SkyEurope

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
μα το θέμα είναι και μεμονωμένα να πάρεις την πτήση πάλι διαφορετική τιμή βγάζει !!!!

δηλαδή αν βάλεις την πτήση Πράγα - Αθήνα από τη τσέχικη ιστοσελίδα θα σου βγάλει άλλη τιμή από το να βάλεις Πράγα - Αθήνα από την αγγλική έκδοση της σελίδας !

Μόλις έκανα μερικές δοκιμές στην σελίδα της SkyEurope και δεν μπορώ να το δω αυτό το φαινόμενο.

Για παράδειγμα PRG - ATH 23Ιουν --> 99.00 CZK + 776.54 CZK (tax) = 875.54 CZK

Η τιμή ίδια μέσω τις τσέχικης, της γερμανικής και της αγγλικής σελίδας! Για δώσε μας μια ημερομηνία που έτυχε σε σένα.

ptiseisA":17n6fyhp said:
μα το θέμα είναι και μεμονωμένα να πάρεις την πτήση πάλι διαφορετική τιμή βγάζει !!!!

δηλαδή αν βάλεις την πτήση Πράγα - Αθήνα από τη τσέχικη ιστοσελίδα θα σου βγάλει άλλη τιμή από το να βάλεις Πράγα - Αθήνα από την αγγλική έκδοση της σελίδας !
μοιριζομαι υποπτα κυκλωματα διαδοσης της τσεχικης γλωσσας....

ισως η εταιρια να ακολουθει διαφορετικη πολιτικη σε μερικα κρατη ωστε να μπορεσει να "μπει" σε καποιες αγορες...δεν μου φαινεται τιμιο..αλλα λογικο...

Kαλησπέρα παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα το βάζω εδώ.

Θα παω τον Ιούλιο στην Τσεχία με Sky Europe
Eίναι αξιόπιστη ή να κάνω κανένα τάμα;

Ισχύει ότι κάνουν λιγότερες συντηρήσεις;

Τι ξέρετε;

Ευχαριστώ!!!

(Το ίδιο ρωτάω και για την Smart wings sto θέμα
https://www.airliners.gr/community/viewt ... 8866#58866 .απαντήστε εκεί.)

iptamenos":2k4kp8pg said:

Τι ξέρετε;

Ευχαριστώ!!!

Ιπτάμενε, εγώ που πήγα Κρακοβια δεν ειχα κανενα προβλημα (μονο ο αδερφος μου, που δεν του αρεσε η πιτσα που αγορασε :twisted: )
Καλο πρωσοπικο, αντες καρεκλες και δεν ειχα καθυστερηση. Αρα μην την φοβάσε

iptamenos":23o5e9u1 said:

Τι ξέρετε;

Ευχαριστώ!!!

εγω πεταξα το μαρτη ATH-PRG και τον απριλη PRG-ATH, απ' ο,τι ξερω τη συντηρηση των 735 που εχουν την κανει η KLM, για τα υπολοιπα αεροπλανα τους ομως (733 και 738) δεν γνωριζω. παντως ειναι μια εταιρια που μοιαζει να εχει μεγαλη οικονομικη επιφανεια, τα περισσοτερα α/φη τους ειναι ολοκαινουργια ενω αναμενεται και η παραλαβη 32, παρακαλω, νεων 738! επισης εδρευει σε 5 διαφορετικα αεροδρομια σε ισαριθμες χωρες (SK, CZ, PL, H, AT). απλα να προσεξεις να μην εχεις υπερβαρο, απο PRG ηταν πολυ αυστηροι και η χρεωση ηταν εξωφρενικη για τα μολις 3 η 4 παραπανησια κιλα που ειχα. σαν να μην εφτανε αυτο, στο handling η αποσκευη μου καταστραφηκε εντελως αλλα ακομα περιμενω να με αποζημιωσουν. ο αρμοδιος υπαλληλος του handling των ΟΑ που τους εξυπηρετει, εκανε μετα απο διαμαρτυρια μου ο,τι προβλεπεται σε τετοιες περιπτωσεις, μου ειπε ομως οτι ειναι μαλλον απιθανο να βρω ακρη με αυτη την εταιρεια. επισης, οποιοδηποτε ποτο η φαγητο παρεις εν πτησει, το πληρωνεις και μαλιστα αρκετα ακριβα. ετσι ειναι ομως οι low cost, σε καποια θεματα πρεπει να εισαι ετοιμος για συμβιβασμους

