να εχετε την ευκαιρια για μια καλη προσφορα, κοπανιεστε!!)
Ωρες ωρες νομιζω οτι μερικοι γραφουν για να γραφουν (της αφεντομουτσουναρας μου συμπεριλαμβανομενης, αλλα κυριως απο αγανακτηση)