TU154":1acrew21 said:
επισης, οποιοδηποτε ποτο η φαγητο παρεις εν πτησει, το πληρωνεις και μαλιστα αρκετα ακριβα. ετσι ειναι ομως οι low cost, σε καποια θεματα πρεπει να εισαι ετοιμος για συμβιβασμους

Επειδή έχω διαβάσει και κάποιο άλλο post που το έλεγε αυτό, επιτρέπεται να πάρεις μαζί σου κάτι φαγώσιμο (πέρα από ποτό, εκτός και αν είναι μετά τα security points) ή στον έλεγχο θα σου πούνε "θα πρέπει να αφήσετε το sandwich για λόγους ασφαλείας?", όπως μου είχαν πει στους Ολυμπιακούς Αγώνες? (άσχετο) :twisted: :twisted:

TU154":3qr11qde said:
[απ' ο,τι ξερω τη συντηρηση των 735 που εχουν την κανει η KLM, για τα υπολοιπα αεροπλανα τους ομως (733 και 738) δεν γνωριζω. παντως ειναι μια εταιρια που μοιαζει να εχει μεγαλη οικονομικη επιφανεια, τα περισσοτερα α/φη τους ειναι ολοκαινουργια ενω αναμενεται και η παραλαβη 32, παρακαλω, νεων 738!

ολα σωστα εκτος απο το οτι η sky δεν εχει 738...αλλα τα μονα ng που εχει ειναι τα 737-700 και για τετοια αεροσκαφη ειναι και η παραγγελια της...
επισης τα 735 τα εχει ετοιμα για αντικατασταση....
τελος στην πραγα εχουν βαση μονο 737-700 αρα αν πηγαινεις εκει..τετοιο τυπο αεροσκαφους να περιμενεις...εκτος βεβαια απροοπτου...

@dimitris

φυσικα και μπορεις να παρεις μαζι οτι φαγωσιμο θελεις.

Tαξίδεψα με skyeurope πολύ ευχαριστημένος.
Άνεση και πάρα πολύ καλή πτήση.

Το μόνο κακό που ήταν και γνωστό ότι δεν προσφέρουν τίποτα.

COMPUTERISE":fd7vmr4k said:
Mάλλον από τα σημαντικότερα νέα του καλοκαιριού, γιατί από low cost μόνο η easy έχει αντέξει και κρατάει τα δρομολόγια τον χειμώνα. Η wizz το προσπάθησε αλλά .....
Λέτε επιτέλους να ξεκολλήσουμε και να απολαμβάνουμε κι εμεις όπως όλη η Ευρώπη τις χαρές των loco και τον χειμώνα?
Η KRK βέβαια είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση λόγω των πολλών Πολωνών που βρίσκονται στη χώρα μας αλλά είναι μια καλή αρχή. Μακάρι να έχει συνέχεια :wink:

Υ.Γ Η τιμή των 28euro γίνετε 72,21euro με φόρους αλλά παραμένει super!

Από ότι φαίνεται, η Sky Europe σταματάει φέτος την Κρακοβία τον Οκτώβριο (ενώ συνεχίζει την Βιέννη / Πράγα). Δεδομένου ότι και η Wizz σταματάει το Κατοβίτσε, η μόνη loco για Πολωνία τον χειμώνα απομένει η Norwegian με 3 weekly για Βαρσοβία.